Přejít na obsah

Omega Speedmaster Automatic 18Kt.

macher

Doporučené příspěvky

Myslel jsem spis nejake REF cislo nebo tak neco, zatim jsem nic podobnyho nevidel, kalibr 1140 mi pripadal kdyz jsem ho videl nazivo taky trochu jinaci, takhle prazdne dynko taky vidim prvne a taky bych ocekaval treba nejakou puncovni znacku na pouzdru/dynku kdyz jsou zlate, i kdyz treba jen neni na fotce videt.. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslel jsem spis nejake REF cislo nebo tak neco, zatim jsem nic podobnyho nevidel, kalibr 1140 mi pripadal kdyz jsem ho videl nazivo taky trochu jinaci, takhle prazdne dynko taky vidim prvne a taky bych ocekaval treba nejakou puncovni znacku na pouzdru/dynku kdyz jsou zlate, i kdyz treba jen neni na fotce videt.. ;)

puncy mohou byt na vnitřní straně dynka a na pouzdru někde na okraji pouzdra pod dynkem...

Odkaz ke komentáři

To jsou mi zvláštní hodinky. To dýnko podle mne nemůže být původní, napadá mne, jestli to není po nějakém menším tuningu (výměna pevného dýnka za průhledné). Nechci předjímat, ale taky nemůžu podobný model nikde najít.

Tiež mi došlo, že to mohlo byť výmenou dna. Problém by mohol najlepšie posúdiť autorizovaný servis. Možno zvnútra budú nejaké značky. Ale kaliber mi pripadá OK.

Odkaz ke komentáři

jsem asi slepy - nikde nevidim moznost na editaci prispevku, takze info davam sem dole:

znacka: Omega

typ: Speedmaster

strojek: Kaliber ETA 1140 -> Basis ETA 2890-2 - 46 Jewels

ref: BA 1750032

pouzdro: 18K (0,750)

velikost: 39mm bez korunky

vyska: 12,6 mm

jinak hodinky byli ted u hanaka, prave jsou;) nabizeli mi prave vymenu strojku, viz vlakno http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=24102

jinak kdyz je budete hledat, info k nim najdete trebars tady http://www.chronomaddox.com/speedy_history...tml#BA_175.0032

Upraveno uživatelem macher
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...