Návštěvník Kamil Odesláno 14. září 2006 Nahlásit Odesláno 14. září 2006 Ono bude pohoštění a zadarmo? Určitě dorazím!:D:D
typograf Odesláno 14. září 2006 Nahlásit Odesláno 14. září 2006 Potvrzuji svoji účast. Snad mi do toho něco vážného neskočí.
Roman Šula Odesláno 14. září 2006 Nahlásit Odesláno 14. září 2006 Tak já teda potvrzuji též, když se mi podařilo zajistit dopravní prostředek.
Roman Šula Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 Právě mi dorazil katalog Omega, pěkná knížečka, kupodivu na obálce i v průvodním dopise je jméno a adresa se správnou českou diakritikou. Má-li někdo zájem, můžu ten katalog vzít na kouknutí na to setkání.
roon Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 já bych určitě zájem měl, takže jestli ho vezmeš tak předem děkuji jinak si jdu dnes na poštu pro katalog A. Lange, tak jsem na něj velmi zvědav
Tomasek Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 já bych určitě zájem měl, takže jestli ho vezmeš tak předem děkuji jinak si jdu dnes na poštu pro katalog A. Lange, tak jsem na něj velmi zvědav je senzační!
Roman Šula Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 já bych určitě zájem měl, takže jestli ho vezmeš tak předem děkuji jinak si jdu dnes na poštu pro katalog A. Lange, tak jsem na něj velmi zvědav Není problém, je to vázaná knížka A5 naležato, celkem pěkně udělaná. Tak když tak vezmi ten svůj a můžeme to tam dát kolovat.
Prokop Odesláno 16. září 2006 Nahlásit Odesláno 16. září 2006 Překvapuje mne, že jsem zatím napočítal tak 5-6 lidí. Nenechte se prosit:), myslím, že akce bude moc fajn. Mám připraveno několik témat k diskuzím, a jak pozoruji, nebudu sám.
frelichl Odesláno 16. září 2006 Nahlásit Odesláno 16. září 2006 Já bych i šel, ale jsem tu novej, a nemám žádný Primky, jsou i takoví lidé zvaní?
Prokop Odesláno 16. září 2006 Nahlásit Odesláno 16. září 2006 Já bych i šel, ale jsem tu novej, a nemám žádný Primky, jsou i takoví lidé zvaní? Ježíšmarja a proč ne. Krom toho ten problém s tím, že nemáte primky se tam dá docela snadno řešit. Takže jsme na osmi...
Návštěvník Kamil Odesláno 16. září 2006 Nahlásit Odesláno 16. září 2006 Takže jsme na osmi... Já napočítal 13 - 14 lidí. Někdo z nás neumí počítat.:cool:
Roman Šula Odesláno 16. září 2006 Nahlásit Odesláno 16. září 2006 Musíš to počítat jako exministr financí Sobotka, to potom pak všechno vychází...
roon Odesláno 16. září 2006 Nahlásit Odesláno 16. září 2006 Není problém, je to vázaná knížka A5 naležato, celkem pěkně udělaná. Tak když tak vezmi ten svůj a můžeme to tam dát kolovat. domluveno, vezmu ho
frelichl Odesláno 16. září 2006 Nahlásit Odesláno 16. září 2006 Mám ještě dva dotazy: je to společenská akce ve slušném podniku, navíc u jedinečné příležitosti, asi by bylo vhodné vzít si společenský oděv. Nedělá mi nejmenší problém přijet v saku, ale zase bych byl nerad jako exot . Takže berete si tričko a džíny nebo oblek? A druhý: určitě by bylo vhodné udělat nějakou fotodokumentaci akce, myslí na to někdo? V nejhorším můžu nabídnout svůj foťáček, ale není to to pravé ořechové.
Návštěvník Kamil Odesláno 16. září 2006 Nahlásit Odesláno 16. září 2006 Mám ještě dva dotazy: je to společenská akce ve slušném podniku, navíc u jedinečné příležitosti, asi by bylo vhodné vzít si společenský oděv. Nedělá mi nejmenší problém přijet v saku, ale zase bych byl nerad jako exot . Takže berete si tričko a džíny nebo oblek? A druhý: určitě by bylo vhodné udělat nějakou fotodokumentaci akce, myslí na to někdo? V nejhorším můžu nabídnout svůj foťáček, ale není to to pravé ořechové. Obleku netřeba, foťáku třeba.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se