kabi4 Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 (upraveno) Tak jsem se dočkal. Dnes jsem dostal očekávaný balíček z Deutsche Post. Rychlost doručení 2dny po obdržení platby, zabaleno tak,že bych to líp nesved Jsou to moje první pilotky , a když tohle píšu ,mám je na ruce.Neuvěřitelný,jak ta ručička vteřinovky krásně pluje .... Za tip na tyhle krásý pilotky děkuji abbot (ovi) Za ty peníze jsem maximálně spokojenej...uvnitř bije ETA-2671 , safír , a řemen,že se na něm dá věšet... Tak nebudu to zdržovat... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. října 2009 uživatelem kabi4
CzechJoker Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 No hodinky jsou (skoro) dobrý, gratuluju. Trochu by mi vadila ta korunka, víc se mi líbí diamant na Archimede nebo cibulka na Steinhartech, ale Laco má v tomhle tradici. Co ukazuje ten červenej blbinec pod dírkou? To je GMT?
here Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 No hodinky jsou (skoro) dobrý, gratuluju. Trochu by mi vadila ta korunka, víc se mi líbí diamant na Archimede nebo cibulka na Steinhartech, ale Laco má v tomhle tradici. Co ukazuje ten červenej blbinec pod dírkou? To je GMT? To je datum.
bandicoot Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 ten stroječek je maličkej :-) vteřinovka krásně dlouhá a datumka originální - gratuluju, Laco je echte B-Uhr
abbot Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 Gratuluju, vypadaj moc hezky a sem rád, že i ty si spokojenej ...
kabi4 Odesláno 29. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2009 (upraveno) No hodinky jsou (skoro) dobrý, gratuluju. Trochu by mi vadila ta korunka, víc se mi líbí diamant na Archimede nebo cibulka na Steinhartech, ale Laco má v tomhle tradici. Co ukazuje ten červenej blbinec pod dírkou? To je GMT? O obou značkách jsem uvažoval,ale nakonec u1.pilotek rozhodla -upřímně-cena. Upraveno 29. října 2009 uživatelem kabi4
kabi4 Odesláno 29. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2009 ten stroječek je maličkej :-) vteřinovka krásně dlouhá a datumka originální - gratuluju, Laco je echte B-Uhr Jo,jo...díky - jak jsem se dočet,jeden z 5 hlavních dodavatelů....
zuikomatt Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 (upraveno) V Lacher-hope som ch nevidel..ktorý je to model? Upraveno 29. října 2009 uživatelem zuikomatt
kabi4 Odesláno 30. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2009 V Lacher-hope som ch nevidel..ktorý je to model? Kupované byly v německém internetovém shopu- viz kontakt níže. Údajně se jednalo se o nějaký old stock- výprodej http://www.jaundnein.eu/LACO-BY-LACHER
bandicoot Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 Původně jsem si říkal, jak jsou ty hodinky velký, ale koukám, že 40mm - tak mě napadlo, jak je opravdu velkej ten kalibr a ejhle - 17 mm. IMHO dobrej kauf tyhle hodinky, v ofrei jen ten kalibr maj za 142 baků, u nás za něco pod 4tis.
ANT Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 zaujimave hodinky, jedine co mi na nich pride divne je ten mini priehlad na rotor, gratulujem k novemu prirastku
kabi4 Odesláno 30. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2009 zaujimave hodinky, jedine co mi na nich pride divne je ten mini priehlad na rotor, gratulujem k novemu prirastku Díky moc
Traveller Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 Od tohoto prodejce jsem taky kupoval (svoje první Laco hodinky) .. Ať ti dobře slouží.
kabi4 Odesláno 30. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2009 Od tohoto prodejce jsem taky kupoval (svoje první Laco hodinky) .. Ať ti dobře slouží. Díky ... pevně věřím,že budou..... Mimochodem , moc pěkná sbírka " nožíků "
Gryll16 Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 Mimochodem , moc pěkná sbírka " nožíků " Tak trochu Najviac ma potešil pohľad na tú "Hlohovinu"... To sú nože a výrobca podľa môjho gusta... Klasik v najlepšom zmysle slova...
zuikomatt Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Kupované byly v německém internetovém shopu- viz kontakt níže. Údajně se jednalo se o nějaký old stock- výprodej http://www.jaundnein.eu/LACO-BY-LACHER ...a uz ich nemaju - to mohol byt prijemny doplnok za prijemny cenu:(
kabi4 Odesláno 1. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 (upraveno) ...a uz ich nemaju - to mohol byt prijemny doplnok za prijemny cenu:( Hm....skoro to vypadá,že měli poslední kousek.. Upraveno 1. listopadu 2009 uživatelem kabi4
kabi4 Odesláno 1. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 (upraveno) Jo ještě bych zapomněl...po 2 dnech nošení mi dělají + 11 vteřin Upraveno 1. listopadu 2009 uživatelem kabi4
abbot Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 ...a uz ich nemaju - to mohol byt prijemny doplnok za prijemny cenu:( Hele chce si to hlídat, já tam chtěl kupovat podobnej kousek za 129 euro bez red dotu a taky zmizely a za nějakou dobu se tam znova objevily, takže neztrácet naději
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se