Jarett Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Odesláno 27. února 2010 Karloss napsal: Přidám taky svých pár fotek. Hodinky prakticky nesundavám, jsem rád, že jsou všude se mnou Včera jsem na eBay objednal dýnko s průhledem takže teď jen čekám jak dorazí a poté také přidám fotky ...
Návštěvník Snow Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Odesláno 27. února 2010 (upraveno) Průhledné dýnko opravdu přidává hodinkám slušnou dávku šarmu. Škoda, že ten pěkný pohled vidí jen majitel. Krásný pohled nám nabídl na své 321 Watchfan1. zdroj Watchfan1 Upraveno 27. února 2010 uživatelem Snow
Jarett Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Odesláno 27. února 2010 Snow napsal: Průhledné dýnko opravdu přidává hodinkám slušnou dávku šarmu. Škoda, že ten pěkný pohled vidí jen majitel. Krásný pohled nám nabídl na své 321 Watchfan1. zdroj - Watchfan1 Znám ... také mě inspiroval. Mám sice poslední model Moonwatchů s cal.1861, ale i tak je asi budu nosit dýnkem nahoru
lib Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Odesláno 27. února 2010 Snow napsal: Průhledné dýnko opravdu přidává hodinkám slušnou dávku šarmu. Škoda, že ten pěkný pohled vidí jen majitel. Krásný pohled nám nabídl na své 321 Watchfan1. .... zdroj Watchfan1 Přesně to je důvod, proč jsem o Speedmasterech začal uvažovat, i když teď mám období, kdy chronografy vůbec nemusím.
georgez Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Odesláno 27. února 2010 Naprosto nadherny kultovni hodinky. A nadherny fotky panove. Az mi zacina vrtat hlavou, proc jsem si je neporidil misto "bondovek". Ale pri nejake dalsi prilezitosti, bych je do Omega rodinky asi poridil:)
skalis Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Odesláno 28. února 2010 Karlossi, ty veknovni fotky jsou krasny!
Peta-Biker Odesláno 5. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2011 Je sice upatlaná, ale jinak se mi líbí.
xoslic Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 vsimol som si, ze par menej tradicnych fotiek Moonwatch sa objavilo aj v tomto vlakne ( no.109-116 )
JanC Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 pěkné to máš, testuj dál a chlub se výsledky...
xoslic Odesláno 17. července 2011 Nahlásit Odesláno 17. července 2011 vyuzijem toto vlakno. Neda mi sem vlozit odkaz na asi najlepsie fotky Speedov, kt. som kedy videl. Spickova kvalita a kreativita autor: jbdan , WUS FOTO
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se