Návštěvník Tada Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 Já si akorát říkal, že jsem tě býval měl požádat, abys je nafotil, ale už jsem nechtěl otravovat 1
Návštěvník YPO? Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 (upraveno) asi mám bujnou fantazii, ale mě to připomíná létající talíř z nějakého filmu s Funesem ta plynulá vteřinovka je pecka Upraveno 27. listopadu 2009 uživatelem YPO?
bandicoot Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 A máš je teda už na tahu nebo řemenu?
Návštěvník Tada Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 (upraveno) asi mám bujnou fantazii, ale mě to připomíná létající talíř z nějakého filmu s Funesem ta plynulá vteřinovka je pecka Podle mě to byl záměr tvůrce, ten "dyzajn" je docela futuristický. Na té vteřinovce je ještě jedna zajímavá věc, kdo jí najde dostane na příštím srazu 1 eurocent Musím si je ještě užít, než mi domů přijde rodičovstvo a zabaví mi je za účelem toho, aby mi je mohlo dát pod stromeček bandicoot: Ten tah na kterém přišli je na kubsonových fotkách, byl mi moc velký, zrká*** nešel a byl dost hrozný, tak jsem ho sundal a dal na ně Hirsch Rally a čekám až (jestli) mi dorazí originální NOS Bulova tah Upraveno 27. listopadu 2009 uživatelem Tada
Návštěvník YPO? Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 Podle mě to byl záměr tvůrce, ten "dyzajn" je docela futuristický. Na té vteřinovce je ještě jedna zajímavá věc, kdo jí najde dostane na příštím srazu 1 eurocent Musím si je ještě užít, než mi domů přijde rodičovstvo a zabaví mi je za účelem toho, aby mi je mohlo dát pod stromeček jasný - je potřeba k nim přistupovat se 40ti letým odstupem - v tý době jsem nosil punčocháče a měl létající talíř na vnitřní straně trenýrek = ve své době nadčasová záležitost, vzhledem i strojkem
Návštěvník Tada Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 Tak co mi přišly jsem je nesundal z ruky, už si na ně fakt zvykám, ale jedinej problém trošku je, že vteřinovka na Astronautech vypadá přesně jako minutovka na Lemaniích, které jsem doteď nosil každý den, takže se vždycky musím trošku zamyslet, která ručička je která, každopádně GMT je bezvadná věc, asi si pořídím ještě nějaké GMT nebo Glycine Airman
Návštěvník Snow Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 originální NOS Bulova tah Který ?
Návštěvník YPO? Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 na co je ten poklop, který vypadá jako u plechofkovýho piva?
Návštěvník Tada Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 (upraveno) Který ? Nakonec úplně jiný Je to stejný výrobce - Kreisler - vyráběl luxusní tahy pro Bulovu, tohle je Coffin Linked, ale s menšími články než jsem Ti posílal obrázky, ten s velkými články je nesehnatelný... Ještě přemýšlím, že bych si možná pořídil mesh a ještě NATO strap YPO?: To je na seřizování ruček, jak vyklopíš tuto páčku, tak se stopne vteřinovka - to mají jen Astronauty a Railroad cal. 214 Upraveno 27. listopadu 2009 uživatelem Tada
Návštěvník Snow Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 to Tada - je výborný, Accutrony musíš na JAŘE přivést.
Návštěvník YPO? Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 no jasně - až teď jsem si všiml, že někdo ukrad korunku
Návštěvník Tada Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 (upraveno) Snow: Jak říkám, je zaplacený, měl by být na cestě, ale prodejce je nějak zaseklý, ale je to jeden z mála prodejců věcí na Accutrony a špatnou referenci jsem na něj nenašel... Určitě je přivezu, snad se jim nic zlého nestane v mém vlastnictví Ypo: Můžu si tam přilepit korunku ze Sportů II Ty mám do zásoby Snad poběží přesně, nerad bych je opět posílal za velkou louži... Upraveno 27. listopadu 2009 uživatelem Tada
Návštěvník Tada Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 Tak zatím se to jeví, že Accutrony se zpožďují o cca 30vteřin denně... V návodu sice píšou - "přesnost měřte měsíčně, ne denně" - ale to bych fakt chodil všude pozdě
sibirnaya Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 jsou pekny. ach jo, ja bych chtel taky moct nosit takhle maly hodinky, to uz bych mel furu jaegeru breitlingu breguetu rolexu atd... lec nebylo mi z hury dano
Návštěvník Tada Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 jsou pekny. ach jo, ja bych chtel taky moct nosit takhle maly hodinky, to uz bych mel furu jaegeru breitlingu breguetu rolexu atd... lec nebylo mi z hury dano Do 20cm obvodu zápěstí to bude naprosto ok
sibirnaya Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 sila zvyku. 17,5cm a ani tuk
Návštěvník Tada Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 sila zvyku. 17,5cm a ani tuk Já začínal se 44mm Steinharty Chrono, pak 38mm Igeny, 34mm Vulcain Cricket, 38mm Lemania MVS a teď 38mm Accutron astronaut. Kolem zápěstí mám 18cm, ale ten vršek na kteérm hodinky sedí mám úzký...
Kupa54 Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 Tado, blahopřeji ti, nádherný hodinky s raritním kalibrem a až budou na oceli ... nebudou mít chybu. P.S. Těším se na Kibiho fotky tohodle kousku.
Návštěvník Tada Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 Tak podle všeho moje Astronauty čeká výlet do USA Zpožďují se jako prase
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se