Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 85
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Právě mi dorazil katalog Omega, pěkná knížečka, kupodivu na obálce i v průvodním dopise je jméno a adresa se správnou českou diakritikou. Má-li někdo zájem, můžu ten katalog vzít na kouknutí na to setkání.

Odesláno

já bych určitě zájem měl, takže jestli ho vezmeš tak předem děkuji

jinak si jdu dnes na poštu pro katalog A. Lange, tak jsem na něj velmi zvědav

Odesláno

je senzační!

Odesláno

Není problém, je to vázaná knížka A5 naležato, celkem pěkně udělaná. Tak když tak vezmi ten svůj a můžeme to tam dát kolovat.

Odesláno

Překvapuje mne, že jsem zatím napočítal tak 5-6 lidí. Nenechte se prosit:), myslím, že akce bude moc fajn. Mám připraveno několik témat k diskuzím, a jak pozoruji, nebudu sám.:)

Odesláno
Já bych i šel, ale jsem tu novej, a nemám žádný Primky, jsou i takoví lidé zvaní?

Ježíšmarja a proč ne. Krom toho ten problém s tím, že nemáte primky se tam dá docela snadno řešit.:)

Takže jsme na osmi...

Návštěvník Kamil
Odesláno
Takže jsme na osmi...

Já napočítal 13 - 14 lidí. Někdo z nás neumí počítat.:cool:

Odesláno
Není problém, je to vázaná knížka A5 naležato, celkem pěkně udělaná. Tak když tak vezmi ten svůj a můžeme to tam dát kolovat.

domluveno, vezmu ho

Odesláno

Mám ještě dva dotazy: je to společenská akce ve slušném podniku, navíc u jedinečné příležitosti, asi by bylo vhodné vzít si společenský oděv. Nedělá mi nejmenší problém přijet v saku, ale zase bych byl nerad jako exot :). Takže berete si tričko a džíny nebo oblek?

A druhý: určitě by bylo vhodné udělat nějakou fotodokumentaci akce, myslí na to někdo? V nejhorším můžu nabídnout svůj foťáček, ale není to to pravé ořechové.

Návštěvník Kamil
Odesláno
Mám ještě dva dotazy: je to společenská akce ve slušném podniku, navíc u jedinečné příležitosti, asi by bylo vhodné vzít si společenský oděv. Nedělá mi nejmenší problém přijet v saku, ale zase bych byl nerad jako exot :). Takže berete si tričko a džíny nebo oblek?

A druhý: určitě by bylo vhodné udělat nějakou fotodokumentaci akce, myslí na to někdo? V nejhorším můžu nabídnout svůj foťáček, ale není to to pravé ořechové.

Obleku netřeba, foťáku třeba.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...