Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

A mě zase z poblouznění probudila tato fotka z TZ.

Takhle nějak bych vypadal. No nic... hledáme dál...

Edit: zdroj TimeZone - člen Chinanico, resize fotky

post-1893-1259435214.jpg

Upraveno uživatelem lib
  • Odpovědi 82
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO?
Odesláno
A mě zase z poblouznění probudila tato fotka z TZ.

Takhle nějak bych vypadal. No nic... hledáme dál...

Edit: zdroj TimeZone - člen Chinanico, resize fotky

ale vypadá to pěkně

Návštěvník YPO?
Odesláno (upraveno)
To si piš! Ale ne na kašpárkovské ruce ruce 16,5. :goof:

nevím no - má to 44mm (vlastně totéž jako fortis mm s lunetou) - možná by to šlo

Upraveno uživatelem YPO?
Odesláno
nevím no - má to 44mm (vlastně totéž jako fortis mm s lunetou) - možná by to šlo

Ona je taky dost důležitá celková délka - mezi konci nožek. To je podle té fotky strašně moc. A já F. 42 s lunetou = 44 bohužel nemůžu.

A ... nikomu to neříkej ... je to divný, ale F. B-42 Chronograf bez lunety (výška 15-16) už na mě začíná být posledních pár měsíců taky dost. Nějak tím stářím sesychám či co. :wheelchair:

Odesláno

ale je to škoda Libe, k tobě by šly... teď si říkám, kua ty pitomče, proč jsi byl zbytečně ostýchavý a nezkusil je, mohl si mít klid...anebo být v prdeli.

Odesláno
ale je to škoda Libe, k tobě by šly... teď si říkám, kua ty pitomče, proč jsi byl zbytečně ostýchavý a nezkusil je, mohl si mít klid...anebo být v prdeli.

No jo, no. :suicide_anim:

Když já to mám nastavený úplně debilně.

- Zaujme (a to tak, že hodně), zvážím, jestli můžu koupit.

- Jenže na to abych koupil kousek za "X", musí osobní disponibilní aktiva narůst od posledního nákupu o "YY"

- Pokud je to tak, pak zkouším.

- A tam, KDE ZKOUŠÍM, TAM TAKY NAKOUPÍM.

A mělo by to zapadnout tak, že si to všechno dokážu říct na místě = "impulse buyer" v pár sekundách. Pak už je vyjednání slevy sranda, taková třešnička na dortu, taneček, kdy všichni víme, že to klapne, jen je potřeba si to trochu zpestřit.

Ach jo! :frusty:

Odesláno
tak skoc do vintage ingenieur. ja chtel zkusit jeste ty vintage portofina, ale vsechny byly fuc...

ty inženýry byly super - ve zlatě pěkný macek. Těžko jsem se s nimi loučil - ale chtěli si je nechat :)

Odesláno

CHOPARD - tam co vždycky, tak jako vždycky, od 30.11. - 7.12., akorát nechápu na co jsem jim dával mail, když nedošlo nic a zase to čtu v novinách, asi to brali tak, že mi o tom řekli...

Odesláno
Bysme se tam mohli zase stavit. To s tim mailem, no ja mam problem s tema fotkama co mi ma pan Pavelka odsouhlasit-uz 3 dny cekam,grrrr.

tak mu zkus zavolat... nevyzeral zrovna jako clovek pouzivajici pravidelne techniku;)

Odesláno
No to jsem už dnes udělal. Řekl, že během dneška mi odpoví.

btw, i tak si prece fotil jenom hodinky, co jsem si vsim, tak tam snad neni co resit? nebo si fotil i nejak prodejnu...?

Odesláno

No jo, dík, že jsi to napsal, jdu to nahodit. Fotky z prodejny jsem promazal už tam. Samozřejmě žádná odpověď nepřišla...

• po měsících...
Odesláno

Tak jsem se tam byl podívat, hodinky samozřejmě krásné, jak pan Martin tak i ta druhá paní co tam byla byli příjemní a ochotní a přestože jsem nevypadal, že  v nejbližší době budu nějaké kupovat, se mně věnovali a dali mně nějaké prospekty.

Odesláno

Tímto musím poděkovat paní šéfce i Martinu Pavelkovi, za vybavení katalogy,jak IWC,Chopard i JLC.Výstavka pěkná jako tradičně a i když jsem tentokrát hodinky nekoupil,odnesl jsem si nádhernou 5kg knihu o historii IWC.Na oplátku jsem tam nechal svoje TOP GUNY na drobné zušlechtění.

Odesláno

Ač se původně vlákno týkalo loňské výstavy, termín téměř sedí i letos a tak se vyjádřim zde. Byl to pro mě neskutečný hodinkový zážitek, taková kolekce hodinek IWC u nás snad ještě neměla obdoby. Vidět na živo Il Destriera a Grande Complication v platině jakožto i vintážní kolekci, řadu GST, která se už léta nevyrábí a nejnovější kousky z rodiny Portugieser, to byla opravdu paráda, nic podobného jsem dosud nezažil. :notworthy:

A nový přírůstek už je také na cestě!! :oneeyed02:

Odesláno

Část brněnského jádra se tam sešla minulý ČT a bylo opravdu senzační. Nejvíc se mě dotkla minutová repetice, to jsou fakt vezni zvony na zapesti.

ZJ: ta kniha ti bude delat dlouho radost, je krasne udelana. minule jsem si ji nestihl prohlednout, neva.

Posted Image

Posted Image

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...