ricous Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Zdravím, sehnal jsem si "zlaté" tříplášťové cibule zn. ZentRa. Jsou na první pohled celkem zachovalé, "jenom" jim cestou nevydrželo sklíčko a mají ještě jednu malinkatou vadu - nejdou... Dle mých nekvalitních fotek si snad můžete udělat aspoň malou představu, jak vypadají. Uznávám, že obzvlášť fotka strojku je děsná... Měl bych na místní znalce dva okruhy otázek: 1. Dokáže je někdo datovat a něco k nim napsat? Myslím tím třeba i ohledně firmy. 2. Nevíte o někom, kdo by je dokázal rozchodit, vyčistit strojek i pouzdro a vsadit nové sklíčko? Předem díky všem.
KGrob Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Pouzdro mají moc pěkné,neotřelé. Sklíčko u tříplášťů je vždycky tak trochu na ráně
Karlos Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 Jo, sklíčka to u tříplášťů odprdnou často. Jsou tenoučká a těsně pod předním víčkem. A tak při zavírání stačí trochu zamachrovat a zaklapnout malinko větší silou, víčko propruží (nebo už je třeba malinko promáčklé) a je malér hned. Mám takovou zásadu - cizí hodinky, když si třeba někde něco prohlížím, ani neotvírat, ani nezavírat, nechat na majiteli! A zlaté hodinky se málokdy nosily nějak častěji, tak bývají fajn zachovalé a strojky v dobrém stavu a nevyběhané.
ricous Odesláno 4. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 Díky všem za info. Optám se ještě - nevíte, co značí ten bizon? A dá se sklíčko někde sehnat?
Karlos Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 Tyhle sklíčka se shánějí blbě, ale seženou se. Ale kde, nevím, už musíš pátrat sám - hodináři, sběratelé, tu i jinde Já se s dovolením přidám s otázkou jak se takový tenký a křehký sklíčka vsazujou do rámečku?
Martíšek Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Odesláno 13. května 2012 Díky všem za info. Optám se ještě - nevíte, co značí ten bizon? A dá se sklíčko někde sehnat? Nezjistil někdo, co znamená ten Bizon? Já to ve značkách nenašel, taky by mě to zajímalo .
Henry Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Odesláno 14. května 2012 ...A dá se sklíčko někde sehnat? Já neměl sklíčko u mých dvouplášťů, sháněl mi ho VALIS někde v Německu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se