lastam Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 V poslední době mě designově zaujaly tyto velice pěkné seamastery. Ale myslel jsem, že při tom faceliftování si všimnou jednoho designového nedostatku a to mi přijde, že hodinová ručička je. Buď dát na obě ručky šipku nebo na obě nic, aby vyváženost tvarů zůstala zachována...to bych dal za toto těm švýcarům fakticky facku, nechápu co je k tomu vedlo to nechat stále podělané. Je to detail, ale do oka to klepne. http://www.omega.ch/index.php?id=294&d...&no_cache=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 Konečne ich dali na stranku, trvalo im to pol roka... Ale som z nich sklamany, vyzera to na nepomer medzi širkou ťahu a veľkosťou puzdra, subciferniky su priliš utopene, čisla nad indexmi zase priliš viditeľne, datumovka ako keby nahodou, zbytočne indexy na 3,6,9 a 12, .... Klasicke Aqua Terry Teck maju u mňa 5* za design, ale Chrona neuveriteľne sprznili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 Me se naopak celekm libi a prijdou mi takovy krasne cisty, je fakt ze na zivych fotkach jsem je nevidel nebo si je nepamatuju, ale myslim, ze i na zivo to spatne nebude.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 22. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 prolítal jsem net a fotek moc neni, vlastně skoro nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 Zive fotky moc v mode nejsou, nebo je zatim mozna prilis brzy Kazdopadne me se libej, to jo.. Tak alespon odtud tyto: http://www.goldeligius.cz/eshop/632699.ome...0-44-50-06-001/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 Ta luneta mi prijde prilis siroka a vyrazna. Za me Uvidime jake budou zive fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 za mě 3 problémy, nevyvážené ručky, úzký tah k velikosti pouzdra a hlavně dlouhodobý problém s chrony u Omegy (netýká se klasických moonwatchů), vadí mi příliš utopené subciferníky příliš blízko u sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 Mě se zase tohle všechno, co jim vyčítáte, docela líbí. Ty různé "disharmonie" vytvářejí nakonec docela neotřelý dojem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 U mě to končí datumovkou na půl páté. Co je to, hergot, za módu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 dlouhodobý problém s chrony u Omegy (netýká se klasických moonwatchů) Netýkal se problém starších modelů? Já už dřív slyšel, že je vše OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 Netýkal se problém starších modelů? Já už dřív slyšel, že je vše OK. dlouhodobý problém s chrony u Omegy (netýká se klasických moonwatchů)... míněno tak, že já mám problém s jejich nevyvážeností na číselníku... jsou pro mě utopené a příliš blízko sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 dlouhodobý problém s chrony u Omegy (netýká se klasických moonwatchů)... míněno tak, že já mám problém s jejich nevyvážeností na číselníku... jsou pro mě utopené a příliš blízko sebe. Chápu. Myslel jsem technickou stránku věci. Kdysi jim prý nějak špatně fungoval frederic piguet 1185. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 pro me by to byly krasne hodinky, kdyby nemely datum tam kde je, na druhou stranu ocenuji, ze neni alespon zvyraznen nejakym homosexuelnim kyklopem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 22. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 Ta luneta mi prijde prilis siroka a vyrazna. Za me Uvidime jake budou zive fotky. právě ta široká luneta tomu dodává tu vyváženost tvaru, proto se mi líbí mnohem víc než aqua terra bez chrona, tam mi přijde úzká moc. No a co se se týče subciferníků tak vůbec mi nevadí, že to neřve, beru to jako plus. Jak říkám, akorát ta ručička mě teda hodně vadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupinus Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 Datumovka na 6 na starší aqua terra na mě působí vyváženěji, ale zase povrch ciferníku se jim podle mého skromného názoru vyvedl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 Mě se líbí moc i ta ručka s šipkou, akorát já bych preferoval bez chrona. Asi začnu šetřit..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 FOTO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 Něco jsem našel - jsou to ony ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 Něco jsem našel - jsou to ony ? ANO. A začínají se mi líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 23. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 Něco jsem našel - jsou to ony ? šikula, aspoň něco, doufám že se fotky časem rozmnoží, protože jich fakt neni mnoho, ty fotky výše se dají najít snadněji, ale amatérské fotky nositelů těchto hodinek, těch neni mnoho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se