dagou Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Odesláno 3. února 2010 Velkej Javor já rád. FISka je super na lyžích a zbytek na prkně. Občas se poštěstí i krásnej hlubokej prašánek
mik@ Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Odesláno 3. února 2010 tak prave som sa vratil z 2dnovej lyzovacky s kamaratmi z Velkej race... Sneh takmer ziadny len samy lad, hore zo zjazdovky trcali konare, vetvy... Restauracie to je kapitola sama o sebe... A aby toho nebolo malo tak mi ukradli lyze... Tak mi nic ine neostava, len si na tyzden pozicat lyze a uzit si to vo schladmingu...
sava Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Odesláno 3. února 2010 mik@ napsal: tak prave som sa vratil z 2dnovej lyzovacky s kamaratmi z Velkej race... Sneh takmer ziadny len samy lad, hore zo zjazdovky trcali konare, vetvy... Restauracie to je kapitola sama o sebe... A aby toho nebolo malo tak mi ukradli lyze... Tak mi nic ine neostava, len si na tyzden pozicat lyze a uzit si to vo schladmingu... JJ, když jsem jezdil na savah (teď už většinou lítám jen po poli:-), tak jsme taky jezdili do schladmingu. Blbe je jen, když nevýjde počasí.. Pak je možná lepší spíš někam do itálie. Třeba na Etnu, jako v mém předchozím příspěvku:) S.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se