Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Všiml jsem si, že nejen hodinkami tu místní komunita žije, ale i cestování má zde mnoho fandů.

Na začátku června 2010 (je tedy dost času) zvu svou paní na tři dny do Říma.

Letíme na Fiumicino (FCO) a tak hotel by měl být někde rozumně v dosahu centra, ale i letiště.

Cenový strop nemám, ale nemusí to být Radisson, nebo Marriot.

Jde mi spíš o příjemnou atmosféru, rozumný poměr kvalita x cena a dostupnost.

Díky předem za doporučení!

edit: pravopis, když je zde tak diskutován ...

Edited by Murphy97
Posted (edited)

Ahoj,

pokud Tě netrápí rozpočet a 115,- euro/noc ti stojí za pěkný zážitek, tak zkus http://www.domuscarmelitana.com/domus/ns.asp?wci=home&lng=1033&cur=3057.

Máš to kousíček a Andělskýmu hradu, do Vatikánu 500m, opravdu super místo.

Osobní zkušenost tak cca 10 let zpátky, když byl hotel právě dokončen. Nenech se plést, že patří církvi.

Oni to mají dobře zmáknutý a vydělávají dnes na cestovním ruchu jak divý !!!.

Mám Itálii hrozně rád a Řím stavím výš než Paříž. Vlastně nejvýš ze všech měst, co jsem kdy navštívil.

Přeji krásný výtet a hlavně si to užijte !!!

Edited by honza71
Posted
Ahoj,

pokud Tě netrápí rozpočet a 115,- euro/noc ti stojí za pěkný zážitek, tak zkus http://www.domuscarmelitana.com/domus/ns.asp?wci=home&lng=1033&cur=3057.

Máš to kousíček a Andělskýmu hradu, do Vatikánu 500m, opravdu super místo.

Osobní zkušenost tak cca 10 let zpátky, když byl hotel právě dokončen. Nenech se plést, že patří církvi.

Oni to mají dobře zmáknutý a vydělávají dnes na cestovním ruchu jak divý !!!.

Mám Itálii hrozně rád a Řím stavím výš než Paříž. Vlastně nejvýš ze všech měst, co jsem kdy navštívil.

Přeji krásný výtet a hlavně si to užijte !!!

Moc díky!

Raději 115?, osobní doporučení a pěkný zážitek, než ušetřit na třech nocích třeba 100? a na výlet pak raději zapomenout......

Jednoznačně volím první možnost!

• 1 month later...
Posted

Díky za dva předchozí tipy a dovoluji se připomenout s tímto vláknem...

Máte někdo ještě další doporučení?

Děkuji předem!

• 1 month later...
Posted

Dnešní thread o NY a zejména detailní tipy od znalce Cybera mne inspirovaly připomenout se s touto záležitostí a požádat velectěné osazenstvo o další případné zkušenosti s ubytováním ve "věčném městě",

díky

Posted
Dnešní thread o NY a zejména detailní tipy od znalce Cybera mne inspirovaly připomenout se s touto záležitostí a požádat velectěné osazenstvo o další případné zkušenosti s ubytováním ve "věčném městě",

díky

V Římě málokdy rezervuju hotel předem, dojedu z letiště expresem na Termini, a obejdu pár hotelů co jsou kolem Termini, a usmlouvám cenu. Vždycky to vyšlo. Chtěj vždycky vidět pokoj !!!. Jinak Termini je dobrý i jako transportní křižovatka. Blízko je metro, vlaky, busy, expres na letiště. Taky se tam jí levněji než v přímém centru, a docela slušně i parkuje. Jo a taky tam je dost autopůjčoven. Prostě dobrý místo.

ted jsem jeste nasel mapku.... 81 hotelů v bezprostřední blízkosti..... http://www.venere.com/italy/rome/?cur=EUR&...=2&mz=43192

parkuje se skvělě kolem koridoru vedoucího vlaky na Termini

Posted
V Římě málokdy rezervuju hotel předem, dojedu z letiště expresem na Termini, a obejdu pár hotelů co jsou kolem Termini, a usmlouvám cenu. Vždycky to vyšlo. Chtěj vždycky vidět pokoj !!!. Jinak Termini je dobrý i jako transportní křižovatka. Blízko je metro, vlaky, busy, expres na letiště. Taky se tam jí levněji než v přímém centru, a docela slušně i parkuje. Jo a taky tam je dost autopůjčoven. Prostě dobrý místo.

ted jsem jeste nasel mapku.... 81 hotelů v bezprostřední blízkosti..... http://www.venere.com/italy/rome/?cur=EUR&...=2&mz=43192

parkuje se skvělě kolem koridoru vedoucího vlaky na Termini

Termini je vybornej startovaci bod. Za euro (nebo kolikze to stala jedna jizdenka) dojedes az k mori nebo, jak pise Cyber, odtud muzes zacinat cesty do mesta. Na nadrazi maji knihkupectvi s knizkama v anglictine, coz je fajn, kdyz cloveku dojde ctivo (stalo se mi), a potkal jsem tam chlapika s cernyma vintage Roladama Air-King :). Platil knizky u pokladny prede mnou, na to asi do smrti nezapomenu.

• 1 month later...