Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Andreas.ks napsal:
Tvé nové? :)

nene, ale je pravda že jsem se včera probíral jejich celou kolekcí a vybíral si své budoucí..zatím to vidím na černé Club bez data. Pouze váhám nezi ručním nátahem a automatem -uvidím podle dostupných financí na jaře

Odesláno

Když si dobře vzpomínám, že máš podobné zápěstí jako já, tak bych řekl, že club automat bude moc dlouhý - alespoň u mě to tak bylo, nejlépe mi seděl nejmenší club s ručním nátahem.

Odesláno
  Andreas.ks napsal:
Když si dobře vzpomínám, že máš podobné zápěstí jako já, tak bych řekl, že club automat bude moc dlouhý - alespoň u mě to tak bylo, nejlépe mi seděl nejmenší club s ručním nátahem.

U mě to je stejné...ale inhouse automat....

Odesláno
:D To já raději bez automatu, hlavně když mi nožičky pouzdra nepřesahují půl centimetru mimo zápěstí.. :) Když je nutností automat tak raději tangomat s pouzdrem lépe kopírujícím zápěstí
Odesláno
  Andreas.ks napsal:
:D To já raději bez automatu, hlavně když mi nožičky pouzdra nepřesahují půl centimetru mimo zápěstí.. :) Když je nutností automat tak raději tangomat s pouzdrem lépe kopírujícím zápěstí

Jsem ztracen

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Fotky jsou jako vždy skvělé, ale Nomosu bych nebyl zatím schopen přijít na chuť, zřejmě jsem na ně ještě nedospěl. Nemají alespoň nějaký sportovní model nebo je celá produkce omezena jen na hezké společenské ?

Edit -  ale Tobě Martine budou určitě slušet  :)

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
  Snow napsal:
Fotky jsou jako vždy skvělé, ale Nomosu bych nebyl zatím schopen přijít na chuť, zřejmě jsem na ně ještě nedospěl. Nemají alespoň nějaký sportovní model nebo je celá produkce omezena jen na hezké společenské ?

Edit -  ale Tobě Martine budou určitě slušet  :)

Všechny řady kromě Club a Tangente Sport jsou oblékové. Dvě zmíněné řady jsou casual. Žádný ryze sportovní model. Což je jedině dobře.

Odesláno
  ¨safi napsal:
Všechny řady kromě Club a Tangente Sport jsou oblékové. Dvě zmíněné řady jsou casual. Žádný ryze sportovní model. Což je jedině dobře.

Hm, nějak tyhle škatulky nechápu...

Kdo to vymýšlí? A proč?

Odesláno
  Leclerc napsal:
Hm, nějak tyhle škatulky nechápu...

Kdo to vymýšlí? A proč?

První hodinky značky Nomos byly vyrobeny někdy na konci devatenáctého století. Pak dlouho nic. Na začátku devadesátých let koupil tuhle značku současný vlastník Nomosu s cílem vyrábět cenově dostupné, kvalitní a designem jednoduché casual hodinky - hodinky pro běžné lidi. Výrobu (respektive montáž) začal v pronajatém třípokojovém bytě v Glashútte kde se třemi kolegy nejen vyráběl hodinky, ale i bydlel. Světlo světa tak spatřil model Tangente a po něm další (Orion, Ludwig). Cíl výrobce je pořád stejný - pořád vyrábí jednoduché casual hodinky - i když cenové rozpětí se rozšiřuje směrem nahoru. Pořád ale má v nabídce jednoduché kvalitní hodinky s cenou pod 1000EUR, což je hodně dobrá cena na inhouse.

Odesláno

Ahoj Frkine. Sice netusim (nebo mozna jo:-) proc jsi se dnes tak rozepsal, ale kdyz citujes, tak pls odstran fotky. Zbytecne se vlakno natahuje a lidi s pomalym pripojenim te navzdy proklejou:-)

• po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Díval jsem se na stránky Nomosu a v řadě Eiheits Nomos se mi móoooooooooooooooooooooc líbí model Orion Schwarzenberg a Weimar. Podívejte se no nejsou nádherné. Nemůžu si pomoct, ale asi mé další hodinky budou opět od této marky. Uvažoval jsem o jedné nejmenované firmě, resp. o modelu, který se k Nomos Orion Schwarzenberg přímo váže :gora: . Schválně, kdo to uhodne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...