Peta-Biker Odesláno 23. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 (upraveno) Já vám dám Buzz-Biker , vy jste mi, kamarádi... Kluci, dík moc Upraveno 23. listopadu 2009 uživatelem Peta-Biker
tombed Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 (upraveno) hehe, na to jsem uplne zapomel bodejť, byl jsi jako slíva, dvanáctka ti nesvědčí... EDIT: vypadlo mi slovo jsi Upraveno 23. listopadu 2009 uživatelem tombed
Baker Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 bodejť, byl jsi jako slíva, dvanáctka ti nesvědčí... EDIT: vypadlo mi slovo jsi Mam ti zmenit ten nick nebo uberes 5x
tombed Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 to už je dávno, teď už tam můžu být fakt jen jednou, maximálně dvakrát...
Návštěvník Tada Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Moonwatche jsou perfektni,uzasne nadcasove a skvele sedi na ruce. Taky gratuluju,ja je s vysokou pravdepodobnosti asi taky obdrzim darem Ale nevim kdy... Jinak se ale rika,ze pri samotnem vystupu na povrch mesice nemel Buzz Speedmastery, ale docela jine hodinky... Ktere ja kazdym dnem ocekavam az dorazi
Peta-Biker Odesláno 23. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 tombed: Škoda, že jsi toho nezužitkoval dřív, kdybych to měl teď jako Ty, tak rozhodně vím, co dělám a nemusel bych tak dřít na hodinky :_D
twinsfather Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Krásný, stylově čistý kousek... hodně radosti!!! Super rodiče!
HIFI Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Tombede8x, ne aby Tě napadlo si něco kvůli Bakerovi ubírat, naopak jen ať se chlapec snaží . . .
Baker Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Tombede8x, ne aby Tě napadlo si něco kvůli Bakerovi ubírat, naopak jen ať se chlapec snaží . . . hehe, tys to byl, kdo se smal nejvic nahlas
tombed Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Peťulíne taky toho lituju, to víš nerozvážné mládí rozdává plnými hrstmi, místo toho aby z toho vytřískalo maximum... A vůbec HIFIHO známe, ale vem někdy na sraz mamku, myslím, že nás adeptů na adopci bude více, třeba MAroshe, DavidaB bych si dovedl představit za bráchu, BAker je menší tak toho za ségru, když se oholí... Tombede8x, ne aby Tě napadlo si něco kvůli Bakerovi ubírat, naopak jen ať se chlapec snaží . . . neboj HIFI, trvám na svém...
HIFI Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 chlapi, neblbněte už prosím, musím taky někdy pracovat a kvůli Vám se nemohu soustředit . . .
v79 Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Gratulace i ode mě, mám je taky na ocelovém tahu, asi proto se mi více líbí na kůži. Ani já bych je neprodal, ikdyž kdo ví. Rolex Explorer I mi šlape na paty. Pozor na sklíčko, je velmi zranitelné, je na něm vidět každé škrábnutí.
marosh Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 (upraveno) "Peťulíne taky toho lituju, to víš nerozvážné mládí rozdává plnými hrstmi, místo toho aby z toho vytřískalo maximum... A vůbec HIFIHO známe, ale vem někdy na sraz mamku, myslím, že nás adeptů na adopci bude více, třeba MAroshe, DavidaB bych si dovedl představit za bráchu, BAker je menší tak toho za ségru, když se oholí..." lol.gif Já bych do toho šel...taková chronoadopce, to tu ještě nebylo a přítelkyně o tom natočí repertáž do televize. Jsem vzorné dítě, moc nepiju, kapku jím, prostě jsem šikula. Nejsem náročný, zpátky B-42 a budu Ti taťko HIFI vděčný do smrti. Upraveno 23. listopadu 2009 uživatelem marosh
Peta-Biker Odesláno 23. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 ... Původně jsem chtěl teda dát sem nějaké fotky, ale na ty už serete , akorát srandičky... Jo a příští sraz je v Karviné
Baker Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 ... Původně jsem chtěl teda dát sem nějaké fotky, ale na ty už serete , akorát srandičky... Jo a příští sraz je v Karviné Chces to promazat ?
Peta-Biker Odesláno 23. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Ne, Viktore, však aspoň tu je s váma prdel
David_B Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 třeba MAroshe, DavidaB bych si dovedl představit za bráchu Já teda nevím jestli bych z takového (po)staršího bratra neměl mindrák...8x
ricous Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Tak ti na ně koukám a říkám si... No nic - asi se jich jen tak nebudeš chtít zbavit a nezbývá mi než čekat na další nabídku. Každopádně jsou moc pěkné, gratuluji!
tombed Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 (upraveno) QUOTE(David_B @ 23.11.2009 - 17:06) 347280[/snapback]Já teda nevím jestli bych z takového (po)staršího bratra neměl mindrák...8x ještě rád bys ho měl, páč by ti třeba občas půjčil paneraie... A ty fotky sem samozřejmě dej Peťulíne...čekáme na ně, hoď je i na ruku pls Upraveno 23. listopadu 2009 uživatelem tombed
David_B Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 ještě rád bys ho měl, páč by ti třeba občas půjčil paneraie... aha...to mne nenapadlo...tak to do toho jdu. Kdy se můžeme s bráchou nastěhovat, tati?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se