Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj. Měl bych dotaz především na DÁMY. Dostaly byste rády hodinky jako dárek nebo byste si je raději vybraly samy? Vím, že by případně šly vyměnit, kdybych se netrefil do vkusu, ale to bych nerad. A moje přítelkyně by mi stejně neřekla, že se jí nelíbí. Nebo vyrobit poukaz na hodinky za ?neomezenou cenu? a ona už by si jen vybrala a já zaplatil, ale tady je zas problém v tom, že by si vybrala levnější, než kdyby si je kupovala sama a další co se mi nelíbí je, že by viděla cenu. A teď baby raďte :-). Já bych se přikláněl k tomu dát spíše hodinky a když bych se netrefil, tak vyměnit. Ale kdybych se trefil, tak by to za ten její pohled stálo.

Pánové zběhlí v dávání hodinek jakožto dárku samozřejmě také mohou psát :-).

Rád bych safírové sklíčko a titanový řemínek. Ale nevím, jestli se vejdu do ceny.

Po kterých značkách bych se měl dívat? Nebo prosím pošlete odkaz na konkrétní typ.

Děkuju.

Upraveno uživatelem Jikoun
  • Odpovědi 93
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Volím variantu 3, pomalu sondovat (obrázky v časopisech, internet apod.) a zjistit. Moje drahá polovička odmítla Omegy "tohle nosit NEbudu", Eterny "co jsem už tak stará?" a spoustu dalších jen proto, aby si vybrala fialové Festiny a bíločervené Axcent of Scandinavia. Ve výběru byly dále Storm, Ck a další tzv. designerské značky...

Jen někteří chronomagoři mají to štěstí (pro peněženku smůlu?), že mají drahé polovičky nakažené hodinkománií...

Odesláno
  Jerryl napsal:
Já jsem pro poukaz, ale spíš do oddělení botiček.

Hodinky holky až tak moc nerajcujou.

Souhlas, snad každá je "ujetá" na boty. A může si je vzít i do postele :speak_cool:

Odesláno (upraveno)
  Jerryl napsal:
Já jsem pro poukaz, ale spíš do oddělení botiček.

Hodinky holky až tak moc nerajcujou.

To, že se ptám tady na fóru o hodinkách svědčí o tom, že CHCI koupit HODINKY. Vím, že je potřebuje a chce je. Kdybych chtěl boty, tak jdu jinam.

Myslel sem, že se tu dočtu nějaké rady, ale jak tak koukám, tak to tu vypadá na bandu ignorantů, kteří neumí poradit nebo mi od toho jen zrazujou. Nebo se mýlím?

Odesláno
  Psuťák napsal:
Koupil bych hodinky. Poukaz je méně osobní a dnes se dá přeci vše lehce domluvit...

Jj, dnes jsem se na 100 % rozhodl, že koupím hodinky. Když se netrefím, tak výměna. Ale teď potřebuju poradit jaké hodinky... Nevyznám se v tom.

Odesláno (upraveno)

Koukni třeba na nabídku firem Certina, Tissot, Seiko nebo Citizen. Tam dostaneš slušnou kvalitu za přijatelné peníze. Safír a titan u nich určitě najdeš. Nebo koukni třeba na koscom.cz, tam si můžeš zadat přesnou specifikaci a uvidíš, co ti vypadne. (Mimochodem, nenapsal jsi, kolik do toho chceš investovat, což je dost podstatná věc pro to, aby ti mohl někdo dávat nějaké tipy.)

edit: Sorry, teď jsem si všimnul, že máš cenu v názvu vlákna. 5000 je na safír a titan možná trochu málo - ale možná třeba u těch Citizen něco objevíš.

