Martz Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Tak jsem poprvé zkusil trochu víc aranžované foto... co na to říkáte? Bohužel jsem nepřemýšlel při fotkách luminescence, a tak mám rozhozenou bílou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Moc hezký ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buffalo Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 super fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
idaho.cz Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 (upraveno) Mohl by jsi sem prosim te dat nejake fotky kdyz je mas na ruce? Jaky obvod zapesti mas? EDIT: A jak jsi s nima spokojeny? Diky Upraveno 21. ledna 2010 uživatelem idaho.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 pěkné foto i hodinky. Bude pokračování? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 moc pěkný aranžmá,pěkný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 Pekne fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drexxy Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 wow, ktera strana vterinove rucicky se pocita? Ta dlouha nebo ta s knedlikem? :-) Nebo dlouha pres den a knedlik v noci? Jinak moc pekne fotky, a vyvazeni bile je na nocni fotce takove paradne vecerni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Endy Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2010 musím se připojit. Tyhle hodinky jsou parádní! A fotky? Takové já nesvedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2010 Slušný Martine! Na té první je vidět, že sis opravdu vyhrál s ručkama (Pátek 13.). Opravdická bomba je ale třetí fotka. Ta má hustou "diver" atmosféru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2010 Opravdická bomba je ale třetí fotka. Ta má hustou "diver" atmosféru.Co takhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 5. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 (upraveno) Kdyby někoho zajímalo, jak vypadají na alternativních řemenech... takové rychlé cvaky. Jednou kroko, jednou bond strap (můj oblíbený). Upraveno 5. září 2010 uživatelem Martz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smaza Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Nádherné hodiny, taky si na ně dělám zálusk, můžu se zeptat kdes je kupoval? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 20. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Ahoj, na eBay od prodejce premierworld. Jsou fajne, můžu doporučit. Teď je nosím zas pro změnu na tahu Jen vložka lunety je trochu náchylnější - viz fotky na strapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Previtor Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 tyto hodinky se mi velice líbí, asi si je pořídím jako prvotiny. Chtěl jsem se ale zeptat jak je to s tou vložkou... dá se sehnat, vymění to hodinář? Asi je to jedna z věcí která se rychle opotřebuje případně porovnání s vložkou z hardlexu jako například zde. Myslím si, že možná radši vyměnit občas vložku než mit odolnější lunetu která se nedá opravit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 Tyhle Sea urchiny jsem koupil od Martze já asi před půl rokem a vložka lunety se dá koupit cca za 20 dolarů takže žádná hrůza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamil_m2 Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 Hezké fotky! Napomohly mi s výběrem, už týden je také nosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se