Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak jsem se dočkal. Dnes jsem dostal očekávaný balíček z Deutsche Post.

Rychlost doručení 2dny po obdržení platby, zabaleno tak,že bych to líp nesved :thumbsup_anim:

Jsou to moje první pilotky , a když tohle píšu ,mám je na ruce.Neuvěřitelný,jak ta ručička vteřinovky krásně pluje ....

Za tip na tyhle krásý pilotky děkuji abbot (ovi) :speak_cool:

Za ty peníze jsem maximálně spokojenej...uvnitř bije ETA-2671 , safír , a řemen,že se na něm dá věšet...

Tak nebudu to zdržovat...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem kabi4
Odesláno

No hodinky jsou (skoro) dobrý, gratuluju. Trochu by mi vadila ta korunka, víc se mi líbí diamant na Archimede nebo cibulka na Steinhartech, ale Laco má v tomhle tradici.

Co ukazuje ten červenej blbinec pod dírkou? To je GMT?

Odesláno
No hodinky jsou (skoro) dobrý, gratuluju. Trochu by mi vadila ta korunka, víc se mi líbí diamant na Archimede nebo cibulka na Steinhartech, ale Laco má v tomhle tradici.

To je datum.

Odesláno (upraveno)

O obou značkách jsem uvažoval,ale nakonec u1.pilotek rozhodla -upřímně-cena.

Odesláno
ten stroječek je maličkej :-) vteřinovka krásně dlouhá a datumka originální - gratuluju, Laco je echte B-Uhr

Jo,jo...díky - jak jsem se dočet,jeden z 5 hlavních dodavatelů....

Odesláno

Původně jsem si říkal, jak jsou ty hodinky velký, ale koukám, že 40mm - tak mě napadlo, jak je opravdu velkej ten kalibr a ejhle - 17 mm.

IMHO dobrej kauf tyhle hodinky, v ofrei jen ten kalibr maj za 142 baků, u nás za něco pod 4tis.

Odesláno
zaujimave hodinky, jedine co mi na nich pride divne je ten mini priehlad na rotor, gratulujem k novemu prirastku :)

Díky moc :thumbsup_anim:

Odesláno
Od tohoto prodejce jsem taky kupoval (svoje první Laco hodinky) .. Ať ti dobře slouží.

Díky ... pevně věřím,že budou..... :thumbsup_anim:

Mimochodem , moc pěkná sbírka " nožíků " :giljotiini:

Odesláno
Mimochodem , moc pěkná sbírka " nožíků "

Tak trochu :offtopic:

Najviac ma potešil pohľad na tú "Hlohovinu"...

To sú nože a výrobca podľa môjho gusta...

Klasik v najlepšom zmysle slova...

Odesláno (upraveno)
...a uz ich nemaju - to mohol byt prijemny doplnok za prijemny cenu:(

Hm....skoro to vypadá,že měli poslední kousek..

Odesláno (upraveno)

Jo ještě bych zapomněl...po 2 dnech nošení mi dělají + 11 vteřin :drunk:

Odesláno
...a uz ich nemaju - to mohol byt prijemny doplnok za prijemny cenu:(

Hele chce si to hlídat, já tam chtěl kupovat podobnej kousek za 129 euro bez red dotu a taky zmizely a za nějakou dobu se tam znova objevily, takže neztrácet naději :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...