Hugo14 Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Odesláno 20. října 2009 (upraveno) Přátelé, přestože léto je pryč, začínám uvažovat o nových potápkách. Zatím pouze ideově - lépe se mi šetří, když vím na co. Představoval bych si něco v "homerově" vyšší nižší střední třídě. Tedy rámcově něco takovéhleho: - Cena v oblasti cca 15. tis Kč - Alespoň 200 m - Na kovovém tahu - Západoevropský automatický strojek (takže nějaká ETA nebo SW...) - Průměr nad 40 mm - Safírové sklo - Luneta musí být tmavá se světlým "textem", minutové indexy po celém obvodu, ne jen v prvních 15 minutách - Ne rolex-like - Luminiscence na vteřinovce ne ve tvaru obdélníku - Hodinová a minutová ručka ve stejné barvě - Datum - Ne homage od jiných firem než originální výrobce (třeba ne 50F od MkII nebo Precisty) - Design může být trochu neotřelý, ale ne moc. Klidně to ale mohou být vyloženě "tool watch" - Ne vyloženě profláklá nebo mainstreamová značka Když jsem nad tím trochu přemýšlel, tak mi zatím vyšly tyto tři kandidáti: Marathon GSAR Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Archimede Sport Taucher Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. NauticFish 500 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Napadá někoho z vás nějaký další nápad nebo komentář k těmto? Edit: Archimede i Marathon se pochopitelně dodávají i s originálním tahem Upraveno 20. října 2009 uživatelem Hugo14
farářskej Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Odesláno 20. října 2009 Ollech a Wajs mají pár ne-Rolex-like ne-homage kousků... Jinak se mi z těch výšezmíněnejch tří nejvíc líbí Archimedy. A vůbec přitom nevím proč. Leda by to bylo proto, že se mi karbon na číselníku hnusí a nechtěl bych mít na hodinkách napsaný U.S.GOVERNMENT.
Hugo14 Odesláno 20. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2009 Olechy mám Fliegerchronography, takže bych rád zase něco jiného. US G mi nijak nevadí.
Skipi Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Odesláno 20. října 2009 Když už tam máš ty Archimede, tak bych se mrkl i na jejich "bratránka" Limes. Jen ta cena bude asi nad 15 tis. Jinak ale tvoje požadavky splňují do puntíku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pavel K. Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Odesláno 20. října 2009 Mě se z toho nejvíc líbí Marathon GSAR. Pořádnej kus železa a navíc maj tritium.
xjr1 Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Odesláno 20. října 2009 Osobní zkušenost s Archimede je velmi dobrá, doporučuju A jestli se ti úplně nepříčí nosit potápky na kůži, tak ten jejich žralok je fajnovej.
Návštěvník Kamil Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Odesláno 20. října 2009 Co moje nové Formexy? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tomas80 Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Odesláno 20. října 2009 Ja mam GSARy na origos Maple Leaf tahu a jsem z nich nadsenej. Jak jsem uz nekde psal, zacinal jsem na Military quartzkach s tritiem, takze GSARy jsou moje nejhyckanejsi hodinky. Doporucuju! Jemny a pritom jakoby trochu hruby a ucelny design.
cody Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Odesláno 20. října 2009 (upraveno) ... nechtěl bych mít na hodinkách napsaný U.S.GOVERNMENT. Ten napis je srazi do specificke kategorie kupcu, to je pravda. Ale Hugo je specificka kategorie:-) Z vyse uvedenych bych sel prave do nich. Pokud to nemaji byt neco jako definitivni potapky. Pro me maji z vyse uvedenych - nejvetsi charisma, tritium, skvelou povest. Na strapu (vim, ma byt tah) je zeru. V tejhle cenovej relaci bych sel do nich. Upraveno 20. října 2009 uživatelem cody
Hugo14 Odesláno 20. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2009 Já ti dám specifickou kategorii!!! I když je pravda, že jsem poněkud militarističtěji založen. Že to budou (pokud něco takového vůbec existuje) definitivní potápky, s tím nepočítám. Tak jako ostatní - rok, dva a pak zase budou dělat radost někomu dalšímu.
Aldo Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Odesláno 20. října 2009 Za mě Stowa Seatime Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
David_B Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Odesláno 20. října 2009 To je náhoda. Zrovna ten tvůj favorit se zde prodává za slušnou cenu
Hugo14 Odesláno 21. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2009 Hamilton Khaki Navy GMT - moj favorit Zapoměl jsem napsat - luneta vnější.
Pekos Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 Co moje nové Formexy? Vypadají dost dobře. Jak jsou na tom s přesností? Dík
Mike. Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 Marathon GSAR. (Bez nápisu U.S. GOVERNMENT se také dají sehnat, ale už docela těžko. Poslední kontrakt (bez i s nápisem) byl 2007 a 2008 je už myslím jen s U.S. GOVERNMENT. Ale mně ten nápis třeba vůbec nevadí.)
farářskej Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 rok, dva a pak zase budou dělat radost někomu dalšímu. Takže tohle vlákno v podstatě můžeme chápat jako investiční pobídku na téma "Jaké hodinky byste za rok, dva chtěli, abych vám prodal?", není-liž?
Návštěvník Snow Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 Přidám další německou firmu, to je Nivrel. Hodinky na obrázku se jmenují Red Sea, dál má firma v nabídce ještě South, Deep, Sharck, Wild Sea. Vzoreček( obrázek je hanebný, ale lepší jsem nenašel)
sibirnaya Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 tak tohle je pro me uz rolex like... nebo omega like? nebo mix...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se