macher Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2009 dobry den panove:) dnes jsem byl u hanaka, ze bych chtel zlatou motyliu sponu ke svym starsim omega seamaster automatic (kaliber 1140). kvuli zjisteni cisla hodinek je otevreli a pak mi rikali, ze by mi doporucovali komplet servis za cca 8k, ze se pri tom meni strojek za novsi typ (tusim 30.20 jestli si dobre pamatuji?). co mi k tomu prosim poradite? diky za rady a postrehy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philipmorris Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2009 hanaka bych nenechal ani vymenit mi tah na hodinkach, natoz menit strojek.. ja zastavam nazor dokud to jede, tak do toho nestourej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2009 NO tak to bych souhlasil tak napul.... u Hanaka mam tez horsi zkusenost, to sedi, ale co se tyka servisu mechanickych hodinek, tak tam je dost zahodno se tvoji zasadou neridit... K te vymene strojku - ja bych asi trval na odservisovani puvodniho strojku, kvuli autenticite a SN... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macher Odesláno 20. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2009 NO tak to bych souhlasil tak napul.... u Hanaka mam tez horsi zkusenost, to sedi, ale co se tyka servisu mechanickych hodinek, tak tam je dost zahodno se tvoji zasadou neridit... K te vymene strojku - ja bych asi trval na odservisovani puvodniho strojku, kvuli autenticite a SN... ma smysl resit autenticnost a SN u nevintage hodinek? resp predpokladam, ze kdyz tam daji novy strojek, tak vyrazi puvodni sn snad...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2009 NO to tezko, uplne vidim pani Hanakovou s raznicema a palici, jak to tam busi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2009 To teda čumim, co si dovolej. Jdeš pro sponu a že přej novej strojek. To jsem ještě neslyšel. Vezmi sponu a nohy na ramena. Napadá mě zasadní otázka. Jestli ty hodinky jdou bez potíží? Předpokládám že ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2009 No me prijde u mechanickych hodinek trosku divny menit rovnou zgruntu celej strojek..mel jsem vintaznich Omeg spoustu a i hodinky 40-50 let stary slapaly jak hodinky, pripadne jim stacilo trosku procisteni, pripadne vymena nekterych dilu atp, ale servis vymenou strojku mi uplne koser neprijde.. Mozna u quartzek kde opravy budou asi financne nesmyslny/technicky nemozny (mozna) vzhledem k cene strojku ale takhle pokud neni totalne domrvenej, 20 let vytopenej a bez setrvacky mi to prijde divny.. ale treba jsem divnej ja a mel jsem na hodinky stesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2009 Já jsem si myslel, že zrovna cena okolo osmi tisíc odpovídá u Dušáka tomu, že udělají kompletní servis novějších Omeg (jak se cenově liší servis nových a vintage hodinek netuším) - tzn. přetěsnění, přeleštění pouzdra a tahu, vyčištění a promazání strojku, příp. výměna pár dílů. machere, jsem si jist tou výmenou celého strojku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macher Odesláno 21. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2009 Já jsem si myslel, že zrovna cena okolo osmi tisíc odpovídá u Dušáka tomu, že udělají kompletní servis novějších Omeg (jak se cenově liší servis nových a vintage hodinek netuším) - tzn. přetěsnění, přeleštění pouzdra a tahu, vyčištění a promazání strojku, příp. výměna pár dílů. machere, jsem si jist tou výmenou celého strojku? ano, s tou vymenou strojku jsem si jist jinak je to presne co pises - pretesneni, prelesteni, atd, jenom strojek je pry "prekonan", servis se na nej jiz nedela, ze primo to meni za novy typ (ten 3020 nebo jak mi to rikal). ze strojek vytahnou, poslou do swiss a obdrzi novy strojek (casove mam pocitat 1-2 mesice se vsim) a jedna se o tyto hodinky - jenom par fotek, text az bude cas http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=24125 takze co si o tom myslite? na jedne strane dostat v ramci servisu novy strojek se mi i docela libi, na druhe strane jsem cetl par diskuzi na kvalitu a to me docela zas odrazuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2009 servis delej, az to zacne zlobit, ted bych to neresil. pretesnit, promazat a jede se dal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macher Odesláno 21. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2009 servis delej, az to zacne zlobit, ted bych to neresil. pretesnit, promazat a jede se dal... dobre, hodinky nezlobi, tzn ted to nebudu resit:) a jeste jedna otazka - jak sehnat motyly sponu z 18kt zlata pro ne? vymenil jsem si nekolik mailu s nima, ze pro tento model se takova spona oficialne nedela... tak se ptam, ze klidne i pro jinej model, ze reminek je tam bezny 18mm a zas odpoved ze pro tento model se spona nedela... jak s blbcem:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 Origo sponu Omega by měli mít v každé větší autorizované prodejně, případně se dá objednat z CH. Klidně napiš mail k Dušákům (pokud vím, tak jsou výhradní dovozce) a popros je o jednu sponu. Jen bych se děsil té ceny pokud chceš zlatou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 dobry den panove:) dnes jsem byl u hanaka, ze bych chtel zlatou motyliu sponu ke svym starsim omega seamaster automatic (kaliber 1140). kvuli zjisteni cisla hodinek je otevreli a pak mi rikali, ze by mi doporucovali komplet servis za cca 8k, ze se pri tom meni strojek za novsi typ (tusim 30.20 jestli si dobre pamatuji?). co mi k tomu prosim poradite? diky za rady a postrehy pomalu to stejny jako u mě... .. chceš vyměnit gumičky do stěračů, ale oni tvrdí, že musíš na generálku... Rada: zajdi do Oriosy, je to téměř naproti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macher Odesláno 22. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 Origo sponu Omega by měli mít v každé větší autorizované prodejně, případně se dá objednat z CH. Klidně napiš mail k Dušákům (pokud vím, tak jsou výhradní dovozce) a popros je o jednu sponu. Jen bych se děsil té ceny pokud chceš zlatou. jeste nez zacalo kumunikovat "vedeni", tak servisni technik mi rikal, ze zlata 18k motylia spona kostuje kolem 7.5k... coz az tak hrozne mi neprislo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 ... ze zlata 18k motylia spona kostuje kolem 7.5k... coz az tak hrozne mi neprislo já jsem cca před rokem poptával obyč 16mm sponu a ta stála kolem 7k ... obávám se, že motýlek bude raketa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se