honza71 Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 (upraveno) M916 napsal: Ale úplně nejhezčí jsou na tomhle. Promiň, ale to určitě ne. Tedy alespoň pro mě ne. Origoš tah dobrý, kůže jim taky sekne, ale ten NATO strap (nebo jak se to spávně jmenuje) těm krásnejm hoďkám móóóc ubližuje. Upraveno 27. října 2009 uživatelem honza71
Andreas.ks Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 M916 napsal: m m ... nejhezčí Obávám se, že máš pravdu... asi budou mnohem dřív, než jsem si původně myslel.. I když chrono nepreferuji, jsou prostě nejhezčí..
M916 Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 honza71 napsal: Promiň, ale to určitě ne. Tedy alespoň pro mě ne. Origoš tah dobrý, kůže jim taky sekne, ale ten NATO strap (nebo jak se to spávně jmenuje) těm krásnejm hoďkám móóóc ubližuje. Sorry, ale těžko lze napadnout strap, kterej byl s nima na měsíci... jasně, že pro použití v civilu velmi nepraktické, ale originál ze všech originálů nejoriginálnější nemůže předčit žádná náhražka
honza71 Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 Sorry, ale těžko lze napadnout strap, kterej byl s nima na měsíci... jasně, že pro použití v civilu velmi nepraktické, ale originál ze všech originálů nejoriginálnější nemůže předčit žádná náhražka thumbsup_anim.gif Ahoj, uznávám, že jsem proti NATO strapům zaujatý, ale asi je jasný, že ho použili čistě z "technickým" důvodů. No a já mluvil o "estetice". Tvoje hodinky, tvůj strap ...... , každý podle svého. Mě se to ale fakt nelíbí. Sorry. Abych nekončil negativně, krásný hoďky !!!
M916 Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 honza71 napsal: Ahoj, uznávám, že jsem proti NATO strapům zaujatý, ale asi je jasný, že ho použili čistě z "technickým" důvodů. No a já mluvil o "estetice". Tvoje hodinky, tvůj strap ...... , každý podle svého. Mě se to ale fakt nelíbí. Sorry. Abych nekončil negativně, krásný hoďky !!! Vždyť já je taky na strapu nikdy nenosil, ani tyhle, ani žádný jiný...
Návštěvník krystekomega Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Odesláno 31. října 2009 Bardzo ładne zdjęcia Pěkné fotky Piękny zegarek Krásný hodinky
Pavel K. Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 Super fotky o hodinkách nemluvě. To je pro mě klasika s nějvětším příběhem.
Návštěvník Ondra Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 V 10. 6. 2010 v 15:33, 'Pavel K.' napsal: Super fotky o hodinkách nemluvě. To je pro mě klasika s nějvětším příběhem. Dík Mám je chvilku, zatím se kochám
PhoeniX Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 Ty černobílé fotky jsou super. Ne každé hodinky na černobílých vypadají dobře, ale co se "moonů" týče, tak především black+white navodí tu správnou atmosféru..
Návštěvník Ondra Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 To víte, že moje Moony se znovu podívaly na měsíc?
tombed Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 (upraveno) začínají mi scházet..., prima fotky Upraveno 10. června 2010 uživatelem tombed
RadekB Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 ..... a byli ti američani (potažmo i moonwatche) opravdu na měsíci? Hodinky fakt krásný, gratuluji majitelům. Neví někdo kolik může stát v autorizovaném servisu v ČR přeleštění sklíčka?
spiderer Odesláno 11. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2010 Pekny fotky Ondro, fakt jim to slusi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se