Návštěvník YPO Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 jestli tam chcete ještě něco doházet tak není problém, ale uz to nebude podle abecedy
bandicoot Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 (upraveno) pak ale bude nahovno až tam doplníš třeba Q&Q zatimco já sem je dal do ostatního - jen blbej příklad, na kterym chci ukázat, že doplňovat už nic nepude edit: a ještě jedna věc, ty ankety se tvářej jako 2 a mezi sebou neladěj - takže ty % neseděj, budem to muset po "uzávěrce" spočítat znova edit2: YPO, samozřejmě dík, takhle se very easy dobereme k výsledku Upraveno 12. listopadu 2009 uživatelem bandicoot
Návštěvník YPO Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 pak ale bude nahovno až tam doplníš třeba Q&Q zatimco já sem je dal do ostatního - jen blbej příklad, na kterym chci ukázat, že doplňovat už nic nepude to je jasný - tak já to každý ráno celý vynuluju edit: jinak to nejde - víc jak 20 řádků tam nejde nasmrkat
bandicoot Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 (upraveno) to je jasný - tak já to každý ráno celý vynuluju máš recht, já jsem strašnej prasák, hodinky střídam, takže za tejden to stejně u mě nebude platit... a přestože se přesunou jen o dům dál, tak ani v absolutních číslech to nebude platit - ten další majitel je tam dá znova, takže za rok zjistíme, že třeba herculesů tu máme asi 30 edit: jinak to nejde - víc jak 20 řádků tam nejde nasmrkat to je jasný, neni problém to pak nalejt do excelu Upraveno 12. listopadu 2009 uživatelem bandicoot
Jay Doll Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Ta anketa nějak blbne. Dal jsem v horní části více možností podle hodinek co mám a napsalo mi to :"Navrácená chyba:Nezvolil jste žádnou možnost pro hlasování. Vraťte se zpět a na některou možnost klikněte" Co s tím je?
New Milis Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Sakra zapomněl jsem tam zaškrtnout Hamilton a teď už to nejde. Zaškrtněte tam někdo, kdo ještě nehlasoval a nemá Hamilton, Hamilton, až pudete kolem. Dík.
Návštěvník YPO Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Sakra zapomněl jsem tam zaškrtnout Hamilton a teď už to nejde. Zaškrtněte tam někdo, kdo ještě nehlasoval a nemá Hamilton, Hamilton, až pudete kolem. Dík. si to tam dopiš (v editu)
New Milis Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 si to tam dopiš (v editu) To nejde.
twinsfather Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Ta anketa nějak blbne. Dal jsem v horní části více možností podle hodinek co mám a napsalo mi to :"Navrácená chyba:Nezvolil jste žádnou možnost pro hlasování. Vraťte se zpět a na některou možnost klikněte" Co s tím je? Mám stejný problém...
Návštěvník YPO Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 To nejde. ale de akorát nesmíš bejt lempl
New Milis Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 ale de akorát nesmíš bejt lempl Hele tak to udělej za mě.
Návštěvník YPO Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Hele tak to udělej za mě. máš to tam - kdyby si chtěl ještě něco - třeba 20x tak není problém
New Milis Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 máš to tam - kdyby si chtěl ještě něco - třeba 20x tak není problém No já si vzpomněl, že mám ještě "Ostatní" ale už bych tě s tím nechtěl votravovat.
Návštěvník YPO Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 No já si vzpomněl, že mám ještě "Ostatní" ale už bych tě s tím nechtěl votravovat. já zase nebudu hlasovat vůbec - sekce ostatní mě s**e a jinam se nevejdu
mira1.1 Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Mám stejný problém... taky mi to nejde. No nic, zkusím to znovu zítra...
lib Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Je to polámaný: Navrácená chyba: Nezvolil jste žádnou možnost pro hlasování. Vraťte se zpět a na některou možnost klikněte A jak se to, až to někdo opraví, má udělat, když od jedné značky toho budeme mít víc?
tyfo Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Vcera jsem tu nebyl a vy jste se takto rozjeli, a uplne jste zapomeli ze jsme delali spolu anketu oblibenosti znacek Jsem si dovolil to trochu predelat a udelat formularek ktery dokaze spocitat hlasovani pro dane hodinky (jednomu to umoznuje pro jedny kliknout jednou), je tam ted necelych 50 znacek a kdokoliv muze pridat dalsi, tridim to dle abecedy tak by to melo byt celkem prehledny. dovolil jsem si to rozsirt o "Seiko GRAND" a "Prim Nove" jak se tu nekdo zminil Odkaz na anketu: ANKETA HODINKY pripadne napady budu urychlene zapracovavat Timto se omlouvam ze se snazim vyfouknout anketu, ale zda se mi ze takto to bude prehlednejsi a dynamicky se rozsirujici
lib Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 A pro případ vícenásobného vlastnictví jedné značky, dala by se přidat "jakoby" nová značka: např.: Vacheron Constantin 2 , Vacheron Constantin 7 apod.
tyfo Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Jasne je i takova moznost, pokud by jsme chteli to pojmout takto globalne, jen se obavam ze se zde najde nejaky sberatel co ma napr. 50 kusu starych primek ale je to zajima ve, pak by se dalo spocitat kolik hodinek celkem proslo rukama chronamagoru, ale nektere se tu toci dokola tak by casem byly zastoupeny nekolikrat, tak to vidim za jednorazove hlasovani. Pokud by se s tim pohralo tak by to mohlo umet i odcitat a zaznamenavat vzdy s casem celkovy pocet hodinek atd. fantazii se meze nekadou je to jen o dobrych napadech, ledasco se da zapracovat.
cody Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Doplnil jsem ti tam par znacek co mam a zaskrtal na co jsem si v horke vane vzpomel ze mam:-) Jen dve veci me zajimaj: Dame jako znacku Chronomag limitky? Jen pro zajimavost pls. Navrhuju treba u Primek kterejch mam cca 25 zaskrtnout 25x. At to nejni o oblibenosti znacek ktere vlastnime ale o skutecnem poctu hodinek doma. Coz?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se