Adam99 Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 Moc pěkné hodinky, gratuluji hodně mi připomínají třeba Glashutte nebo Doxy 70 let. Gratuluji... To bude tím, že model ze kterého vychází byl představen v roce 1962. viz.zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 Vcera jsem koukal na nejaky Top Geary z roku 2008 a May tam mel vylozene Rado obdobi. V Japonsku mel na ruze Rado Original Diver a pak jeste jednou v nejakem testu a ve studiu pak mel Rado Ceramica. To jsem si pred tim nikdy nevsiml. Ty divery vypadaly na ruce stejne perfektne, jako na fotkach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 jenom mala technicka poznamka. tungsten se hezky cesky rekne wolfram. myslim, ze pod timto zazitym oznacenim se to lepe identifikuje s tim gravirovanim taky jenom upresnim, jedina pouzitelna metoda gravirovani do wolframkarbidu je pocitacem rizene gravirovani laserem. v gravirovani se nevyznam (ve wolframu / wolframkarbidu trochu jo), tak mozna ted reknu blbost, ale kdyz se rekne gravirovani, tak prvni, co se mi vybavi, je klasicke ryti (strojem, samozrejme) do povrchu. jo, a leptani se na tvrdokov taky nedoporucuje. struktura je krehka, dochazi pak k odlamovani / odstepovani. (omlouvam se za off-topic) hodinky jsou jinak moc pekne. netypicke, originalni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 diky, vyborne fotky. asi prvy raz co sa mi tieto hodinky pacia (videl som ich uz vela krat na fotkach ale nikdy ma neoslovili skor naopak) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 Mám je v černo-zelené kombinaci a jsou to osobité hodinky z neopakovatelným espritem Ač bych jiné potápky asi nenosil, tak tyhle jsou prostě parádní Potápek s otočnou lunetou je jako sraček, ale tyhle, ty jsou jenom jedny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ram 21 Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 Recenze co má hlavu, patu. Krásný hodinky. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocca Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 Parádní recenze... Uvažuji o koupi hodinek tohoto typu, ale nahlížel jsem spíše ke konkurenci. No asi to ještě přehodnotím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 Shodou okolnosti jsem dneska byl pro kaucuk na brachovy Lonziny a fotnul jsem tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondy Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 (upraveno) Hodinky zvlastni, ale neoslovily me.... recenze dobra Upraveno 2. září 2010 uživatelem Ondy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se