Přejít na obsah

Omega Speedmaster Professional - Moonwatch ( 3570.50.00 )

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Karloss napsal:
Přidám taky svých pár fotek. Hodinky prakticky nesundavám, jsem rád, že jsou všude se mnou :D

Včera jsem na eBay objednal dýnko s průhledem takže teď jen čekám jak dorazí a poté také přidám fotky ... B)

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Průhledné dýnko opravdu přidává hodinkám slušnou dávku šarmu. Škoda, že ten pěkný pohled vidí jen majitel. Krásný pohled nám nabídl na své 321 Watchfan1.

zdroj Watchfan1  

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
  Snow napsal:
Průhledné dýnko opravdu přidává hodinkám slušnou dávku šarmu. Škoda, že ten pěkný pohled vidí jen majitel. Krásný pohled nám nabídl na své 321 Watchfan1.

zdroj - Watchfan1

Znám ... také mě inspiroval. Mám sice poslední model Moonwatchů s cal.1861, ale i tak je asi budu nosit dýnkem nahoru :D

Odesláno
  Snow napsal:

....

zdroj Watchfan1  

Přesně to je důvod, proč jsem o Speedmasterech začal uvažovat, i když teď mám období, kdy chronografy vůbec nemusím.

Odesláno

Naprosto nadherny kultovni hodinky. A nadherny fotky panove. Az mi zacina vrtat hlavou, proc jsem si je neporidil misto "bondovek". Ale pri nejake dalsi prilezitosti, bych je do Omega rodinky asi poridil:)

• Po roku...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...