barel Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Odesláno 31. října 2009 Prosím o pomoc, dostal jsem starší Timex chronograph se třemi terčíky na ciferníku, ale bohužel není k nim manuál. Může mi prosím někdo poradit, kde bych sehnal manuál nebo aspoň radu, co všechno a jak se dá nastavit třemi ovládacími tlačítky na pravém boku hodinek? Předem děkuji za pomoc.
Gilius Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 vyfoť je a opiš modelové číslo.......pak možná půjde něco udělat
barel Odesláno 1. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Doplňuji fotku, číselné označení bohužel nevím a na hodinkách nikde není.
Gilius Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Bych neřekl,že tím půjde něco nastavit. Jestli je to klasika,tak jeden spouští a zastavuje stopky,druhej nuluje......však to omačkej a uvidíš,není to žádná velká věda
bandicoot Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Těmi tlačítky se maximálně tak dá nastavit, pokud by ručky chonografu nelícovali s pozicí "nula", což očívidně neni případ tady těch hodinek.
Gilius Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Těmi tlačítky se maximálně tak dá nastavit, pokud by ručky chonografu nelícovali s pozicí "nula", což očívidně neni případ tady těch hodinek. ...ano,při vytažené korunce.
bandicoot Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Indiglo svítí po zmačknutí korunky? Mám plastový Timex Expedition na velcrostrapu (sucháči) s potiskem divočáka a indiglo je pecka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se