Helex Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 (upraveno) Tak do těch jsem se zamiloval...na chronu24 jsou za 3k euro. Co se mi na nich líbí je velikost 40mm, což já považuju za optimální. Ty bych si v noci pokládal vedle sebe na polštář Jinak taky odkaz na ten prodej http://www.chrono24.com/cz/search/index.ht...p;numresults=20 Vodotěsnost 10m je blbost, 160 feet je spíš 100 Edit: jsou to MARINE TIMEKEEPER I Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. října 2009 uživatelem Helex
Z. Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Tak do těch jsem se zamiloval... Tak to chápu. Fakt pěkný. A těch 40mm považuju i já za optimální velikost...
Návštěvník Snow Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 (upraveno) Pozor na průměr, jiné materiály uvádějí průměr 37mm !!! Edit - na Tvém místě bych si to pořádně prověřil, Ital je lehce zmatený, viz. WR 10m Upraveno 22. října 2009 uživatelem Snow
Helex Odesláno 22. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Pozor na průměr, jiné materiály uvádějí průměr 37mm !!! Edit - na Tvém místě bych si to pořádně prověřil, Ital je lehce zmatený, viz. WR 10m Zmatenej je Mě by možná nevadilo ani těch 37, možná. Ale jelikož láska zatim zůstane platonickou, tak to neva..
robl.7 Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Také na této značce trochu ujíždím. Jen mám raději automat , velikost 44,5 a na léto trochu barviček. A tak snad jednou.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
robl.7 Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 A nebo více barviček.... Doufám , že je moc nezdrbnete . A vlastně je mi fuk pokud se někomu budou zdát jako kýč. Mne se moc líbí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stana Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Tak do těch jsem se zamiloval...na chronu24 jsou za 3k euro. Co se mi na nich líbí je velikost 40mm, což já považuju za optimální. Ty bych si v noci pokládal vedle sebe na polštář na polštař vedle sebe je nejlepši ukladat nějakou sympatickou kočenu ,ale hodinky jsou fakt pěkný to musím uznat...
Helex Odesláno 23. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2009 (upraveno) na polštař vedle sebe je nejlepši ukladat nějakou sympatickou kočenu ,ale hodinky jsou fakt pěkný to musím uznat... to jo BTW moje sympatická kočena mi řekla že jsou ňáký prohloubený, UN Blue Seal Chronograph jak dětský s vodotryskem a PP aquanaut jen fuj ještě že ji mám tak rád.. ale tyhle by prej ušly (47mm!) Je jen málo Arnoldů který se mně osobně nelíbí edit: Hornet Worldtimer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. října 2009 uživatelem Helex
Helex Odesláno 23. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2009 Pozor na průměr, jiné materiály uvádějí průměr 37mm !!! Edit - na Tvém místě bych si to pořádně prověřil, Ital je lehce zmatený, viz. WR 10m Já zas jinde našel že se jedná o Timekeeper III, LE průměr 38 tak už nevim, Ital je ještě zmatenější
kopl2005 Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 (upraveno) Pokud někdo bude uvažovat o koupi hodinek Arnold Son a bude chtít před koupí vidět zpracování atd., tak jedny vlastním - model White Ensigh. Stačí se ozvat a není problém se sejít někde v Praze. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. října 2009 uživatelem kopl2005
JJ Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 Lidi ne...te mě, já musím nejdřív opravit letní sídlo :-| A tyhle hodinky mi leží v hlavě od doby, co jsem je měl v ruce...
kopl2005 Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 ARNOLD & SON GRAND TOURBILLON 2008/9 46 MM TOURBILLON AUTOMATIC - foto 1 cena 144000,- usd ARNOLD & SON TRUE NORTH PERPETUAL 45 mm - foto 2 cena 43000,- usd ARNOLD & SON TRUE MOON 47 MM AUTOMATIC - foto 3 - ty se mi líbí moc a moc cena 10500,-usd foto 1 a 2 se nahrálo obráceně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se