Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

cesta k mým prvním mechanickým hodinkám ... poměrně brzy jsem měl jasno, že to bude ORIS ..... po usilovném přemýšlení a těžkém rozhodování jsem zvolil jednoduchost v podobě BC3+ .... nelituji

technická data zkopírována z webu www.oris.ch

přikládám live-foto

Reference: 01 635 7534 4164-07 8 20 69

Case: Multi-piece stainless steel case

Dial: Black dial

Strap/Bracelet: Multi-piece stainless steel metal bracelet, security folding clasp

Size: 42.00 mm, 1.654 inches

Operating Devices: Stainless steel screw-in security crown

Water Resistance: 10 bar (100 m, 328 ft)

Movement: Automatic winding day date.

For full specs see Movement.

Top Glass: Sapphire, flat

Case Back: Stainless steel, screwed, see-through mineral glass

Luminous Material: Indices and hands Superluminova C3

Interhorn Width: 20 mm

Number: Oris 635, base ETA 2836-2

Dimensions: Ø 25.60 mm, 11 1/2???

Functions: Centre hands for hours, minutes and seconds, individual date and day windows, instantaneous date and day, date and day corrector, fine timing device and stop-second

Winding: Automatic winding, bi-directionally rotating red rotor

Power-Reserve: 38 hrs

Vibrations: 28?800 A/h, 4 Hz

Jewels: 25

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Moc pěkně chválím! Jednoduché, dokonale přehledný ciferník - velice snadno čitelné, sportovní, ale neudělají hanbu ani k obleku, přitom spolehlivé držáky. Přes své kvality překvapivě málo rozšířené...

Ať dobře a dlouho slouží.

Prosím napiš, jak jsi spokojený s náramkem, já je znám jen s pryží.

Odesláno

díky, přesně proto jsem je vybral. To že nejsou moc rozšířené mě také teší, i mě na začátku moc neoslovili, fotky na oris webu nenadchnou a v ČR se neprodávají, pouze na dovoz na obejdnávku. Časem jsem ale viděl živé fotky na FOO a ty mě dostali, taková láska na čtvrtý pohled...

bral jsem sice s náramkem, ale do budoucns počítám i s kůží, vzal jsem si k tomu i origo překlápěcí sponu, s pryžovým náramkem se mi taky libí, asi na něj také časem dojde... prostě takový univerzál :-)

Moc pěkně chválím! Jednoduché, dokonale přehledný ciferník - velice snadno čitelné, sportovní, ale neudělají hanbu ani k obleku, přitom spolehlivé držáky. Přes své kvality překvapivě málo rozšířené...

Ať dobře a dlouho slouží.

Prosím napiš, jak jsi spokojený s náramkem, já je znám jen s pryží.

Odesláno

Jo jo znám je moc dobře, také jsem je donedávna vlastnil, sice jen 40 proto šli domů. Ale pořád ještě přežívají v mém avataru,

jinak Oris jako značka super a vlastně pomalu začínám zjišťovat, že mi docela chybí. Teď ovšem mám období chrono, tak jestli to vydrží ještě chvilku asi půjdu do artelierů, nebo sinatry. :notworthy:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...