Upraveno uživatelem Z.
Odesláno (upraveno)
  Z. napsal:
Koukni třeba na nabídku firem Certina, Tissot, Seiko nebo Citizen. Tam dostaneš slušnou kvalitu za přijatelné peníze. Safír a titan u nich určitě najdeš. Nebo koukni třeba na koscom.cz, tam si můžeš zadat přesnou specifikaci a uvidíš, co ti vypadne. (Mimochodem, nenapsal jsi, kolik do toho chceš investovat, což je dost podstatná věc pro to, aby ti mohl někdo dávat nějaké tipy.)

edit: Sorry, teď jsem si všimnul, že máš cenu v názvu vlákna. 5000 je na safír a titan možná trochu málo - ale možná třeba u těch Citizen něco objevíš.

Díky moc, kouknu se. A jaký typ strojku mám vybírat?

Odesláno
  Jikoun napsal:
Díky moc, kouknu se. A jaký typ strojku mám vybírat?

Za tyhle peníze to bude bohužel asi jen quartz, takže moc na výběr mít nebudeš. Mechaniku v téhle cenové relaci najdeš u některých modelů Seiko, možná i Citizen, ale převážně to budou pánské modely.

Odesláno
  Z. napsal:
Za tyhle peníze to bude bohužel asi jen quartz, takže moc na výběr mít nebudeš. Mechaniku v téhle cenové relaci najdeš u některých modelů Seiko, možná i Citizen, ale převážně to budou pánské modely.

Quartz je hodně špatnej? Něco sem o těch typech strojků čet, ale nevím nevím. Asi si to budu muset pořádně naštudovat.

Odesláno
  Jikoun napsal:
Quartz je hodně špatnej?

Quartz a mechanika jsou prostě dva zcela jiné světy. (Asi jako kdybys porovnával svět gramofonů a vinylových desek versus MP3 technologie, klasické fotoaparáty versus digitální apod.). Ale nikdo neříká, že quartz je špatnej. Co se týče uživatelského komfortu (hlavně tedy pro dámy), tak je asi i lepší. Nemusíš nic natahovat, seřizovat, jen jednou za čas necháš vyměnit baterku.

Odesláno
  Z. napsal:
Quartz a mechanika jsou prostě dva zcela jiné světy. (Asi jako kdybys porovnával svět gramofonů a vinylových desek versus MP3 technologie, klasické fotoaparáty versus digitální apod.). Ale nikdo neříká, že quartz je špatnej. Co se týče uživatelského komfortu (hlavně tedy pro dámy), tak je asi i lepší. Nemusíš nic natahovat, seřizovat, jen jednou za čas necháš vyměnit baterku.

Děkuju za vysvětlení. Tak to pro ní bude určitě lepší ten Quartz :-))). Ta Certina se mi moc líbí. Tak uvidíme.

Odesláno
  Jikoun napsal:
To, že se ptám tady na fóru o hodinkách svědčí o tom, že CHCI koupit HODINKY. Vím, že je potřebuje a chce je. Kdybych chtěl boty, tak jdu jinam.

Myslel sem, že se tu dočtu nějaké rady, ale jak tak koukám, tak to tu vypadá na bandu ignorantů, kteří neumí poradit nebo mi od toho jen zrazujou. Nebo se mýlím?

Promiň za odpověď mimo téma,ale jseš tu pár hodin,a už to tady nazýváš bandou i.......ů,když ti hned nikdo neporadí.

Mám pocit,že klávesnice a papír snesou hodně,neber to osobně,jen mě příspěvky tohodle typu štvou.Čau Honza

Odesláno (upraveno)
  honza1 napsal:
Promiň za odpověď mimo téma,ale jseš tu pár hodin,a už to tady nazýváš bandou i.......ů,když ti hned nikdo neporadí.

Mám pocit,že klávesnice a papír snesou hodně,neber to osobně,jen mě příspěvky tohodle typu štvou.Čau Honza

Já napsal, že to tak jen vypadá. Ale omlouvám se, když sem přišel v noci k počítači, tak jsem měl opravdu špatnou náladu a když mi někdo napíše na dotaz týkajícího se hodinek, že mám koupit boty, tak mi to radost neudělalo.

Pak jsem přečet ty další příspěvky pod tím a to mě úplně dodělalo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...