Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno
  Snow napsal:
Ano, situace se nezměnila, ale nehrotím to, Tvé příspěvky vidím.

V tomhle případě si nemohu pomoci, vidím výjimečné hodinky, exklusivita plyne ze zpracování, ze strojku a dalších zcela ojedinělých parametrů, proto chápu nadšení členů. Za to nechápu bůhvíkolik oslavných ód na "obyčejné" hodinky značky SINN.

seš regulérní blázen - vlastně ani nevím co ti na to mám odpovědět

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Snow napsal:
to -  NIGHTinGALE tušíš jakou barvu má číselník, nedostal jsem odpověď .

Nevím, já trpím daltonismem, ale řekl bych si, že šedomodrou :)

Viděl jsem je v Baseliji 2 roky zpátky a prostě byly tak nějak šedo-modré. Nuance nerozeznávám.

Jinak jsem byl u všech Pateků překvapen tím, jak jsou maličké a že tam hrdě vystavovali i quartz.

Návštěvník Snow
Odesláno
  YPO napsal:
seš regulérní blázen 

To si o Tobě myslím také.  

Návštěvník Snow
Odesláno
  dizi napsal:
:D

91317087.jpg

Zdá se, že mám stejnou oční vadu jako NIGHTinGALE, modrou fakt nevidím. Modrá je u mě třeba tohle.

Odesláno
  Kalifx napsal:
Moje krevní skupina to tedy není (i když minimálně ze snobského hlediska bych PP samozřejmě unosil vždycky a to kterékoli), ale musím ti pogratulovat. Jednak k vytříbenému a řekněme "dospělému" vkusu, ale hlavně k alespoň pro mě k neuvěřitelnému zážitku. Když se totiž podívám na hodinky zepředu, tak na nich z hlediska mýho zájmu nevidím nic moc zajímavýho - divně lamelovanej, modrej(!) ciferník s prvky designu 60-70 let, obyčejnou datumovku, podivné mnohoúhelníkové pouzdro a přinejmenším pro mě diskutabilní tah. Jenže! Pak se kouknu na dýnko hodinek a všechno je najednou jinak. Nádhernej, řekl bych až ušlechtilej design strojku, aristokraticky vypadající rotor a vůbec - kvalitní kov všude kam se podíváš. No a pak si ty hodinky zase imaginárně otočím na čelní stranu a hned se na ně dívám jinak. Možná, že i v tom je kouzlo té "vysoké hodinařiny". Dotvářet si celkový názor na hodinky v průběhu jejich poznávání a naučit se ještě líp vnímat hodinky jako celek. Do posledního šroubku. Tak si je užívej.

Krasne napsano. Na prvni pohled nic moc, ale pak jsem se k nim zacal vracet, kouknul na Patecni stranky a ... smekam.

Pro me jsou rafinovane krasne.

Nemit datumovku (ktere obecne nemusim), tak se asi neudrzim a jdu vykrast banku :bag:

Odesláno (upraveno)
  Ghill napsal:
Akurat je to sranda mat Pateka ako "daily beater". Momentalne nenosim ziadne ine hodinky.

Nic si z toho nedělej. Já jsem se za tři týdny co mám JLC 2x násilím přemluvil a vzal si do práce Omegy.

Ale nemyslím si, že to je špatně. Špatně je pořídit si hodinky po kterých toužíš a pak se o ně bát, šetřit je a nenosit je.

Upraveno uživatelem Jumbo
Odesláno

Nádhera, super stroj, gratuluju. Nedalo mi to a koukám se na ně už po několikáté, poprvé mě vůbec neoslovily, takže jsem je ani nechtěl komentovat abych neotrávil šťastného majitele, ale teď, když je prohlížím asi po sedmé, tak se mi libí čím dál víc. Je to to jak s nějakými obrazy, je potřeba je pochopit a pak je to nádhera na dlouho.

Odesláno

Asi je to i tom, jestli člověk "chce" aby se mu takové hodinky líbily. Člověk, kterému se hodinky líbí, obdivuje u nich kvalitu a zná firmu Patek jako vrchol hodinařiny, ten z nich bude na větvi (jako my tady). A naopak člověk, kterému hodinky nic moc neříkají, jen pokrčí rameny a řekne: No a co jako. Já bych za to ty prachy nedal.

Odesláno

Tak jsem se na ty hodinky koukal,

chce to se s nimi trosku ztotoznit a zvyknout si na to, pak to bude OK stejne jako s MIDO

a proc zminuji MIDO po case se ti okoukaly a dostal jsem je od Tebe za slusnou cenu, co takhle tuto peknou tradici zachovat :D

Odesláno

S odstupem času mám z těchto PP pocit skromnosti majitelovi nenápadné volby a pokory nad dokonalostí zpracování. Myslím, že se na foru na prodej nikdy neoběví. Tyto PP mne velice asociují s ROLEX MILGAUSS, mám o čem přemýšlet. Oběví-li se na příštím srazu, bude hodně narváno!

Odesláno (upraveno)

tak uz som si ich aj omakal :D a tim ti moc dakujem ghill-e aj za pivko :) a poviem vam su uzasne :).... super stroj super spracovanie len bohuzial som si ich nemohol zapnut na ruke bo ghill ju ma mensiu :( a este raz gratulujem

post-4389-1256417266.jpg

Upraveno uživatelem cortes1990
Odesláno
  v79 napsal:
S odstupem času mám z těchto PP pocit skromnosti majitelovi nenápadné volby a pokory nad dokonalostí zpracování. Myslím, že se na foru na prodej nikdy neoběví. Tyto PP mne velice asociují s ROLEX MILGAUSS, mám o čem přemýšlet. Oběví-li se na příštím srazu, bude hodně narváno!

Ne ze bych chtel nekomu rikat jak ma psat atp, ale tohle uz je vazne drsny..! :crying_anim02:

Odesláno

Cau, tak na toto si este pockas :) :newyear:

tyfo napsal:
Tak jsem se na ty hodinky koukal,

chce to se s nimi trosku ztotoznit a zvyknout si na to, pak to bude OK stejne jako s MIDO

a proc zminuji MIDO po case se ti okoukaly a dostal jsem je od Tebe za slusnou cenu, co takhle tuto peknou tradici zachovat :D

Návštěvník Kamil
Odesláno
  spiderer napsal:
Ne ze bych chtel nekomu rikat jak ma psat atp, ale tohle uz je vazne drsny..! :crying_anim02:

A to ještě není všechno.:)

v79 napsal:
S odstupem času mám z těchto PP pocit skromnosti majitelovy nenápadné volby a pokory nad dokonalostí zpracování. Myslím, že se na fóru na prodej nikdy neoběví. Tyto PP mně velice asociují s ROLEX MILGAUSS, mám o čem přemýšlet. Oběví-li se na příštím srazu, bude hodně narváno!
Návštěvník Kamil
Odesláno
  spiderer napsal:
Ja vim, ze tam toho je vic, ale to co pises uz beru jako smutny standard internetovych diskuzi, to "obevi" jsem snad jeste napsany nevidel nikdy ;)

Musím se zítra objetovat a budu muset obět pár hospod, abych si dal dobrý objed.

EDIT: Možná to pak smázni, ať Ghillovi neplevelíme vlákno o krásných hodinkách, i když k dokonalosti jim chybí černá datumka, řekl bych. ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...