Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 85
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

souhlas. Prosím, plánujme raději více dopředu, aby všichni zájemci si s předstihem mohli upravit program. Návrh - druhá polovina září?

Odesláno

Moje nekončí pomalu, .... moje už skončily a přišlo mi to docela rychlé.

Při vší úctě k vám i ke své práci, bylo to ale docela fajn, na 2 týdny úplně pustit hodinky z hlavy. To třeba mému synovi se to nepodařilo.:-)

Pokud budete stát o nějaké setkání, jsem k dispozici.

Odesláno

V druhé polovině září by už snad mohl být i zprovozněn náš prezentační showroom v Krakovské ulici, což by si o nějkou tu slavnostní akci přímo říkalo.

Odesláno

Taky jsem si rikal, ze by to mohlo byt tentokrat v Praze. uz jsem tam dlouho nebyl ;) Druha polovina Zari mi vyhovuje. Doufam, ze v te dobe budou finisovat prace na rekonstrukci bytu a nebude mne tam jako dozor potreba :D Znate to..co si clovek sam neohlida.. ;)

Odesláno

Možná je načase, abych podrobněji vysvětlil, jak to vlastně s prostory v Krakovské ulici je.

Jde o podnik, klubového rázu, s názvem Violino, který se má hostit různé typy akcí, které mají jedno společné - umění, mistrovství a český původ a s tím vším spojené hluboké kulturní a společenské zážitky. Kromě kavárny a stálé expozice našich hodinek se budou v klubu Violino pořádat koncerty, výstavy, ale i společenské akce typu - představení nových modelů hodinek, diskuzní či zábavní večery.

Klub se jmenuje Violino, neboť jedním z jeho duchovních otců je i Jaroslav Svěcený. Z toho plyne, že akce zde konané budou mít pokaždé jiný charakter, ale vždy vysokou úroveň.

Vzhledem k tomu, že kulturními akcemi bude klub vytížen převážně po večerech a o víkendech, měl by být prostor i pro jakési "ordinační hodiny", ve kterých budu k dispozici všem zájemcům o naši produkci a služby s ní spojené. Budeme tak mít dlouho chybějící opěrný bod a zároveň pilotní místo budoucího prodejního systému.

Odesláno

Výborně, pánové, hurá do klubu!! Večerní kulturní akce můžeme vypustit, prim nám naordinuje dobrý alkohol a později případně poskytne i opěrný bod - už se těším na pilotní setkání s pilotními hodinkami!!!.

Odesláno
Taky jsem si rikal, ze by to mohlo byt tentokrat v Praze. uz jsem tam dlouho nebyl ;) Druha polovina Zari mi vyhovuje. Doufam, ze v te dobe budou finisovat prace na rekonstrukci bytu a nebude mne tam jako dozor potreba :D Znate to..co si clovek sam neohlida.. ;)

Druhá polovina září...budu se těšit. Vezmu sebou i pár kousků co mám dvakrát... :-) takže milovníci Primek, jak jste na tom?

Odesláno

To viking - vždyť návrh zní druhá polovina.... ;)

Návrh na datum by mohl hodit PRIM, podle toho, jak to vypadá s možností setkání v "klubu"

Odesláno

Příští týden to upřesním. Expozice hodinek se tam bude instalovat nejpozději ve středu, a to se také dovím konkrétní program klubu. Zatím to tak vypadá, že tam budu v běžném režimu klubu k dispozici každé úterý a středu, dle dohody s klienty o obchodními partnery.

Termín naší akce budu směřovat na předposlední týden v září.

Odesláno

Sakriš, do 15.9. jsem v Ondřejově, což je do Prahy, co by kamenem dohodil, po tomto datu bych musel cestovat z Třebíče nebo Brna. Kdyby někdo jel z Brna autem, rád přispěju na PHM.

Odesláno

Myslím, že takových lidí bude více. Alespon pevně věřím, že na nás naše část moravské komunity nezanevře proto, že něco zase budujeme jako první v Praze.:)

Určitě bych stál o to, vybudovat takové zázemí i v Brně a Ostravě, takže pokud víte o někom, kdo by mohl uvažovat o spolupráci na podobném konceptu umělecko-společenského podniku, rád se s ním seznámím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...