Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

zdravim vas.

potreboval by som radu blizia sa VIANOCE a chcel by som kupit rodicom hodinky kazde do 120.-eur jedna sa o nenarocnych ludi ktory nepotrebuju nejake specialne hodinky skor prehladny cifernik. rozmyslal som nad moznostami znaciek : ORIENT, SEIKO, PRIM takze by som vas poprosil o vase rady a nazory ... vopred velmi pekne dakujem ... s pozdravom Andrej ...

PS : inak jednu radu a velmi dobru ste mi uz poskytli a to pri vybere mojich hodiniek zn. TRASER som s nimi velmi spokojny !!!

pre uplnost uvadzam vek rodicov 55r.

Upraveno uživatelem andrew30
Odesláno

tie monster su ok ako som pisal chcel by som nejake hodinky pre rodicov moja hranica bola okolo tych 100.-eur pre kazdeho a nebranim sa dat trosku viac ak dostanem dobru radu ... co som pozeral aj orient sa mi celkom pozdavali ale seiko je predsa len zvucnejsia znacka ... myslim ze mat na ruke ci 100.-eur alebo 1000.-eur by ocenili rovnako ale zase nechcem aby mali obycajne hodinky za par supiek predsa len ked niekam pridu nech je vidiet ze maju pekne a kvalitne hodinky na ruke ...

Odesláno

Rodičům je 55 tak jak můžeš ANT doporučovat Seiko Monster? Já bych vybíral jak si andrew30 přeje do těch 120e a líbilo by se mi pro rodiče hodinky v páru(dámské.pánské)stejnou značku,design,ale teď jestli se dá něco takového najít?Tady jsou hodinářští mágové a ty třeba někde něco vyštrachají.Možná,ale bude problém za ty prachy,nevím némám zatím tak velký přehled.

Odesláno

Jo a teď jsem si všimnul,že je rodičům 55let, tak to bych asi nedoporučoval hodinky s automatickým nátahem, alespoň ne mamince, pochybuji, že se jí bude chtít hlidat přesnost a udržovat je v chodu, ikdyž :P moje manželka má automaty a ještě se jí nezastavily.

Odesláno (upraveno)

Takhle nějak jsem to myslel,rodiče už mají věk snad by to pro ně nebylo špatné.Jsou to Festiny,cenově přijatelné.

A já teď budu čekat na reakci některých členů. :suicide_anim: Sorry,ale nějak se to špatně poskládalo (foto)

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

co sa tyka hodiniek nemusia byt do paru kazdy moze mat ine ... ano ako som pisal rodicia maju 55r. tak by som bral skor nieco decentne ale pritom aj zaujimaveho ... pozdavali sa mi seiko a orient no ako vidim radite mi aby som im automaty nekupoval ... v podstate mozu byt aj festiny ... ideal by bol 100m/safir sklicko pre otca ale neviem ci nieco take najdem u mamy je to ine myslim ze postaci aj 50m/minerlne sklicko ... necham si poradit

Odesláno

Souhlas s Giliusem,možná skus se podívat na hodinky co teď rodiče nosí a trochu se přispůsobit jejich vkusu.Možná to nebudou podobné hodinky pro oba,ale obrázek co se týče vkusu si uděláš a budeš mít z čeho vycházet při výběru.Nepředpokládám že by rodiče chtěli přecházet na úplně jiný styl hodinek(usuzuji podle sebe).

Odesláno

tak pani presiel som si par hodiniek ktore som si myslel zeby mohli byt tie ktore kupim rodicom ale bol som velmi sklamany SEIKO velmi male FESTINA to iste PRIM som ani poriadne nenasiel ... je asi pravda ze hodinky do 120.-eur no rad by som teda pocul radu ktory m smerom ist .... bol som v hodinarstvach kde mi ponukali hodinky ako tonny hilfinge, diesel, gant a pod. no ked som kazdemu hodinarovi povedal ze ja ako amater potrebujem vidiet na ruke hodinky a nie znacku oblecenia priznal ze je to tak ... tak som uz zacal lovit vo vodach CASIO ako napr. :

1. http://www.inhodinky.sk/product_info.php?c...p73dimbp87q32i4

2. http://www.inhodinky.sk/product_info.php?products_id=3411

3. http://www.hodinky.cz/casio-collection-mtp-1290d-1a2vef.html

pozrel som si aj VOSTOKY ako tu radili kde cena bola do 100.-eur nebranil by som sa ano takym keby som pocul poriadnu radu ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...