safi Odesláno 17. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 volfda napsal: Nádhera, jak jsem psal dnes v jiném vlákně, od Rolexu mi táhne milgauss a datejust II. prostě pecka! Navíc i velikost pouzdra je mi sympatičtějsí... Já osobně jsem pro 36mm (vzhledem k velikosti zápěstí), podobné zde před časem nabízel mechano.
volfda Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 ¨safi napsal: Já osobně jsem pro 36mm (vzhledem k velikosti zápěstí), podobné zde před časem nabízel mechano. na mě je právě cokoli pod 40mm málo. Jsem zvyklý na 42-46mm, ale u Millgausů jsem se 40mm smířen. Do 36mm bych asi nešel, i když datejust I. vypadají dobře a sedí skoro každému, je to asi o mém vlastním pocitu...
safi Odesláno 17. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 volfda napsal: na mě je právě cokoli pod 40mm málo. Jsem zvyklý na 42-46mm, ale u Millgausů jsem se 40mm smířen. Do 36mm bych asi nešel, i když datejust I. vypadají dobře a sedí skoro každému, je to asi o mém vlastním pocitu... Millgausy nebo DateJust II - rozhodoval bych se dle nutnosti výskytu data na hodinkách. Pokud bez něj dokážeš žít, jdi do Millgausů - vysoká odolnost proti magnetismu se vždy hodí. Jinak DateJust II.
volfda Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 ¨safi napsal: Millgausy nebo DateJust II - rozhodoval bych se dle nutnosti výskytu data na hodinkách. Pokud bez něj dokážeš žít, jdi do Millgausů - vysoká odolnost proti magnetismu se vždy hodí. Jinak DateJust II. Tak vždy mam po ruce iPhone, či Notebook, kde datum zjistím. Sice jsem na všech hodinkách na datum zvyklý, ale milgaussy mi oslovují i vzhledem. Ten magnetismus je jen další plus. PS. za kolik je v Carolinu mají?
safi Odesláno 17. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 volfda napsal: Tak vždy mam po ruce iPhone, či Notebook, kde datum zjistím. Sice jsem na všech hodinkách na datum zvyklý, ale milgaussy mi oslovují i vzhledem. Ten magnetismus je jen další plus. PS. za kolik je v Carolinu mají? Jejda to netuším. Zkus tam zavolat. Dle zkušeností ostatních lidí z fóra nejsou na nějakou rozumnou slevu skoupí.
volfda Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 ¨safi napsal: Jejda to netuším. Zkus tam zavolat. Dle zkušeností ostatních lidí z fóra nejsou na nějakou rozumnou slevu skoupí. Ok, kdyžtak se tam stavím, rád je omrknu v reálu. Tak nevím, co z toho nakonec vypadne, do pátku jsem myslel, že budu kupovat PAM 312, pak Milgaussy a teď se ještě nakazím Datejustama. Ale jedno je jisté, chci rolády!
safi Odesláno 17. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 volfda napsal: Ok, kdyžtak se tam stavím, rád je omrknu v reálu. Tak nevím, co z toho nakonec vypadne, do pátku jsem myslel, že budu kupovat PAM 312, pak Milgaussy a teď se ještě nakazím Datejustama. Ale jedno je jisté, chci rolády! Šel bych do R. Pro mě osobně to je čistčí esence hodinářského řemesla. I když proti P nemůžu říci absolutně žádné křivé slovo:-)
volfda Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 ¨safi napsal: Šel bych do R. Pro mě osobně to je čistčí esence hodinářského řemesla. I když proti P nemůžu říci absolutně žádné křivé slovo:-) Tak nějak začíám poslední dobou Rolexům rozumět a začínám pociťovat nutkavou potřebu mít jeden kousek doma... Zajdu do obchodu a uvidím, jak dopadnu. Mám teď rozjednané Milgaussy ze Švajcu za zajímavé peníze...
igorio Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2009 ¨safi napsal: Recenze : http://www.chronomag.cz/clanek/2009-11-18/...atejust-ii.html Perfektni recenze! Dekuji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se