New Milis Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Znáte někdo tohoto výrobce?? Objevil jsem to na chrono24, a teda musím říct, že na první pohled mě to zaujalo i zřejmě velmi solidní kvalitou zpracování a hlavně designem. A ruku na srdce - kdo by nevyužil potápky s tourbillonem? Cena: 5400 ojro...
brett Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 (upraveno) obávám se, že Tourbillon za tyhle peníze nemůže být odjinud než z Asie :-( Edit-chyby Upraveno 27. října 2009 uživatelem brett
New Milis Odesláno 27. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Toho se neobávej, to tak je. Moc hledání to nedalo, Hong Kong, trochu z ruky, možná bych se bál špatné dostupnosti případného servisu... Ale ten design se mi líbí, chce to bejt trochu střelec, ne? Možná teda až na ty ručky, ty jsou trochu nedomrlé.... Jinak moc hezká práce.
B.F.G. Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Taková trochu dost hranatóza, ale jinak to ujde. Nejhorší na tom všem je snad logo a název. Bejt tam třeba Longines, nebo Certina, tak jsou všichni poplkaní a ani nevzdechnou nad tou lácí.
spiderer Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Je to dost hrozny a bylo by i kdyby na tom bylo logo Breitlingu..
Návštěvník Kamil Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Měls koupit tyhle, vypadají podobně.
spiderer Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Ale milisi pokud bys chtel dajvr turbo za pakatel tak se podivej sem - http://cgi.ebay.com/SS-Davis-Diver-REAL-To...=item53dcbbb654 Je to za 900 USD a cina je to taky.. Ale muzes mit klidne i Marina Militare s turbem a dalsi, viz: http://www.minnor.com/
honza71 Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 ............... na první pohled mě to zaujalo i zřejmě velmi solidní kvalitou zpracování a hlavně designem. Ahoj, ty značky na lunetě (3,6,9,12) jsou snad křivý všechny a k indexům na ciferníku minimálně dvě nepasují ani náhodou. Za mě bez ohledu na značku/původ.
B.F.G. Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 (upraveno) Velmi pochybuju, že z fotky tohle poznáte panáčci. Edit: Když se někdo bude trápit s pouzdrem x hodin na cnc, tak určo potom dopiple ciferník. Upraveno 27. října 2009 uživatelem B.F.G.
New Milis Odesláno 27. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2009 spiderer napsal: Ale milisi pokud bys chtel dajvr turbo za pakatel tak se podivej sem - http://cgi.ebay.com/SS-Davis-Diver-REAL-To...=item53dcbbb654 Je to za 900 USD a cina je to taky.. Ale muzes mit klidne i Marina Militare s turbem a dalsi, viz: http://www.minnor.com/ Ále, tady se snad nebavíme o nějakejch ofejkovanejch krumplech, ale o naprosto svébytnejch hodinkách, na který může bejt jejich výrobce IMHO hrdej. 68 hodin rezerva chodu venkoncem taky není k zahození. A poznávat křivý nebo rovný indexy takhle z fotky bych si teda netrouf - ale proboha proč by to za ty prachy někdo mrskal křivě? Pro mě takhle z obrázku zkrátka hodinky s odpovídající cenou, byť okruh jejich kupců bude hodně, hodně úzkej...
B.F.G. Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Ještě by mě zajímalo co je to za strojek, čínký turba znám jen s manuálem.
cody Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 (upraveno) Krom prilis dlouheho napisu bych jim vytkl necitelne rucky. Chvily mi trvalo nez jsem nasel kolik je minut. Jinak pouzdro atd. vypada dobre. Co jsem mel moznost mit pujcene na chvily dvoje cinske hodinky tourbillonem nezatracoval bych je. Upraveno 27. října 2009 uživatelem cody
instant Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 čínske turbo - automat, kal DG8101, údajne má vydaný švajčiarsky patent /a nájdeš ho v hodinkách za tisíc dolárov/.. voala:
New Milis Odesláno 29. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2009 instant napsal: čínske turbo - automat, kal DG8101, údajne má vydaný švajčiarsky patent /a nájdeš ho v hodinkách za tisíc dolárov/.. voala: Dobrá práce, díky. To je ale šerednej strojek...
Milan156 Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 Nechci se toho nikterak zastávat, nicméně značky na lunetě oproti ciferníkům se mi nezdají křivé, jak se to na první pohled může zdát z pravé spodní fotky. Je focená pod úhlem (což je krásně vidět na ciferníku na značkách značící minuty / rozdíl pozice na 12 a na 6). Na fotce vpravo nahoře, když se promítne spojnice mezi značkama na lunetě a ciferníku, tak se naopak zdá vše OK.
instant Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 ale ked sa zamontuje do puzdra uz to nie je uplne na infarkt btw, keby si ten cinan najal dizajnera co bol v europe aspon na dovolenke, normalne by to uz bolo na malu pochvalu. ...detail typu nalepene logo na rotore.. ti cinski chlapci su proste coooool
instant Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 ...aj ked tento regulator za 120 USD. na to sa uz da /chvilu/ pozerat, co poviete..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se