Elvenking Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Odesláno 23. října 2009 (upraveno) Ahoj, rád bych se zeptal, jestli někdo máte bližší informace o značce TSOVET. http://www.tsovet.com/ Musím říct, že některé jejich simplistické designy mne docela chytají. (quartz) Upraveno 23. října 2009 uživatelem Elvenking
Sov Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 Jenom vidim ze nektery modely jsou napodobenina Panerai =)
Diamondking Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 Sov napsal: Jenom vidim ze nektery modely jsou napodobenina Panerai =) Spíše Bell & Ross...nebo Mondaine bych řekl
Sov Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 Diamondking napsal: Spíše Bell & Ross...nebo Mondaine bych řekl Rossy moc neznam ale stejne hodinky na obrazkah jsou napodobeniny ze jo?
Diamondking Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 No nevím jestli to jsou napodobeniny..jsou prostě podobné..švýcarský quartz strojek Ronda 515, průměr 48 mm, WR 100 m a cena třeba tady u těch je 575 dolarů. Stránky: http://tsovet.com/
enoid Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 Ted jsem na netu narazil na tuhle značku a když jsem tak procházel jejich web, dost se mi zalíbily svt-dw44 (http://www.tsovet.com/shop/nautical/dw161171-45m.html). Jediná jejich vada je quartz - nenarazil někdo na nějaké hodně podobné v automatu?
Radek124 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Prej "Swiss Made" a nemají ani .ch doménu? Když pominu že v té nečitelné myší šedé (potápky?) jsou subjektivně hnusné jak "módní Čína", tak za $450+DPH dostaneš i v ČR hafo použitelných mechanik od solidních výrobců, o značkových quartzkách nemluvě...
enoid Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Bretling má na hodinkách taky swiss made a má doménu .com Mně se vzhledově líbí moc. Neprosil jsem o to abys mi měnil vkus, protože se nelíbí tobě, ptal jsem se na podobné, ale v mechanice.
Radek124 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Sorry ale je to chyba a nebo inzertní záměr, vytasit se s nějakou obskurní značkou a pak do roztrhání těla pak bránit určitý pochybný model za nesmyslné peníze? Tady máš nabídku automatů oné firmy - a už podle toho jak urputně zdůrazňují "Swiss Made" to smrdí podvodem. Ne že by na švýcarském původu nějak extrémě záleželo, špičkové hodinky dovedou i Japonci a v podstatě i Číňani - ale dalším vodítkem které by tě mělo varovat je právě absence domény .Ch, (kterou ostatně vlastní nejen zmiňovaný Breitling, ale i všichni další skutečně švýcarští hodináři - přičemž na .com vede jen přesměrování), což při deklaraci "Swiss made" (a nebo čínštější "Svviss made"?) ...u firmy "Born and raised in California" neznamená nic jiného než "podvržený luxus" Jestli Ti jde o potápky, tak za podstatně menší prachy a s menším rizikem v solidním českém kamenném obchodě najdeš hromadu zajímavějších evropských/švýcarských kousků, jak quartzových tak mechanických...
enoid Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Není v tom žádný obchodní záměr a ani je nebráním do roztrhání těla Jen mě prostě zaujal ten design a chtěl jsem zjistit jestli neexistuje něco podobně šedomyšího s automatem. A nechtělo se mi pro můj dotaz zakládat další topic, tak jsem použil tenhle.Aktuálně je ani neplánuju kupovat, zrovna teď mám na starosti jiné věci, co se hlásí o peníze. A až budu mít navíc nějakých 15 tisíc, tak to spíš vidím na pilotky (Steinhart, Laco), ale kdo ví, zatím to není na pořadu dne.Díky za objasnění s tou doménou.Chronoshop.cz znám, neboj Jsem tu registrovaný chvilku, ale čtu tady na foru asi rok, takže tu úplný nováček nejsem.
USER47 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Heh, absence švýcarský domény znamená "smrdí podvodem"? To je poněkud vtipné. Mimochodem, tu nemá třeba ani Steinhart, rovněž swiss made, kterej se prodává na tebou doporučeným chronoshopu. Dneska má swiss made nálepku kdekdo a nevidím jedinej důvod, proč by na Tsovet bylo něco podvodnýho. Maximálně můžem kritizovat ceny nastřelený hodně vysoko a neoriginální design, kterej kopíruje co se dá. Ale takovejch výrobců je tuna. Na hodinkách nic zvláštního není, prostě jen další z řady nehezkejch kusů s ETA strojkama.
Daemonultimate Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Opravdová paráda,ani nechci vědět,proč maj takový indexy jaký mají.Malinko mi zvedaj tlak a vlastně ani nevim proč.Rychle pryč a zapomenout.
johnb01 Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 hezke hodinky...pokud se ti zamlouvaj jdi do nich
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se