mischa Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 zdá se mi, že oproti fotce firemní mají o kousek delší vteřinovku.... ale třeba je víc verzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francesko70 Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 Tentokrát jsou fotky jiný. I krabky vypadají adekvátně k hodinkám. Ale nevím, origo jsem je nikdy neviděl. Ze zvědavosti jsem přihodil, jako tam na těch. Tak jsem zvědav, kam se to vyšplhá. Neboural v Polsku kamion od hujerů...? .......Taky jsem si říkal... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 Minimálně je mi podezřelé, že jsem jednu jeho fotku našel zde! Kdyby to byli jeho fotky, tak jich použije asi více ne? A ty tlačítka toho chronographu taky vypadají jinak, ale u těch je mi to trochu nejasné, protože jsem někde narazil na fotky se stejnými tlačítky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubarezac Odesláno 31. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 hh ocividne se bude tohle my prvni vlakno tahnout donekonecna aukro je desne vtipny jestli kamion hujeru tak pravdepodobne nejaky mirici z ciny a ne svycarska, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubarezac Odesláno 31. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 ale teda tyhle vypadaj fakt lip nez predesly, na fotkach je neco videt, maj ten cervene podsitej remen atd a na jedny z ttech fotek je snad vyrobni cislo, ne? tak by to slo asi i overit ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 Minimálně je mi podezřelé, že jsem jednu jeho fotku našel zde! Kdyby to byli jeho fotky, tak jich použije asi více ne? A ty tlačítka toho chronographu taky vypadají jinak, ale u těch je mi to trochu nejasné, protože jsem někde narazil na fotky se stejnými tlačítky... Tlačítka chronographu jsou šroubovací.Tak záleží jestli jsou v zajištěné nebo odjištěné poloze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neznalec Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 je to docela zajimavy. Hodinky zespodu vypadaji fakt dost hodnoverne, ale zase to baleni: krabicka ke klasickym TH, v zadnem propade ke Grand Carrera a navod k Professional Golf Watch. A zarucni karta tak 5 let stara a neni tam karta s certifikatem COSC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cizanecicicanek Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 Tak už jsou na Aukru znovu - teď v sekci "Starožitnosti" a od jiného prodejce. Neboural v Polsku kamion od hujerů...? EDIT: odkaz - http://aukro.cz/item800488086_nove_tag_heu...bre_17_rs2.html zrovna na ne koukam...nejsem si jen jisty tim vyrobnim cislem...(?)! Vypada to kazdopadne na dalsi fake...neni na krabici ke carreram vzdy napis carrera? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francesko70 Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 Každopádně, tenhle typ Tagů se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubarezac Odesláno 1. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 nechcete ciste pro zajmavost nekdo overit to vyrobni cislo? jestli budou kazdej tejden na aukru kvalitjensi a kvalitnejsi fejky tak za chvili budou lepsi jak originaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 Tak i v tomto případě: zakonczenie ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francesko70 Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 "zakonczenie"...taky mi to přišlo mailem. Schválně pánové se vsaďmě, kdy se tam objeví další? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubarezac Odesláno 3. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 a v jaky sekci? ted treba telekomunikace, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 Dámy a pánové, třetí kolo - ring volný... http://aukro.cz/item806348909_nove_tag_heu...bre_17_rs2.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubarezac Odesláno 5. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2009 to uz je vazne moc tak co este si nekdo prisadi nebo uz to vzaji i ti nejotrlejsi? )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubarezac Odesláno 8. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2009 nevim kam bych to napsal, tak to pisu sem kdyz uz jsem si tohle vlakno zalozil a snad mi nekdo odpovite.. jak je to s automatama? je mozny je pretahnout- ze by naky to pero prasklo? nebo jsou proti tomu dneska uz nak chraneny? ja vim ze na cibulich perka praskaly ale na modernich hodinkach.. dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2009 nevim kam bych to napsal, tak to pisu sem kdyz uz jsem si tohle vlakno zalozil a snad mi nekdo odpovite.. jak je to s automatama? je mozny je pretahnout- ze by naky to pero prasklo? nebo jsou proti tomu dneska uz nak chraneny? ja vim ze na cibulich perka praskaly ale na modernich hodinkach.. dik Automaty by neměly jít přetáhnout. Když je pérko naplno natažené, začne se v pérovníku protáčet a je to. Určitě to někdo popíše zevrubněji, tohle je jen tak pro rychlé info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubarezac Odesláno 11. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 dik, takhle mi to staci... taze se proste da natahovat co to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francesko70 Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 Týden jsem tady nebyl a koukám, že poláci si nedají pokoj! :-D Přihazovat nebudu, co kdybych to náhodou vyhrál? :-D Dejte mi vědět, jak to bylo se zakonzenje. :-D :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se