Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všichni,

chtěl bych poprosit o radu. Blíží se Vánoce a chtěl bych si nadělit nějaké hodinky ve stylu pilotek. Uvítal bych velikost 40-41mm(možná bych nakonec dal i 42mm), leteckou korunku a cenu bajvoko do 12k. Velice se mi líbí tyhle Epos, ale kdyby byly krapet menší. Nebo tyhle Stowa - bez téhle korunky.

33974.jpg

121670699610756.jpg

Mám šanci, něco takového najít.

díky, Petr

Odesláno
Ahoj všichni,

chtěl bych poprosit o radu. Blíží se Vánoce a chtěl bych si nadělit nějaké hodinky ve stylu pilotek. Uvítal bych velikost 40-41mm(možná bych nakonec dal i 42mm), leteckou korunku a cenu bajvoko do 12k. Velice se mi líbí tyhle Epos, ale kdyby byly krapet menší. Nebo tyhle Stowa - bez téhle korunky.

Mám šanci, něco takového najít.

díky, Petr

Stejne to tu zazni, takze se podivej na chronoshop.cz - Archimede Pilot, popr. Steinhart... :)

Odesláno

jojo Chronoshop znám, tam mám vyhlídnuté Archimede Pilot nebo Pilot H, ale přesto bych raději trochu menší průměr. Normálně nosím Seamaster 39mm a přijdou mi akurát, no a na pilotky bych chtěl jen trochu přitlačit.

Odesláno
jojo Chronoshop znám, tam mám vyhlídnuté Archimede Pilot nebo Pilot H, ale přesto bych raději trochu menší průměr. Normálně nosím Seamaster 39mm a přijdou mi akurát, no a na pilotky bych chtěl jen trochu přitlačit.

Nenos dětský hodinky, vem si příklad z Kibiho. Pilotky prostě MUSEJ bejt velký :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)
Přitlač na prachy a pořiď si pokračovatele originálu. Stowa je Stowa a Jörg Schauer je slušnej chlap, kterej si ty prachy zaslouží...

Díky za rady. Myslíte, že by u Stowa byla možná výměna korunky...za tu na fotce Eposů nahoře??

Upraveno uživatelem Psuťák
Odesláno

Eposky jsou pěkné, přečti se recenzi chronograf verze na titulní stránce Chronomagu.

Každopádně žádnou z firem Epos/Stowa/Steinhart/Archimede nevkročíš vedle.

Odesláno
Přitlač na prachy a pořiď si pokračovatele originálu. Stowa je Stowa ...

Jasně.. tato slova potvrzuji.. ale hlavně musí být velké a s centrální vteřinovkou :)

Odesláno (upraveno)

Psuťák:

Na tvém místě bych vzal Stowy (pokud ti to umožní peněženka). Každopádně ty na tom obrázku se ti jednak nevejdou do limitu a hlavně se už nevyrábějí, takže by jsi musel vzít jeden z modelů Flieger Automatic - nejlépe verzi bez loga za 590 EUR.

EDIT: Korunku bych osobně nechal cibulovou - na pilotky sedí nejlépe.

Upraveno uživatelem Heky
Odesláno

tak jo, díky všem. Trochu ještě popřemejšlím. Ty Stowy jsou opravdu super a velikost se mi také líbí. Ještě se mi zasekly v hledáčku Archimede Pilot H, bez nápisů a s řemenem Tornado. Nevím jaký je rozdíl ve zpracování, ale koukám strojky jsou obojí ETA 2824-2. Petr

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...