Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj, rád bych se zeptal, jestli někdo máte bližší informace o značce TSOVET.

http://www.tsovet.com/

Musím říct, že některé jejich simplistické designy mne docela chytají. (quartz)

tsovet%20watch%20family.png

tsovet500.png

03.png

04.png

02.png

Upraveno uživatelem Elvenking
  • po 3 týdnech...
Odesláno
  Diamondking napsal:
Spíše Bell & Ross...nebo Mondaine bych řekl :)

Rossy moc neznam ale stejne hodinky na obrazkah jsou napodobeniny ze jo? :smile_anim:

• Po letech...
Odesláno

Prej "Swiss Made" a nemají ani .ch doménu? Když pominu že v té nečitelné myší šedé (potápky?) jsou subjektivně hnusné jak "módní Čína", tak za $450+DPH dostaneš i v ČR hafo použitelných mechanik od solidních výrobců, o značkových quartzkách nemluvě...

Odesláno

Bretling má na hodinkách taky swiss made a má doménu .com ;) Mně se vzhledově líbí moc. Neprosil jsem o to abys mi měnil vkus, protože se nelíbí tobě, ptal jsem se na podobné, ale v mechanice.

Odesláno

Sorry ale je to chyba a nebo inzertní záměr, vytasit se s nějakou obskurní značkou a pak do roztrhání těla pak bránit určitý pochybný model za nesmyslné peníze?

Tady máš nabídku automatů oné firmy - a už podle toho jak urputně zdůrazňují "Swiss Made" to smrdí podvodem. Ne že by na švýcarském původu nějak extrémě záleželo, špičkové hodinky dovedou i Japonci a v podstatě i Číňani - ale dalším vodítkem které by tě mělo varovat je právě absence domény .Ch, (kterou ostatně vlastní nejen zmiňovaný Breitling, ale i všichni další skutečně švýcarští hodináři - přičemž na .com vede jen přesměrování), což při deklaraci "Swiss made" (a nebo čínštější "Svviss made"?) ...u firmy "Born and raised in California" neznamená nic jiného než "podvržený luxus"  :angry:

Jestli Ti jde o potápky, tak za podstatně menší prachy a s menším rizikem v solidním českém kamenném obchodě najdeš hromadu zajímavějších evropských/švýcarských kousků, jak quartzových tak mechanických...

Odesláno

Není v tom žádný obchodní záměr a ani je nebráním do roztrhání těla :D ;) Jen mě prostě zaujal ten design a chtěl jsem zjistit jestli neexistuje něco podobně šedomyšího s automatem. A nechtělo se mi pro můj dotaz zakládat další topic, tak jsem použil tenhle.

Aktuálně je ani neplánuju kupovat, zrovna teď mám na starosti jiné věci, co se hlásí o peníze. A až budu mít navíc nějakých 15 tisíc, tak to spíš vidím na pilotky (Steinhart, Laco), ale kdo ví, zatím to není na pořadu dne.

Díky za objasnění s tou doménou.

Chronoshop.cz znám, neboj :) Jsem tu registrovaný chvilku, ale čtu tady na foru asi rok, takže tu úplný nováček nejsem.

Odesláno

Heh, absence švýcarský domény znamená "smrdí podvodem"? To je poněkud vtipné. Mimochodem, tu nemá třeba ani Steinhart, rovněž swiss made, kterej se prodává na tebou doporučeným chronoshopu.

Dneska má swiss made nálepku kdekdo a nevidím jedinej důvod, proč by na Tsovet bylo něco podvodnýho. Maximálně můžem kritizovat ceny nastřelený hodně vysoko a neoriginální design, kterej kopíruje co se dá. Ale takovejch výrobců je tuna. Na hodinkách nic zvláštního není, prostě jen další z řady nehezkejch kusů s ETA strojkama.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...