MichalH Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli tyto hodinky mají nějakou cenu. Jsou ze čtyřicátých let. Fungují skvěle - byl sem překvapen, že jsou stejně přesné jako Citizen Calibre 2100, které používám. Jediné co není původní je přirozeně řemínek. Na hodinkách je uveden nápis Breitling Premier, waterproof a antimagnetic - shock protected. Foto přiloženo. Děkuji za názory...pokud je taková otázka na tomto fóru nemístná, pak se omlouvám, jsem nový :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gilius Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 mno...cenu mají určitě. Jsou to pěkný vintage chrona...asi bych jim nechal věnovat trochu péče,nechal je "oživit" a pak to budou hodinky,které budou ozdobou zápěstí!!!!!! A vůbec nevadí,že jsou menšího průměru.....
yed69 Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 Prodávaji se občas na eBay za ceny okolo 300 až 500USD.
midloch Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 Dát k hodináři, zrepasovat ciferník, vyměnit olej, vyměnit sklíčko a vyleš*** pouzdro a pak... určitě neprodávat!
rybaric Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 ty jsou fakt paradni, mam tuhle zalezitost po dedovi a jak Mr.Midloch rikal - dat tomu novy facelift a budou vypadat skvostne:)
MichalH Odesláno 2. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 mockrát děkuji za vaše rady...hodinky rozhodně prodávat nechci, to by se děda obrátil v hrobě, jen jsem chtěl vědět, jak se k nim mám chovat. Opravdu nejsou v nejlepší formě...Kolik si tedy myslíte, že by stála ta revitalizace? Kdybych je nechal seřídit, vyčistit, vyleš*** a vyměnit sklíčko...a co obnáší ten repas ciferníku? Hodinky se mi moc líbí, jsou hodně stylové, ač jsou malé...kdyby to nebylo moc drahé, rád bych si je nechal spravit a sem tam si je vzal třeba k obleku :-) Děkuji za Vaše názory a rady.
Gilius Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 No...to záleží na tom,kde to necháš udělat. Jestli někde u šikovného hodináře(plus si třeba cifwerník seženeš přes ebay),nebo necháš kompletně zrenovovat........
Návštěvník Tada Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 Gratuluji k nádherným hodinkám - co já bych za takovýhle nádherný vintage kousek do sbírky dal! Jestli jsou z rodiny, tak je v rodině nech a předej potom dál. Jsou opravdu krásné. Ciferníky umí tu - DANAFI Dělají i celkové renovace hodinek. Přibližný rozpočet Ti udělají i když pošleš fotky. Podle mě hodně prokouknou, až se jim přeleští, případně vymění sklíčko. Ten ciferník nevypadá nějak zvlášť zničeně. Podle mě, když se jim vyleší to sklo, tak budou krásně čitelné. Je to na Tobě, jestli se smíříš s patinou na číselníku a budeš preferovat origo stav, případně to necháš zrenovovat, což u hodinek s ocelovým pouzdrem jde poměrně dobře a do stavu ne nepodonému novým hodinkám, ale zachovalé v původním stavu bez zásadních zásahů budou mít asi lepší "hodnotu"
MichalH Odesláno 3. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Prošel sem si jejich stránky a zrestaurování ciferníku by přišlo asi na balík. Navíc ty hodinky budou mít zanedlouho 70. narozeniny, takže mi ten ciferník vadit nebude...a ten ani v tak špatném stavu není (na fotce pro slunci to vypádá huř - dělá to to sklíčko). Tak s nimi zítra skočím do nějakého hodinářství, co mi na to řeknou... Nemáte nějaké tipy na dobré hodinářství v Brně? Swatche jsem kupoval u Hanáka a tam vypadali poměrně sofistikovaně, a taky ty Breitlingy prodávají. A tady kousek mám hodinářství Strnad, tam jsem si nechal zkracovat Citizenky, ale skoro to vypadalo, že je obtěžuju, že práce za 70 Kč je pod jejich úroveň. Přitom tam žádný poklady neprodávají. Tak nevím... Děkuji Vám.
mengelis Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Prošel sem si jejich stránky a zrestaurování ciferníku by přišlo asi na balík. Navíc ty hodinky budou mít zanedlouho 70. narozeniny, takže mi ten ciferník vadit nebude...a ten ani v tak špatném stavu není (na fotce pro slunci to vypádá huř - dělá to to sklíčko). Tak s nimi zítra skočím do nějakého hodinářství, co mi na to řeknou... Nemáte nějaké tipy na dobré hodinářství v Brně? Swatche jsem kupoval u Hanáka a tam vypadali poměrně sofistikovaně, a taky ty Breitlingy prodávají. A tady kousek mám hodinářství Strnad, tam jsem si nechal zkracovat Citizenky, ale skoro to vypadalo, že je obtěžuju, že práce za 70 Kč je pod jejich úroveň. Přitom tam žádný poklady neprodávají. Tak nevím... Děkuji Vám. Hanák ne, Strnad jo
midloch Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 jako mengele Borci, koho by jste navrhli na přeleštění pouzdra u mých Breitling CSO? Mám tam za 3 roky nějaký lehký škrábanečky na tahu a pouzdře, o Hanákovi čtu hrůzy plné příspěvky, tak ke komu je v Brně s čistým svědomím dát, aby vše proběhlo ok? Midloch
Návštěvník Tada Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 MichalH: V Danafi si za ciferník na chronograf řeknou od 100 do 150euro...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se