Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak do těch jsem se zamiloval...na chronu24 jsou za 3k euro. Co se mi na nich líbí je velikost 40mm, což já považuju za optimální. Ty bych si v noci pokládal vedle sebe na polštář :D

Jinak taky odkaz na ten prodej http://www.chrono24.com/cz/search/index.ht...p;numresults=20 Vodotěsnost 10m je blbost, 160 feet je spíš 100

Edit: jsou to MARINE TIMEKEEPER I

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Helex
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Pozor na průměr, jiné materiály uvádějí průměr 37mm !!!

Edit - na Tvém místě bych si to pořádně prověřil, Ital je lehce zmatený, viz. WR 10m

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

Edit - na Tvém místě bych si to pořádně prověřil, Ital je lehce zmatený, viz. WR 10m

Zmatenej je :) Mě by možná nevadilo ani těch 37, možná. Ale jelikož láska zatim zůstane platonickou, tak to neva..

Odesláno

Tak do těch jsem se zamiloval...na chronu24 jsou za 3k euro. Co se mi na nich líbí je velikost 40mm, což já považuju za optimální. Ty bych si v noci pokládal vedle sebe na polštář :D

na polštař vedle sebe je nejlepši ukladat nějakou sympatickou kočenu :devil: ,ale hodinky jsou fakt pěkný to musím uznat...

Odesláno (upraveno)
na polštař vedle sebe je nejlepši ukladat nějakou sympatickou kočenu :devil: ,ale hodinky jsou fakt pěkný to musím uznat...

to jo :) BTW moje sympatická kočena mi řekla že jsou ňáký prohloubený, UN Blue Seal Chronograph jak dětský s vodotryskem a PP aquanaut jen fuj :D ještě že ji mám tak rád.. ale tyhle by prej ušly (47mm!)

Je jen málo Arnoldů který se mně osobně nelíbí :smile_anim:

edit: Hornet Worldtimer

Upraveno uživatelem Helex
Odesláno

Já zas jinde našel že se jedná o Timekeeper III, LE průměr 38 tak už nevim, Ital je ještě zmatenější :)

Odesláno (upraveno)

Pokud někdo bude uvažovat o koupi hodinek Arnold Son a bude chtít před koupí vidět zpracování atd., tak jedny vlastním - model White Ensigh.

Stačí se ozvat a není problém se sejít někde v Praze.

Upraveno uživatelem kopl2005
Odesláno

ARNOLD & SON GRAND TOURBILLON 2008/9 46 MM TOURBILLON AUTOMATIC - foto 1

cena 144000,- usd

ARNOLD & SON TRUE NORTH PERPETUAL 45 mm - foto 2

cena 43000,- usd

ARNOLD & SON TRUE MOON 47 MM AUTOMATIC - foto 3 - ty se mi líbí moc a moc :D

cena 10500,-usd

foto 1 a 2 se nahrálo obráceně

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...