majorZeman Odesláno 16. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Diamondking napsal: Nevim,ty archimedy me pripadaj takove propracovanejsi.Tim nechci rikat,ze štajny jsou spatne,mel jsem je ,ale nejak mi na nich neco vadi.Ja bych sel znova do archimedu :-) . Dokonce jsi se už taknějak rozhodoval Jenze tohle jsou chrona a tady cim vic nad nima premyslim tak fakt nevim ,uz jsem zoufalej ,fakt
majorZeman Odesláno 16. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 majorZeman napsal: Jenze tohle jsou chrona a tady cim vic nad nima premyslim tak fakt nevim ,uz jsem zoufalej ,fakt Nejlepsi by mozna bylo je koupit a blo by :-) ,cim vic nad nima premyslim ,tak nevim .Jenze fakt je,ze kdybych je koupil a pak zjistil ,ze to neni ono ,co pak? Jo musim to nechat poradne v makovici rozlezet popremyslet :-)
Diamondking Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 majorZeman napsal: Jenze tohle jsou chrona a tady cim vic nad nima premyslim tak fakt nevim ,uz jsem zoufalej ,fakt Hele, sedni na Tatru a frkni do Havířova a mrkni na to osobně. Já viděl u Kubsona oboje a oboje jsou parádní, ale Archimede jsou parádnější Však koukni Kibimu na fotografie...je to něco
majorZeman Odesláno 16. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Diamondking napsal: Hele, sedni na Tatru a frkni do Havířova a mrkni na to osobně. Já viděl u Kubsona oboje a oboje jsou parádní, ale Archimede jsou parádnější Však koukni Kibimu na fotografie...je to něco Hele mam to fakt v planu ,budu tam muset zajet,protoze je musim proste videt s KIBIKEM jsem mluvyl ten je ukaze ,ale druhy nema ,musim do Havirova.Nejel by semnou nekdo ? :-) Liberec Havirov? :-D
Diamondking Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 majorZeman napsal: Hele mam to fakt v planu ,budu tam muset zajet,protoze je musim proste videt s KIBIKEM jsem mluvyl ten je ukaze ,ale druhy nema ,musim do Havirova.Nejel by semnou nekdo ? :-) Liberec Havirov? :-D Jo a Kubson už má firmu v Třanovicích, to je taková vesnice mezi Havířovem a Českým Těšínem...
majorZeman Odesláno 16. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Diamondking napsal: Jo a Kubson už má firmu v Třanovicích, to je taková vesnice mezi Havířovem a Českým Těšínem... Mam navigaci ,tak je to jedno kde to je zadam a jedu :-D
Diamondking Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 majorZeman napsal: Mam navigaci ,tak je to jedno kde to je zadam a jedu :-D ..wolle..tou Tatrou to vemeš přímou čarou a jsi tam z Liberce za chvilku :)
majorZeman Odesláno 16. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Diamondking napsal: ..wolle..tou Tatrou to vemeš přímou čarou a jsi tam z Liberce za chvilku :) ses zblaznil asi neeeee
Diamondking Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 majorZeman napsal: ses zblaznil asi neeeee Já nee, ale Ty joo, nebo lépe řečeno se zblázníš než se rozhodneš které koupit .....
majorZeman Odesláno 17. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 Diamondking napsal: Já nee, ale Ty joo, nebo lépe řečeno se zblázníš než se rozhodneš které koupit ..... Tak ted mas uplne naprostou pravdu
Diamondking Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 majorZeman napsal: Tak ted mas uplne naprostou pravdu Neboj, nezblázníš..možná potom radostí, když už je budeš mít na ruce... jsem sám zvědav jak to dopadne
majorZeman Odesláno 17. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 Se na to vyto a koupim u vietnamcu :-)
majorZeman Odesláno 19. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2009 Budu muset zajet ke Kubsonovi,neda se svitit .Nemam vubec jasno :-(
pku Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2009 Když počkáš tak bych měl mít Steinharty cca za 14 dnů v Praze protože nejsou skladem tak pak mohou poskytnout náhled. :-)
majorZeman Odesláno 9. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Uz je mas? Ja porad nevim koukam na to ze vsech stran a pripada mi ,ze cim vic se v tom vrtam ,tak mam v tom vetsi gulas
dkk Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Odesláno 5. února 2010 moje pocity z Archimede XLA, koupil jsem si je k letošním Vanocům sklíčko se špiní, no jak je ploché, tak je na něm vidět skoro všechno ve tmě nesvítí, tj při normálním nošení (zatím v zimě) v noci faakt nesvítí (a to je největší zklamání) předchozí hodinky mám Longiness Conquest automatic, už přes 15 let, takže mám omezenou zkušenost majorZeman napsal: Ahoj :-) .Nemuzu se porad rozhodnout a proto bych potreboval poradit.Libeji se mi tyto dva modely hodinek od Steinhartu a Archimedu .Ad se na to divam ze vsech stran ,tak se nemuzu rozhodnout co je lepsi .Poradite prosim ? Diky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se