Quido Morava Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Odesláno 10. května 2012 někoho to tu myslím zajímalo, tak sděluji, že po více než 14-tidenním sledování po výměně setrvačky a pročištění dělají nyní samuraje -0,5 až +1,5 sek. denně, což je paráda.... byly střídavě na ruce a ve winderu a zdá se, že ve winderu jsou malinko přesněhjší, resp. jdou mírně do mínusu (odečetl jsem však max. -0,5 sek./den); ne ruce je to různé, asi podle aktivity, jednu dobu během dvou dnů se deodchýlily vůbec, a pak zase udělaly +1sek./den... teď je mám tři dny od posledního seřízení na ruce ve dne v noci a předběhly se za tu dobu zatím jen o 2 sek. tož, takto by jim to už mohlo vydržet
ggrand Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Odesláno 10. května 2012 Nevím,jestli jsi to náhodou už někde nepsal, ale při servisu samurajů ti je štelovali podle vibrometru nebo jak se ten bazmek jmenuje?
Marty35 Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Odesláno 10. května 2012 někoho to tu myslím zajímalo, tak sděluji, že po více než 14-tidenním sledování po výměně setrvačky a pročištění dělají nyní samuraje -0,5 až +1,5 sek. denně, což je paráda.... byly střídavě na ruce a ve winderu a zdá se, že ve winderu jsou malinko přesněhjší, resp. jdou mírně do mínusu (odečetl jsem však max. -0,5 sek./den); ne ruce je to různé, asi podle aktivity, jednu dobu během dvou dnů se deodchýlily vůbec, a pak zase udělaly +1sek./den... teď je mám tři dny od posledního seřízení na ruce ve dne v noci a předběhly se za tu dobu zatím jen o 2 sek. tož, takto by jim to už mohlo vydržet Super. Tos byl u toho hodináře v Hrabůvce?
Quido Morava Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Odesláno 11. května 2012 Nevím,jestli jsi to náhodou už někde nepsal, ale při servisu samurajů ti je štelovali podle vibrometru nebo jak se ten bazmek jmenuje? myslím, že nepsal, ale je to tak - aspoň říkali... ;-)
Quido Morava Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Odesláno 11. května 2012 Super. Tos byl u toho hodináře v Hrabůvce? v Zábřehu - Chronos (v Hrabůvce má taky obchůdek, ale tam má jen nějaké dvě podavačky)
Marty35 Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Odesláno 11. května 2012 v Zábřehu - Chronos (v Hrabůvce má taky obchůdek, ale tam má jen nějaké dvě podavačky) OK, našel jsem si to..., dík za info.
Quido Morava Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Odesláno 16. května 2012 fajn - hlavně v OVA nechodit k hodináři U Aleše na Stodolní...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se