Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  M916 napsal:
Ale úplně nejhezčí jsou na tomhle.

Promiň, ale to určitě ne. Tedy alespoň pro mě ne. Origoš tah dobrý, kůže jim taky sekne, ale ten NATO strap (nebo jak se to spávně jmenuje) těm krásnejm hoďkám móóóc ubližuje. :thumbsdown_anim:

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno
  honza71 napsal:
Promiň, ale to určitě ne. Tedy alespoň pro mě ne. Origoš tah dobrý, kůže jim taky sekne, ale ten NATO strap (nebo jak se to spávně jmenuje) těm krásnejm hoďkám móóóc ubližuje. :thumbsdown_anim:

Sorry, ale těžko lze napadnout strap, kterej byl s nima na měsíci... jasně, že pro použití v civilu velmi nepraktické, ale originál ze všech originálů nejoriginálnější nemůže předčit žádná náhražka :thumbsup_anim:

post-2687-1256682357.jpg

post-2687-1256682382.jpeg

Odesláno

Sorry, ale těžko lze napadnout strap, kterej byl s nima na měsíci... jasně, že pro použití v civilu velmi nepraktické, ale originál ze všech originálů nejoriginálnější nemůže předčit žádná náhražka thumbsup_anim.gif

Ahoj, uznávám, že jsem proti NATO strapům zaujatý, ale asi je jasný, že ho použili čistě z "technickým" důvodů. No a já mluvil o "estetice".

Tvoje hodinky, tvůj strap ...... , každý podle svého. Mě se to ale fakt nelíbí. Sorry.

Abych nekončil negativně, krásný hoďky !!!

Odesláno
  honza71 napsal:
Ahoj, uznávám, že jsem proti NATO strapům zaujatý, ale asi je jasný, že ho použili čistě z "technickým" důvodů. No a já mluvil o "estetice".

Tvoje hodinky, tvůj strap ...... , každý podle svého. Mě se to ale fakt nelíbí. Sorry.

Abych nekončil negativně, krásný hoďky !!!

Vždyť já je taky na strapu nikdy nenosil, ani tyhle, ani žádný jiný... :oneeyed02:

Návštěvník krystekomega
Odesláno

Bardzo ładne zdjęcia :)

Pěkné fotky :)

Piękny zegarek

Krásný hodinky

• po měsících...
Návštěvník Ondra
Odesláno
  V 10. 6. 2010 v 15:33, 'Pavel K.' napsal:

Super fotky  :thumbsup_anim: o hodinkách nemluvě. To je pro mě klasika s nějvětším příběhem.

Dík :) Mám je chvilku, zatím se kochám ;)

Odesláno

..... a byli ti američani (potažmo i moonwatche) opravdu na měsíci? :goof:

Hodinky fakt krásný, gratuluji majitelům. :)

Neví někdo kolik může stát v autorizovaném servisu v ČR přeleštění sklíčka?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...