lastam Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 (upraveno) zdravím všechny nakažené chronochřipkou tak jsem dospěl nejspíše do finále výběru svých prvních automatů. Mezi finalisty se z finančních důvodů neprobojovaly omega seamaster co-axial bondovky... tudíš je tu certina DS first automatic C633.7084.42.11 s etou 2824 a longines hydroconquest stříbrné automaty L3.671.4.76.6 pro změnu taky s etou 2824 potřebuji poradit, co byste doporučili? mají stejný strojek(ovšem otázka kdo jak strojek upravuje), zpracování lepší longines, dobrý tah, ale longines jsou taky cca více jak 2x dražší, vzhled trochu podobný díky lunetě, a teď chronomagore raď .... fotky finalistů here... nej fotky těchto konkrétních certin měl zde filini - pro mě nutnost dokoupit tah http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...ertina+ds+first a fotky longines... Upraveno 23. listopadu 2009 uživatelem lastam
lupinus Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Já bych neváhal a sáhl po Longines. Pocitově je to pro mne značka, která má duši, charisma, historii, kvalitu a zvuk.
Z. Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 lastam napsal: ... tudíš je tu certina DS first automatic C633.7084.42.11 s etou 2824 a longines hydroconquest stříbrné automaty L3.671.4.76.6 pro změnu taky s etou 2824 potřebuji poradit, co byste doporučili? mají stejný strojek(ovšem otázka kdo jak strojek upravuje), ... Myslím, že v těchto dvou případech strojek nikdo nijak neupravuje - obě firmy si maximálně hodí svoje logo na rotor, takže z tohoto hlediska to vyjde nastejno. Ale přece jen ty Longines mají o něco "lepší zvuk."
Bert Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 Za mne jednoznačně LONGINES. Image této značky stojí fakt někde jinde než Certiny. Jinak je to prašť jak uhoď .... . Ať se Ti dobře nosí!
Murphy97 Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 Longines a to z důvodů, které se opakují výše!
ANT Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 za mna tiez Longines - znacka je rozhodne vyssie a kvalita urcite tiez, okrem toho su aj krajsie dobry nakup prajem
baza Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 Určitě longines, letos jsem je kupoval synovi k promoci, takže s nimi mám i krátkou osobní zkušenost a pozitivní dojem. Kvalitní zpracování, tah se k přezce nezužuje,což považuju za +. A vždycky když je u syna vidím na ruce, tak přitahujou můj pohled - jsou prostě takový "čučavý". ...ještě dodám, že jsem je kupoval s černým ciferníkem, zdají se mi být výraznější...
kulix Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 za mě certiny, více se mi líbí pouzdro a hlavně indexy na ciferníku..Longiny to maji takové přeplácané.. a proč utrácet tolik navíc, když jsou si docela podobné a kalibr stejný..
HB63 Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 Jednoznačně Longines.Měl jsem možnost je porovnat přímo a Certiny jsou kromě ceny ve všech ohledech trochu slabší.
Don2008 Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 lastam napsal: zdravím všechny nakažené chronochřipkou tak jsem dospěl nejspíše do finále výběru svých prvních automatů. Mezi finalisty se z finančních důvodů neprobojovaly omega seamaster co-axial bondovky... tudíš je tu certina DS first automatic C633.7084.42.11 s etou 2824 a longines hydroconquest stříbrné automaty L3.671.4.76.6 pro změnu taky s etou 2824 potřebuji poradit, co byste doporučili? mají stejný strojek(ovšem otázka kdo jak strojek upravuje), zpracování lepší longines, dobrý tah, ale longines jsou taky cca více jak 2x dražší, vzhled trochu podobný díky lunetě, a teď chronomagore raď .... fotky finalistů here... nej fotky těchto konkrétních certin měl zde filini - pro mě nutnost dokoupit tah http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...ertina+ds+first a fotky longines... Podla mna treba zajst do predajne, oboje si vyskusat a tie, ktore v tebe zanechaju lepsi dojem a budu sa ti viac pacit, tak tie kupit. Za mna podla fotiek Longines.
Peta-Biker Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 A za mě se na vyprdni na oboje a počkej na Omegy. Myslíš na ně, chceš je a ve finále, nakonec ušetříš, protože tady těch se budeš zbavovat... Můj názor.
lastam Odesláno 24. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 hergot a jsem z toho zase v prdeli tak jako ja chci hodinky na kazdy den ne slozity, longines dobrej kompromis, omegy jsou jasny no ale ty prachy za to...
chose Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 Z těchhle dvou za mě jednoznačně Certina, hodinová ručka těch Longin je neuvěřitelně ohavná.
matino Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 kedze je strojcek rovnaky, tak by som siel do certiny...pacia sa mi viac, a co usetris, odloz na bondovky...
lastam Odesláno 8. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 no nic no, výsledkem jsou teda bondovky na ruce:-)
lastam Odesláno 10. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 fisher1270 napsal: LONGINES ale...cerne cerny taky nejsou vubec blby
Diamondking Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 (upraveno) Pozdě, už ma Omegy Upraveno 10. ledna 2010 uživatelem Diamondking
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se