Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Znáte někdo tohoto výrobce?? Objevil jsem to na chrono24, a teda musím říct, že na první pohled mě to zaujalo i zřejmě velmi solidní kvalitou zpracování a hlavně designem. A ruku na srdce - kdo by nevyužil potápky s tourbillonem? Cena: 5400 ojro...

post-1578-1256673559.jpg

post-1578-1256673603.jpg

post-1578-1256673613.jpg

post-1578-1256673663.jpg

Odesláno

Toho se neobávej, to tak je. :) Moc hledání to nedalo, Hong Kong, trochu z ruky, možná bych se bál špatné dostupnosti případného servisu... Ale ten design se mi líbí, chce to bejt trochu střelec, ne? Možná teda až na ty ručky, ty jsou trochu nedomrlé.... Jinak moc hezká práce.

Odesláno

Taková trochu dost hranatóza, ale jinak to ujde. Nejhorší na tom všem je snad logo a název. Bejt tam třeba Longines, nebo Certina, tak jsou všichni poplkaní a ani nevzdechnou nad tou lácí. :)

Odesláno

............... na první pohled mě to zaujalo i zřejmě velmi solidní kvalitou zpracování a hlavně designem.

Ahoj,

ty značky na lunetě (3,6,9,12) jsou snad křivý všechny a k indexům na ciferníku minimálně dvě nepasují ani náhodou. Za mě :thumbsdown_anim: bez ohledu na značku/původ.

Odesláno (upraveno)

Velmi pochybuju, že z fotky tohle poznáte panáčci. :)

Edit: Když se někdo bude trápit s pouzdrem x hodin na cnc, tak určo potom dopiple ciferník.

Upraveno uživatelem B.F.G.
Odesláno
  spiderer napsal:
Ale milisi pokud bys chtel dajvr turbo za pakatel tak se podivej sem - http://cgi.ebay.com/SS-Davis-Diver-REAL-To...=item53dcbbb654 ;) Je to za 900 USD a cina je to taky..

Ale muzes mit klidne i Marina Militare s turbem a dalsi, viz: http://www.minnor.com/

Ále, tady se snad nebavíme o nějakejch ofejkovanejch krumplech, ale o naprosto svébytnejch hodinkách, na který může bejt jejich výrobce IMHO hrdej. 68 hodin rezerva chodu venkoncem taky není k zahození. A poznávat křivý nebo rovný indexy takhle z fotky bych si teda netrouf - ale proboha proč by to za ty prachy někdo mrskal křivě? Pro mě takhle z obrázku zkrátka hodinky s odpovídající cenou, byť okruh jejich kupců bude hodně, hodně úzkej...

Odesláno (upraveno)

Krom prilis dlouheho napisu bych jim vytkl necitelne rucky. Chvily mi trvalo nez jsem nasel kolik je minut. Jinak pouzdro atd. vypada dobre. Co jsem mel moznost mit pujcene na chvily dvoje cinske hodinky tourbillonem nezatracoval bych je.

Upraveno uživatelem cody
Odesláno
  instant napsal:
čínske turbo - automat, kal DG8101, údajne má vydaný švajčiarsky patent /a nájdeš ho v hodinkách za tisíc dolárov/.. voala:

Dobrá práce, díky. To je ale šerednej strojek...

Odesláno

Nechci se toho nikterak zastávat, nicméně značky na lunetě oproti ciferníkům se mi nezdají křivé, jak se to na první pohled může zdát z pravé spodní fotky. Je focená pod úhlem (což je krásně vidět na ciferníku na značkách značící minuty / rozdíl pozice na 12 a na 6). Na fotce vpravo nahoře, když se promítne spojnice mezi značkama na lunetě a ciferníku, tak se naopak zdá vše OK.

Odesláno

ale ked sa zamontuje do puzdra uz to nie je uplne na infarkt :) btw, keby si ten cinan najal dizajnera co bol v europe aspon na dovolenke, normalne by to uz bolo na malu pochvalu. ...detail typu nalepene logo na rotore.. ti cinski chlapci su proste coooool :thumbsup_anim:

post-4112-1256838110.jpg

post-4112-1256838118.jpg

post-4112-1256838133.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...