Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Ahoj,

včera mi dorazily překrásné pilotky od mr. Kubsona. Jsou fajnovské...ještě k nim pořídím nějaký pěkný řemen se dvěma cvokama...

gratuluju - moc pěkný, ale ty omegy vepředu jim dělají dost medvědí službu, ty nejsou jen pěkný ty jsou famous

Odesláno

Ty Omegy mě upřímně zaujaly více. Nemáš je tu taky někde na fotkách?

Pilotky doma jěště nemám a tyhle bych teda mohl... :thumbsup_anim:

Odesláno
Tento model se mi líbí - bez popisu, přehledný, jak se na pilotky patří, navíc příjemná velikost...

Gratuluju, ať dělají radost.

Dýnko máš průhledné?

děkuju, jojo dýnko mám průhledné...pravda trochu jsem váhal, ale nakonec jsem nechal výhled na ETU

to Watcher: pár fotek jsem tu měl, ale teď koukám je místo nich nějaká reklama ze serveru

pokud budeš chtít nějaké foto dodám...rád

Odesláno
Ty Omegy mě upřímně zaujaly více. Nemáš je tu taky někde na fotkách?

Pilotky doma jěště nemám a tyhle bych teda mohl... :thumbsup_anim:

taky bych prosil fotky těch omeg a i trošku popisu kdyby to šlo.

díky

Odesláno
Stowa :)

Stowa ma dnes inu korunku, ta foto bude asi starsia, ale ani tato im na krase neubera....Oboje, aj stowa aj archimede maju cosi do seba, stowa je o nieco vyssie cenovo

Odesláno
Stowa ma dnes inu korunku, ta foto bude asi starsia, ale ani tato im na krase neubera....Oboje, aj stowa aj archimede maju cosi do seba, stowa je o nieco vyssie cenovo

taky jsem se nakonec rozhodoval mezi těmahle Archimedama a Stowa Flieger Original, které momentálně nejdou pořídit kvůli

nějakému problému s dodáním strojků unitas, či co... :crying_anim:

Původně jsem si chtěl koupit Archimedy a stoupnout do fronty na Stowa, ale Archimede se mi opravdu moc líbí a na frontu se možná vykašlu.

díky za gratulace :whistling:

Odesláno
taky jsem se nakonec rozhodoval mezi těmahle Archimedama a Stowa Flieger Original, které momentálně nejdou pořídit kvůli

nějakému problému s dodáním strojků unitas, či co... :crying_anim:

Původně jsem si chtěl koupit Archimedy a stoupnout do fronty na Stowa, ale Archimede se mi opravdu moc líbí a na frontu se možná vykašlu.

díky za gratulace :whistling:

Archimede su skvele. Stowa flieger original su skvele - rucny natah + velka sekundovka pokial sa nemylim.

Odesláno
velmi pekne hodinky, gratulujem.

akurat vcera vecer som ziral na tuto foto a premyslal, ktore su krajsie :)

Stowy vyzeraju uzasne - rad by som ich niekedy vyskusal na svojej ruke, kvoli mensiemu priemeru ... bojim sa ich objednat, co ak su primale : :helpsmilie:

Odesláno

Moc pěkný přírůstek.Dříve člověk skoro o pilotky nezavadil,a dnes je (alespoň pro mne) velký problém, se rozhodnout do jakých se vydat a co vybrat.Já vím že jsou velké možnosti ve výběru,velké rozdíly i v cenových hladinách,ale i ve skupině podobně stojících hodinek je dost velký(a nesnadný)výběr.To by člověk musel mít možnost vybrané modely hodinek osobně na vlastní oči (a ruce) srovnat a vyzkoušet,a teprve potom se rozhodnout co vybrat.No ale kde je možnost vyzkoušet modely pilotek od několika výrobců najednou?Pokud si vyzkouším nějaké hodinky a za 14 dní budu zkoušet jinde něco jiného, tak to nebude srovnání nic moc,vzhledem ke svému věku už toho zase dost zapomenu a mohl bych tuhle zábavu provozovat do nekonečna.Zase bych se ovšem potěšil se spoustou hodinek.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...