kraxxus Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Nevedel byste nekdo o "podobnem" modelu tehlech retrogradnich hodinek od Perreletu tak do 30K? Uplne me fascinuje vyobrazeni stupnice hodin . Tak jestli znate nekdo neco podobneho tak dejte prosim vedet . Diky moc PS: Sem tady novej tak me moc nekamenujte, diky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lolohh Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Retrograde minut by být nemohlo? A ještě ke všemu jsou dražší. Epos.
Benne Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 kolko to ukazuje hodin na to obrazku hore co je tu vo vlakne ?
Baker Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 kolko to ukazuje hodin na to obrazku hore co je tu vo vlakne ? 10:10
lib Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 kolko to ukazuje hodin na to obrazku hore co je tu vo vlakne ? Je dvacátýho Protože se všechny hodinky fotí s polohou ruček deset minut po desáté, tak myslím, že tomu bude tak i v tomto případě. Než mě toto napadlo, taky jsem moc přemýšlel, kde je schovaná minutovka.
Baker Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Než mě toto napadlo, taky jsem moc přemýšlel, kde je schovaná minutovka. Nechybi tam spis vterinovka
lib Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Nechybi tam spis vterinovka No vždyť já na to taky nakonec přišel. Jen doufám, že mě nikdy chuť na takto zvrhlej design nepopadne. Je to síla!
Benne Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Nechybi tam spis vterinovka pockaj,sekundovka tam chyba vsak ?
Baker Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 pockaj,sekundovka tam chyba vsak ? Retrogradni ukazatel znazornuje hodiny a subcifernik na "6" pak minuty - Regulateur Retrograde
dr.snake Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 co s tym>>>> jak musis na to pol minuty cumiet aby si zistil kolko je hodin
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se