Přejít na obsah

grand carrery na aukru :)

kubarezac

Doporučené příspěvky

Tentokrát jsou fotky jiný. :) I krabky vypadají adekvátně k hodinkám. Ale nevím, origo jsem je nikdy neviděl. Ze zvědavosti jsem přihodil, jako tam na těch. Tak jsem zvědav, kam se to vyšplhá. :)

Neboural v Polsku kamion od hujerů...? .......Taky jsem si říkal... :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Minimálně je mi podezřelé, že jsem jednu jeho fotku našel zde! Kdyby to byli jeho fotky, tak jich použije asi více ne? A ty tlačítka toho chronographu taky vypadají jinak, ale u těch je mi to trochu nejasné, protože jsem někde narazil na fotky se stejnými tlačítky...

Odkaz ke komentáři

Minimálně je mi podezřelé, že jsem jednu jeho fotku našel zde! Kdyby to byli jeho fotky, tak jich použije asi více ne? A ty tlačítka toho chronographu taky vypadají jinak, ale u těch je mi to trochu nejasné, protože jsem někde narazil na fotky se stejnými tlačítky...

Tlačítka chronographu jsou šroubovací.Tak záleží jestli jsou v zajištěné nebo odjištěné poloze.

Odkaz ke komentáři

Tak už jsou na Aukru znovu - teď v sekci "Starožitnosti" a od jiného prodejce. Neboural v Polsku kamion od hujerů...? :D

EDIT: odkaz - http://aukro.cz/item800488086_nove_tag_heu...bre_17_rs2.html

zrovna na ne koukam...nejsem si jen jisty tim vyrobnim cislem...(?)! Vypada to kazdopadne na dalsi fake...neni na krabici ke carreram vzdy napis carrera?

Odkaz ke komentáři

nevim kam bych to napsal, tak to pisu sem kdyz uz jsem si tohle vlakno zalozil a snad mi nekdo odpovite..

jak je to s automatama? je mozny je pretahnout- ze by naky to pero prasklo? nebo jsou proti tomu dneska uz nak chraneny? ja vim ze na cibulich perka praskaly ale na modernich hodinkach..

dik :)

Automaty by neměly jít přetáhnout. Když je pérko naplno natažené, začne se v pérovníku protáčet a je to.

Určitě to někdo popíše zevrubněji, tohle je jen tak pro rychlé info.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...