Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevím pánové kam to dát, tak zkusím sem. Nevíte, jestli se dá sehnat budík, který mluví česky? :) Nedělám si srandu. Ještě do nedávna jsem měl budík, který prý byl vyrobený pro nevidomé. Designově katastrofa, ale účelný! Vstávám podle budíku každý den, takže bych uvítal, kdybych dostal tip, kde se tohle dá koupit. :)

Návštěvník YPO?
Odesláno
Nevím pánové kam to dát, tak zkusím sem. Nevíte, jestli se dá sehnat budík, který mluví česky? :) Nedělám si srandu. Ještě do nedávna jsem měl budík, který prý byl vyrobený pro nevidomé. Designově katastrofa, ale účelný! Vstávám podle budíku každý den, takže bych uvítal, kdybych dostal tip, kde se tohle dá koupit. :)

to je zajímavé téma a to by mě také zajímalo

- já bych chtěl něco, že bych ze spaní řekl "kolik je hodin" a ono by mi to řeklo " ještě nemusíš na záchod " :)

Odesláno
to je zajímavé téma a to by mě také zajímalo

- já bych chtěl něco, že bych ze spaní řekl "kolik je hodin" a ono by mi to řeklo " ještě nemusíš na záchod " :)

Takový existuje, říká se mu manželka. Nebo začni bušit do stěny a soused už ti řekne, který ... to ve 3 ráno mlátí do stěny :D

Odesláno

Gili..díky chlape. Rychlost obrovská. :) Ale přece jen jsem si představoval něco víc serioznějšího. :D Ten můj vypadal jako černá ledvina. Byl digi a řekl kolik je hodin kdykoliv jsem zmáčkl čudlík. :)

Návštěvník YPO?
Odesláno

vy ste partička :) - ptám se naprosto vážně - budík, který musím zmáčknout je na prd - nějaký na hlas by nebyl ? a nemusí to být ani budík, stačí když mi to řekne kolik je hodin (jinak s manželkou máme každý svůj pokojíček, je to tak lepší :- ) )

• po měsíci...
Odesláno

juuuu pripomenuli ste mi ruske digitalky klasika na ruku, stlacil som tlacidlo a ozvalo sa: sorok cetyre casov i pjat minut. to je ako priklad, nehovorilo to stale aj ked bolo povedzme 6h rano :-))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...