ls8ls8 Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 Posila do Evropy vsechno, i kdyz to tam nema napsane.
Rimmer Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 spot napsal: asi som nepolozil dobre otazku. samozrejme, ze viem ako funguje ebay. dokonca som odtial nakupoval. ale zvacsa fotovybavu. teraz pozeram hodinky - pozeram u dobreho predajcu ktoreho ste tu casto spominali ma vynikajuci feedback atd atd. a pred chvilou tam koncila aukcia. jedny celkom pekne citizenky sa tam predali za 96$ kolko to je? 50 eur? sak to je nenormalne lacne??? nejako tomu nerozumiem.... Ako? Dobre. Cenotvorba s tim nema nic spolecneho. Ta se odviji od nabidky, poptavky, legislativnich omezeni, jejich obchazeni a obchodni strategie. Znacne cenove rozdily mezi regiony jsou vseobecne zname a nepotrebujes k tomu eBay. Nevim, proc resis nizkou cenu, ve vetsich objemech se nepovedena aukce ztrati a aukce bez "Reserved price" od nuly je vseobecne znama marketingova pobidka. Mimoto nabidnout/udelat/dodrzet deal patri k bontonu tech obchodniku, kteri stavi na vernych zakaznicich kupujicich specificke zbozi a na socialne-viralni reklame, ale to se dostavame od eBay nekam jinam. Pro ilustraci: nedavno jsem kupoval nuz od znameho americkeho prodejce se 100% feedbackem, ktery mi kvuli pravnim omezenim na eBay prodal zbozi mimo aukci a mi sam od sebe nauctoval cenu o 10% nizsi nez u vystave polozky, "protoze dostal dobry deal od dodavatele". Jeho marzi to neublizi a zakaznik se priste vrati, takze na tom vydela.
Martz Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Chumpus napsal: Jestli se ptáš zda jsou ty hodinky levné a jestli je i u nás nekoupíš za podobnou cenu, tak s tím neuspěješ. Nikdo ti tady nebude psát kolik ty hodinky stojí u nás, to si totiž můžeš zjistit velmi jednoduše sám. Ad ebay: I na ebayi narazíš na podvodníka. Ale ten podvodník nejspíš brzo skončí. Jak psal Marty, ten jejich systém celkem funguje. A pokud koupíš něco drahýho od člověka s malým feedbackem, nedejbože ne zrovna pozitivním, tak se nesmíš divit. O timeparadise s 40k+ hodnocením těžko lze pochybovat... A srovnání s aukrem - podívej se jak dlouhý je thread o aukru a přečti si v něm jak aukro reaguje na aukce s falzifikáty Přesně tak. O jistotě, že prodejce není podvodník, můžeme vést diskuze v případě, že má hodnocení pár. Ale pokud má X desítek tisíc a 99+ % pozitivní, asi to podvodník bude hodně těžko.
spot Odesláno 18. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2010 co vy na to?http://cgi.ebay.com/TISSOT-Authentic-Mens-Chronograph-Watch-T17-1-586-52T-/150493032504?pt=Wristwatches&hash=item230a157038za 100 usd ???
Standis Odesláno 18. září 2010 Nahlásit Odesláno 18. září 2010 V 18. 9. 2010 v 13:51, 'spot' napsal: co vy na to? http://cgi.ebay.com/TISSOT-Authentic-Mens-Chronograph-Watch-T17-1-586-52T-/150493032504?pt=Wristwatches&hash=item230a157038 za 100 usd ??? já bych se podíval sem!!! hodnocení prodejce
Standis Odesláno 18. září 2010 Nahlásit Odesláno 18. září 2010 V 18. 9. 2010 v 13:51, 'spot' napsal: co vy na to? copak je tak těžké se podívat na jeho hodnocení, když mám o něco zájem??! a jinak co jsem si všiml, tak Hong Kong = v mnoha případech Čína, tak pozor, OK
miccalek Odesláno 18. září 2010 Nahlásit Odesláno 18. září 2010 V 18. 9. 2010 v 13:51, 'spot' napsal: co vy na to? http://cgi.ebay.com/TISSOT-Authentic-Mens-Chronograph-Watch-T17-1-586-52T-/150493032504?pt=Wristwatches&hash=item230a157038 za 100 usd ??? Je to necelých 130 dolarů i s poštovným. Pokud ti pošle to, co je na obrázku, je to výborný kauf. Na 99% ti ale nepošle přesně to, co je na obrázku, nýbrž fake. Pokud to nebudeš koumat zblízka, nepoznáš, že se jedná o fake. Pokud ti nevadí, že je to fake, objednej si to jinde, někde jsem to viděl za cenu 90 dolarů i s poštovným. Ještě je možnost, že i když to bude fake, bude tak dobře zpracovaný, že ho i hodinář uzná za orignál. 1 1
spot Odesláno 19. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2010 hej hej je to jasne, ja som len pozrel na jeho precenta a mal 98.8% a to sa mi zdalo vela. uz som potom utekal z domu... nie je o com je to fake. sak tomu odpoveda aj cena. ale aj tak ma zaraza jeho vysoka spolahlivost. na negativnych odpovediach je to jasne. asi je kopa ludi spokojnych aj s fejkami...
Lumpy.T Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Odesláno 19. září 2010 Posílá všechny, jen v tom má trochu bordel. Kupoval sem u něj před 14 dnama hodinky (Ships to: N. and S. America, Asia, Australia). Nejdřív sem se dotázal jestli psílá i do CZ a po kladné odpovědi hurá do aukce. Vše bez problémů (kromě kokotů celníků, kterým sem musel 3krát deklarovat zboží - jednou se spletli a chtěli ho deklarovat ikdyž mi ho už odeslali). Celkově dobrý prodejce , max spokojenost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se