lib Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 (upraveno) A mě zase z poblouznění probudila tato fotka z TZ. Takhle nějak bych vypadal. No nic... hledáme dál... Edit: zdroj TimeZone - člen Chinanico, resize fotky Upraveno 28. listopadu 2009 uživatelem lib
Návštěvník YPO? Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 A mě zase z poblouznění probudila tato fotka z TZ. Takhle nějak bych vypadal. No nic... hledáme dál... Edit: zdroj TimeZone - člen Chinanico, resize fotky ale vypadá to pěkně
lib Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 ale vypadá to pěkně To si piš! Ale ne na kašpárkovské ruce ruce 16,5.
Návštěvník YPO? Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 (upraveno) To si piš! Ale ne na kašpárkovské ruce ruce 16,5. nevím no - má to 44mm (vlastně totéž jako fortis mm s lunetou) - možná by to šlo Upraveno 28. listopadu 2009 uživatelem YPO?
lib Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 nevím no - má to 44mm (vlastně totéž jako fortis mm s lunetou) - možná by to šlo Ona je taky dost důležitá celková délka - mezi konci nožek. To je podle té fotky strašně moc. A já F. 42 s lunetou = 44 bohužel nemůžu. A ... nikomu to neříkej ... je to divný, ale F. B-42 Chronograf bez lunety (výška 15-16) už na mě začíná být posledních pár měsíců taky dost. Nějak tím stářím sesychám či co.
tombed Odesláno 28. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 ale je to škoda Libe, k tobě by šly... teď si říkám, kua ty pitomče, proč jsi byl zbytečně ostýchavý a nezkusil je, mohl si mít klid...anebo být v prdeli.
lib Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 ale je to škoda Libe, k tobě by šly... teď si říkám, kua ty pitomče, proč jsi byl zbytečně ostýchavý a nezkusil je, mohl si mít klid...anebo být v prdeli. No jo, no. Když já to mám nastavený úplně debilně. - Zaujme (a to tak, že hodně), zvážím, jestli můžu koupit. - Jenže na to abych koupil kousek za "X", musí osobní disponibilní aktiva narůst od posledního nákupu o "YY" - Pokud je to tak, pak zkouším. - A tam, KDE ZKOUŠÍM, TAM TAKY NAKOUPÍM. A mělo by to zapadnout tak, že si to všechno dokážu říct na místě = "impulse buyer" v pár sekundách. Pak už je vyjednání slevy sranda, taková třešnička na dortu, taneček, kdy všichni víme, že to klapne, jen je potřeba si to trochu zpestřit. Ach jo!
sibirnaya Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 tak skoc do vintage ingenieur. ja chtel zkusit jeste ty vintage portofina, ale vsechny byly fuc...
Traveller Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 tak skoc do vintage ingenieur. ja chtel zkusit jeste ty vintage portofina, ale vsechny byly fuc... ty inženýry byly super - ve zlatě pěkný macek. Těžko jsem se s nimi loučil - ale chtěli si je nechat
tombed Odesláno 30. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 CHOPARD - tam co vždycky, tak jako vždycky, od 30.11. - 7.12., akorát nechápu na co jsem jim dával mail, když nedošlo nic a zase to čtu v novinách, asi to brali tak, že mi o tom řekli...
Trňák Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Bysme se tam mohli zase stavit. To s tim mailem, no ja mam problem s tema fotkama co mi ma pan Pavelka odsouhlasit-uz 3 dny cekam,grrrr.
macher Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 Bysme se tam mohli zase stavit. To s tim mailem, no ja mam problem s tema fotkama co mi ma pan Pavelka odsouhlasit-uz 3 dny cekam,grrrr. tak mu zkus zavolat... nevyzeral zrovna jako clovek pouzivajici pravidelne techniku;)
Trňák Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 No to jsem už dnes udělal. Řekl, že během dneška mi odpoví.
macher Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 No to jsem už dnes udělal. Řekl, že během dneška mi odpoví. btw, i tak si prece fotil jenom hodinky, co jsem si vsim, tak tam snad neni co resit? nebo si fotil i nejak prodejnu...?
Trňák Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 No jo, dík, že jsi to napsal, jdu to nahodit. Fotky z prodejny jsem promazal už tam. Samozřejmě žádná odpověď nepřišla...
unbeliveable Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 Tak jsem se tam byl podívat, hodinky samozřejmě krásné, jak pan Martin tak i ta druhá paní co tam byla byli příjemní a ochotní a přestože jsem nevypadal, že v nejbližší době budu nějaké kupovat, se mně věnovali a dali mně nějaké prospekty.
ZJ Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 Tímto musím poděkovat paní šéfce i Martinu Pavelkovi, za vybavení katalogy,jak IWC,Chopard i JLC.Výstavka pěkná jako tradičně a i když jsem tentokrát hodinky nekoupil,odnesl jsem si nádhernou 5kg knihu o historii IWC.Na oplátku jsem tam nechal svoje TOP GUNY na drobné zušlechtění.
IWCmann Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 Ač se původně vlákno týkalo loňské výstavy, termín téměř sedí i letos a tak se vyjádřim zde. Byl to pro mě neskutečný hodinkový zážitek, taková kolekce hodinek IWC u nás snad ještě neměla obdoby. Vidět na živo Il Destriera a Grande Complication v platině jakožto i vintážní kolekci, řadu GST, která se už léta nevyrábí a nejnovější kousky z rodiny Portugieser, to byla opravdu paráda, nic podobného jsem dosud nezažil. A nový přírůstek už je také na cestě!!
martini Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2010 Část brněnského jádra se tam sešla minulý ČT a bylo opravdu senzační. Nejvíc se mě dotkla minutová repetice, to jsou fakt vezni zvony na zapesti. ZJ: ta kniha ti bude delat dlouho radost, je krasne udelana. minule jsem si ji nestihl prohlednout, neva.
honzyk Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 Dovolím si oživit toto vlákno, stejná výstava je i letos, od 16. do 26.11.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se