Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  vraby napsal:
Pánové čekám na tyto Mudmany,nebyl by CZ manuál?Hledal jsem zde(možná blbě) ,ale nic jsem nenašel,nemáte někdo? Díky :guitar:

Mám ty stejné v khaki barvě a v krabičce s hodinkami byl i manuál v angličtině. Je ale napsán tak lehce, že není problém funkce pochopit a cokoliv nastavit. Blahopřeju ke koupi.

Odesláno (upraveno)

Tak dnes Mudmany dorazily.Bez CZ manuálu to bude oříšek.Možná by stačil jen nějaký základ aby jsem mohl potom synátorovi předat informace jak na ně.Zatím se mi povedl jen nastavit čas,zakopanej jsem u nastavení dne a to nemluvím o ostatních věcěch. :crying_anim:

Jsem to ale Lama co?

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

Teda...Mudmany jsem neměl,ale nemělo by to být těžké. Když nastavuješ čas,přepnutím tlačítka by ses měl dostat na dny,měsíce atd.......poptávku návodu chápu u Protreků,u G-ček snad jedině u Risemanů.

Zkus se dostat do nastavování času a pak pomačkej "mode".

Odesláno
  Gilius napsal:
Teda...Mudmany jsem neměl,ale nemělo by to být těžké. Když nastavuješ čas,přepnutím tlačítka by ses měl dostat na dny,měsíce atd.......poptávku návodu chápu u Protreků,u G-ček snad jedině u Risemanů.

Zkus se dostat do nastavování času a pak pomačkej "mode".

Mačkam(těžce) tu jak magor a nějak mi to nejde,to bude asi nadlouho,ale dík za každou radu.

Odesláno (upraveno)

tiskni A dokud nezačnou blikat vteřiny, potom každým stiskem C bliká něco jinýho : vteřiny-DST-časová zona-hodiny-minuty-rok-měsíc-den-vteřiny-DST-atd..., to co zrovna bliká přestavuješ pomocí B a D, nakonec z režimu nastavení odejdeš stiskem A

Upraveno uživatelem Filipes
Odesláno
  Filipes napsal:
tiskni A dokud nezačnou blikat vteřiny, potom každým stiskem C bliká něco jinýho : vteřiny-DST-časová zona-hodiny-minuty-rok-měsíc-den-vteřiny-DST-atd..., to co zrovna bliká přestavuješ pomocí B a D, nakonec z režimu nastavení odejdeš stiskem A

Hurá už něco mám a nastavení podsvícení ? jako když se na ně podívám pod úhlem 40 stupňou.S vaší pomocí se už do toho pomalu dostávám,dík pánové

Odesláno
  Gilius napsal:
tak to neuměj......pokud mají autoiluminátor,potom musíš podržet podsvit(pípne to?!)....pokud to nefunguje,je to rozbité,nebo to neuměj.

podle manuálu by to melo jít ,nemusím tam někde něco nastavit?

Odesláno
  Filipes napsal:
tiskni B asi 3 vteřiny pro zapnutí / vypnutí auto ilumin.

edit: takže ne podsvícení (L), ale pravý horní (B.)

Filipes šikovnej,funguje to a ješte alespon budík? jak na něj.To by klukovi mělo stačit a zbytek ať se naučí

Odesláno

1) pomocí C doskákej na režim alarmů (zobrazení času-stopky1-stopky2-countdown-ALARM-světovej čas-zobrazení času-atd..)

2) použij D pro výběr jednoho z nich (SNZ-alarm1-alarm2-alarm3-alarm4-alarm5-SIG-SNZ-alarm1-atd..)

a teď přijde vlastní nastavení:

3) tiskni A až začne blikat

4) pomocí C přeskakuješ (hodiny-minuty-měsíc-den)

5) tiskej B a D pro nastavení požadovaných hodnot (pro měsíc a den můžeš volit --)

6) stiskni A pro ukončení režimu nastavení

a ještě jak nastavenej alarm zapnout/ vypnout:

1) a 2) je stejný

3) stiskem A zapni / vypni alarm

Odesláno
  Filipes napsal:
1) pomocí C doskákej na režim alarmů (zobrazení času-stopky1-stopky2-countdown-ALARM-světovej čas-zobrazení času-atd..)

2) použij D pro výběr jednoho z nich (SNZ-alarm1-alarm2-alarm3-alarm4-alarm5-SIG-SNZ-alarm1-atd..)

a teď přijde vlastní nastavení:

3) tiskni A až začne blikat

4) pomocí C přeskakuješ (hodiny-minuty-měsíc-den)

5) tiskej B a D pro nastavení požadovaných hodnot (pro měsíc a den můžeš volit --)

6) stiskni A pro ukončení režimu nastavení

a ještě jak nastavenej alarm zapnout/ vypnout:

1) a 2) je stejný

3) stiskem A zapni / vypni alarm

Díky moc už se v tom trochu orientuju.Jestli to pomůže ještě někomu nechte to tady jinak prosím moderátora o smazání vlákna.Díky

Odesláno

nene....nic se mazat nebude...určitě se objeví dalš,kdo bude chtít poradit a Filipes(dík za to) to napsal dost "blbuvzdorně"(bez urážky,rozhodně to nemyslím nijak osobně).

• Dát hlas 1
Odesláno
  Gilius napsal:
nene....nic se mazat nebude...určitě se objeví dalš,kdo bude chtít poradit a Filipes(dík za to) to napsal dost "blbuvzdorně"(bez urážky,rozhodně to nemyslím nijak osobně).

no jo no,co naděláš :crying_anim02:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...