Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

sehnal jsem si "zlaté" tříplášťové cibule zn. ZentRa. Jsou na první pohled celkem zachovalé, "jenom" jim cestou nevydrželo sklíčko a mají ještě jednu malinkatou vadu - nejdou...

Dle mých nekvalitních fotek si snad můžete udělat aspoň malou představu, jak vypadají. Uznávám, že obzvlášť fotka strojku je děsná...

Měl bych na místní znalce dva okruhy otázek:

1. Dokáže je někdo datovat a něco k nim napsat? Myslím tím třeba i ohledně firmy.

2. Nevíte o někom, kdo by je dokázal rozchodit, vyčistit strojek i pouzdro a vsadit nové sklíčko?

Předem díky všem.

post-3263-1257269921.jpg

post-3263-1257269929.jpg

post-3263-1257269938.jpg

post-3263-1257269944.jpg

post-3263-1257269952.jpg

post-3263-1257269962.jpg

post-3263-1257269969.jpg

Odesláno

Jo, sklíčka to u tříplášťů odprdnou často. Jsou tenoučká a těsně pod předním víčkem. A tak při zavírání stačí trochu zamachrovat a zaklapnout malinko větší silou, víčko propruží (nebo už je třeba malinko promáčklé) a je malér hned. Mám takovou zásadu - cizí hodinky, když si třeba někde něco prohlížím, ani neotvírat, ani nezavírat, nechat na majiteli!

A zlaté hodinky se málokdy nosily nějak častěji, tak bývají fajn zachovalé a strojky v dobrém stavu a nevyběhané.

Odesláno

Tyhle sklíčka se shánějí blbě, ale seženou se. Ale kde, nevím, už musíš pátrat sám - hodináři, sběratelé, tu i jinde :)

Já se s dovolením přidám s otázkou jak se takový tenký a křehký sklíčka vsazujou do rámečku?

• Po letech...
Odesláno

Díky všem za info. Optám se ještě - nevíte, co značí ten bizon? A dá se sklíčko někde sehnat?

Nezjistil někdo, co znamená ten Bizon? Já to ve značkách nenašel, taky by mě to zajímalo :crying_anim: .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...