Přejít na obsah

FORTIS B-42 BLACK BLACK AUTOMATIC DAY/DATE

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

a proč ? - vždyť jsou pěkný - rozhodně hezčí než to co poslední dobou fortis předvádí

Odesláno

Mě spíš zaráží, že takhle předčasně odkrejvaj karty - polofejky a opajcoviny budou o 2 roky dřív než origoš :-)

Nebo je to nějaká ta zakrytá verze, jako ty zalepený meďáky co jezděj po praze :-)

Odesláno
Mě spíš zaráží, že takhle předčasně odkrejvaj karty - polofejky a opajcoviny budou o 2 roky dřív než origoš :-)

Nebo je to nějaká ta zakrytá verze, jako ty zalepený meďáky co jezděj po praze :-)

Ale v tomto případě není co odkrýt. Jsou to normální MARINEMASTERy v černém. :)

Návštěvník Snow
Odesláno

Nevidím vůbec žádný důvod, proč by měly být Fortisy prasárna, líbí se mi, jsou zajímavé. Přesto pořád zůstávám věrný , pokud jsou výroční hodinky tak špatné, budou

nazvány prasárna na druhou.
Návštěvník Snow
Odesláno

To nevadí, myslím si, že nové B-47 nejsou přijaté s otevřnou náručí. Nějak se mi mění vkus, mně se líbí buďto black/black nebo spousta barviček, jdu z extrému do extrému :) .

Odesláno (upraveno)

Fajn téma - už delší dobu si říkám, že mi chybí odolný chronograf na tahu. Taky si říkám, že jsem ještě neměl fortisky. A dnes ten pocit mám nějaký silný.

edit: tím chci říct, že značce Fortis asi neuteču, líbí se mi od začátku a líbí se mi pořád...

edit2: třeba tohle je paráda...

post-2655-1256667601.jpg

Upraveno uživatelem bandicoot
  • Po roku...
Odesláno (upraveno)

Dovolte názor ne zcela nakaženého: Nemůžu si pomoct, ale i přes úctu ke značce Fortis mi ty úvodní černidla od PhoeniXe (~"prasárna") pořád čímsi připomínají kolegovy Suunto Core All Black za bůra... taky je na nich kromě luminiscenčních teček vidět leda prd, přestože technicky jsou bez debat vynikající... :death:

(...Kruci, příště mrknu na datum, tohle už je fakt téma-kostlivec)

Upraveno uživatelem Radek124

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...