Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj Vsem

Chci si koupit pekne automaty,mam zalusk na Zena Navštivte můj web pekne sou se 7750tkou nebo nektere z tehle Navštivte můj web ,ale nemusim mit chronography,ale potom by me zajimalo ktery kalibr napr v tehle rade Navštivte můj web je lepsi nejsem zadny odbornik ale zajimalo byl me vas nazor na kalibr ETA 2893 a ETA 2824 nebo ETA 2834.Pokud odkazy nebudou fungovat tak se omlouvam pisu zde poprve.Vyhovuje mi velikost hodinek 44mm,nebo pokud doporucite jine hodinky v teto hladine jsme moc zvedav.Momentalne mam Junkersy s Poljotem.

Diky moc

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem martin151
Odesláno

Hodinky jsou subjektivní věc, ale protože jsem prošel podobnýma choutkama, jako ty už před časem, napsal bych ti svou zkušenost, třeba ti k něčemu bude. Tyhle hodinky těchto značek maj podle mého odhadu smysl tak za třetinu až polovinu tvého limitu, jinými slovy za 10-15 tisíc je to dobrá značka, Junkers Iron do 20 tisíc jsou paráda. Ale pokud chceš dát 40 tisíc, můžeš si vybrat u Fortisu, popř. Omeg, popř. dalších švýcarských značek, které dělají velmi pěkné pilotky, stačí prolistovat místní inzerci a poměrně rychle si můžeš udělat představu. Pakje samozřejmě otázka, jestli je lepší průměrný model špičkové značky, nabo špičkový model průměrné značky, ale na to je tu jednak samostatné vlákno a jednak to trochu záleží na tom, jestli jsou hodinky jen tvoje potěšení nebo i součástí "image".

Návštěvník Tada
Odesláno

Za 40 dosáhneš pomalu už na Omega Speedmaster Professional, což není jen jiná liga, ale už i jiný sport :D

Odesláno (upraveno)
Za 40 dosáhneš pomalu už na Omega Speedmaster Professional, což není jen jiná liga, ale už i jiný sport :D

a deláš to často? víš jsem trochu utahanej.....

...

:.sorrrry za OT ale musel som .... som fanatik

.

.

.

.

.

k topicu.....suhlasim s tim aby si si kupil napr speedmastre...kupit zena za 40tis a hlavne ked uz si sa dostal na chronomag je nerozvazne... skoc do sekcie predaj a mozno si nieco vyberies

Upraveno uživatelem cortes1990
Návštěvník Snow
Odesláno

Tak, svatá pravda Tadeáši.

Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

Já sám si na Speedmastery pořád brousím zuby, ale fond je pravidelně defraudován mnou samým za účelem nákupů obstarožních hodinek, jejijchž kouuzlu málokdo rozumí :D

Upraveno uživatelem Tada
Odesláno

Zena bych nebral, když máš takovýhle rozpočet. Speedmastery jsou pěkný, ale design je odlišný od toho, co se ti asi líbí. Být tebou, tak se podívám na Hanhart - vzhled by se ti měl líbit a kvalita bude jinde než u Zena ^_^

http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=325897

http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=329178

Odesláno
Zena bych nebral, když máš takovýhle rozpočet. Speedmastery jsou pěkný, ale design je odlišný od toho, co se ti asi líbí. Být tebou, tak se podívám na Hanhart - vzhled by se ti měl líbit a kvalita bude jinde než u Zena ^_^

http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=325897

http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=329178

Hanharty se zase nevlezou do limitu :) ... S chronografem jsou ty prestiznejsi znacky uz kapku v jiných relacich a pokud chces hodinky nove na tak speedmaster zrovna zapomen! Nový by se ale dal myslim sehnat treba ten fortis?

Odesláno
Hanharty se zase nevlezou do limitu :)

Ty první se v pohodě vejdou, ale kazí to DPH :) Musel by si přidat pár tisícovek...ale za ty hodinky to podle mě stojí :thumbsup_anim:

Nebo třeba Tutima. Tyhle jsem našel na eBay jako první, takže se nemusí nutně jednat o nějakou super nabídku - ber to jako příklad:

http://cgi.ebay.com/Tutima-Flieger-Chronog...=item1c0d724fe6

98086912_tp.jpg

Odesláno

Jak již uvedli předemnou vážení členové chronomagu,zena nejsou opravdu špatné hodinky,ale v Tebou zmiňované finanční hranici bych se zaměřil(pokud Ti budou vyhovovat typově),na jiné značky jako již zmiňované hanharty nebo fortisy.Pokud se na tomhle fóru budeš zdržovat déle,je velmi pravděpodobné,že stejně neskončíš u jedněch hodinek a potom Ti pomáhej Pánbůh.Možná by nebylo špatné nejdříve koupit třeba nějaký levnější model zeno (vyskytují se docela dobré modely již řádově od těch již zmiňovaných 12-13 tisíc,a později se rozhodnout třeba pro nějaký ten chronograf,třeba i od jiné značky.Jinak z vlastní zkušenosti bych Ti poradil v každém případě vyzkoušet hodinky osobně na vlastní kůži(ruce),tedy pokud je to možné.Na obrazovce sice mohou vypadat skvěle,ale na vlastní oči už se Ti nemusí tak skvělé zdát a ani na ruce nemusí dobře sedět.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...