Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

někoho to tu myslím zajímalo, tak sděluji, že po více než 14-tidenním sledování po výměně setrvačky a pročištění dělají nyní samuraje -0,5 až +1,5 sek. denně, což je paráda.... byly střídavě na ruce a ve winderu a zdá se, že ve winderu jsou malinko přesněhjší, resp. jdou mírně do mínusu (odečetl jsem však max. -0,5 sek./den); ne ruce je to různé, asi podle aktivity, jednu dobu během dvou dnů se deodchýlily vůbec, a pak zase udělaly +1sek./den... teď je mám tři dny od posledního seřízení na ruce ve dne v noci a předběhly se za tu dobu zatím jen o 2 sek.

tož, takto by jim to už mohlo vydržet

:smile_anim:

• Odpovědi 86
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nevím,jestli jsi to náhodou už někde nepsal, ale při servisu samurajů ti je štelovali podle vibrometru nebo jak se ten bazmek jmenuje?

Odesláno

někoho to tu myslím zajímalo, tak sděluji, že po více než 14-tidenním sledování po výměně setrvačky a pročištění dělají nyní samuraje -0,5 až +1,5 sek. denně, což je paráda.... byly střídavě na ruce a ve winderu a zdá se, že ve winderu jsou malinko přesněhjší, resp. jdou mírně do mínusu (odečetl jsem však max. -0,5 sek./den); ne ruce je to různé, asi podle aktivity, jednu dobu během dvou dnů se deodchýlily vůbec, a pak zase udělaly +1sek./den... teď je mám tři dny od posledního seřízení na ruce ve dne v noci a předběhly se za tu dobu zatím jen o 2 sek.

tož, takto by jim to už mohlo vydržet

:smile_anim:

Super. Tos byl u toho hodináře v Hrabůvce?
Odesláno

Nevím,jestli jsi to náhodou už někde nepsal, ale při servisu samurajů ti je štelovali podle vibrometru nebo jak se ten bazmek jmenuje?

myslím, že nepsal, ale je to tak - aspoň říkali... ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...