safi Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 (upraveno) AirSpeed Automatic AirSpeed Chronograph AirSpeed Flyback Leteckými standardy necertifikované palubní hodinky (rezerva nátahu 8 dní, cena přes 20 000 CZK). Certifikované se běžné veřejnosti neprodávají. Upraveno 15. října 2009 uživatelem ¨safi
New Milis Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 Ta modrá na ciferníku takhle vypadá dost lacině, homokládní tah se mě hnusí a nejvíc ze všeho nesnáším toho ufouna nebo potápěče nebo co to je místo loga. Na Revue Thomen mám pifku ještě z dob, kdy psali ten nápis nevystředěně nad day/date.
safi Odesláno 15. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2009 Ta modrá se mění dle nasvícení - vuz první a druhá fotografie. K tahu mám také určité připomínky. Ale jinak se mi tyto letecké modely líbí.
Viktor Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 Souhlas, nudný hodinky. Vypadají jak konfekce z vitríny levnýho obchoďáku, kde by mohly ležet vedle zaměnitelných klonů Festin, Lorusů a podobných značek. Fotky, safi, pěkný.
NIGHTinGALE Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 Tyhle s Unitasem docela ujdou...
safi Odesláno 15. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2009 na titulce chronomagu je článek o Revue Thommen: http://www.chronomag.cz/clanek/2009-10-15/...anufaktura.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se