spiderer Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 Tohle jsou celkem fotogenicke hodinky, takze pokud bude cas a chut tak sem asi obcas pridam par novych fotek.. dneska byla invence naprosto minimalni, takze zacneme par nudnymi pruhovanymi cvaky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 (upraveno) Tak tohle je libice Btw to polo na kterým to leží, taky nevypadá k zahození... Upraveno 24. října 2009 uživatelem abbot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 Pekny to mas pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 Tak tohle je libice Btw to polo na kterým to leží, taky nevypadá k zahození... Polo je dobry, ale hodinky jsou lepsi Pekny to mas pane Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 už u osmého majitele jsem psal, že se mi ty hodinky líbí, tak u šestnáctého to zopakuji = líbí se mi vzhledem k tomu, že jsem měl čest vidět je naživo tak se jenom opatrně zeptám - nejsou ti velký ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 vzhledem k tomu, že jsem měl čest vidět je naživo tak se jenom opatrně zeptám - nejsou ti velký ? Chtěl jsem se zrovna zeptat na to stejný... Ale jinak jsou hodinky parádní, to jo... gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 YPO, Kalifx - jako maly nejsou, to ne, ale je to asi tak maximum co jsem schopnej nosit.. Zpocatku jsem myslel ze to nepujde vubec, ale oproti SF to zas takovej rozdil neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 fakt pěkný.. na jak dlouho je plánuješ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 fakt pěkný.. na jak dlouho je plánuješ? :-) Neplanuju, uvidime jak dlouho se mnou zustanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 Neplanuju, uvidime jak dlouho se mnou zustanou Už ti Jirka zaplatil půlku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 Už ti Jirka zaplatil půlku? Jeste ne, ale nabizel ze mi je zaplati cely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 Uz jsem ty hodinky chvalil nekolika clenum Tak tady neudelam vyjimku (malem jsem byl taky v poradniku, ale ta vaha byla na me prilis) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 Já myslím že jsou na vás voba moc veliký, Fakt moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 Tak tyhle se mi líbí taky, gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 Uz jsem ty hodinky chvalil nekolika clenum Tak tady neudelam vyjimku (malem jsem byl taky v poradniku, ale ta vaha byla na me prilis) Viktore, kdyz ty hodinky unosim ja a neboli me ruce tak ty bys to zvladnul taky Zatim mi prijde ze jsou uplne v pohode.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 Viktore, kdyz ty hodinky unosim ja a neboli me ruce tak ty bys to zvladnul taky Zatim mi prijde ze jsou uplne v pohode.. až budou for sale tak nezapomeň napsat - "spona wošoupaná wo koleno" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 Gratuluji. Nikdy si B nekoupím, nic mi neříkají, ale jako doplněk k tomu polu se šiknou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 Viktore, kdyz ty hodinky unosim ja a neboli me ruce tak ty bys to zvladnul taky Zatim mi prijde ze jsou uplne v pohode.. Nevim, nasledene modely s inverznimi subciferniky se pozdeji delaly s titanovym dynkem, ale toto je na ruce fakt balvan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 moc pěkný Speedy... třeba na nich časem vystřídáme všichni, každá ruka se jednou unaví... hele, když ti jsou velký tak zkus dát na ruku froté potítko a teprva na ně nasaď herculy... myslím že to bude vono... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 tombed - na ruku nic nasazovat nebudu ale do ruky nasadim cinku a zacnu cvicit at je unesu YPO - woe..! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se