Přejít na obsah

Bulova Accutron Astronaut

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

Já si akorát říkal, že jsem tě býval měl požádat, abys je nafotil, ale už jsem nechtěl otravovat :D

• Dát hlas 1
Návštěvník YPO?
Odesláno (upraveno)

asi mám bujnou fantazii, ale mě to připomíná létající talíř z nějakého filmu s Funesem :D

ta plynulá vteřinovka je pecka

Upraveno uživatelem YPO?
Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)
asi mám bujnou fantazii, ale mě to připomíná létající talíř z nějakého filmu s Funesem :D

ta plynulá vteřinovka je pecka

Podle mě to byl záměr tvůrce, ten "dyzajn" je docela futuristický. Na té vteřinovce je ještě jedna zajímavá věc, kdo jí najde dostane na příštím srazu 1 eurocent :)

Musím si je ještě užít, než mi domů přijde rodičovstvo a zabaví mi je za účelem toho, aby mi je mohlo dát pod stromeček :(

bandicoot: Ten tah na kterém přišli je na kubsonových fotkách, byl mi moc velký, zrká*** nešel a byl dost hrozný, tak jsem ho sundal a dal na ně Hirsch Rally a čekám až (jestli) mi dorazí originální NOS Bulova tah :)

Upraveno uživatelem Tada
Návštěvník YPO?
Odesláno
Podle mě to byl záměr tvůrce, ten "dyzajn" je docela futuristický. Na té vteřinovce je ještě jedna zajímavá věc, kdo jí najde dostane na příštím srazu 1 eurocent :)

Musím si je ještě užít, než mi domů přijde rodičovstvo a zabaví mi je za účelem toho, aby mi je mohlo dát pod stromeček :(

jasný - je potřeba k nim přistupovat se 40ti letým odstupem - v tý době jsem nosil punčocháče a měl létající talíř na vnitřní straně trenýrek :)

= ve své době nadčasová záležitost, vzhledem i strojkem

Návštěvník Tada
Odesláno

Tak co mi přišly jsem je nesundal z ruky, už si na ně fakt zvykám, ale jedinej problém trošku je, že vteřinovka na Astronautech vypadá přesně jako minutovka na Lemaniích, které jsem doteď nosil každý den, takže se vždycky musím trošku zamyslet, která ručička je která, každopádně GMT je bezvadná věc, asi si pořídím ještě nějaké GMT nebo Glycine Airman :)

Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)
Který ?

Nakonec úplně jiný

211021429_o.jpg

Je to stejný výrobce - Kreisler - vyráběl luxusní tahy pro Bulovu, tohle je Coffin Linked, ale s menšími články než jsem Ti posílal obrázky, ten s velkými články je nesehnatelný...

Ještě přemýšlím, že bych si možná pořídil mesh a ještě NATO strap :)

YPO?: To je na seřizování ruček, jak vyklopíš tuto páčku, tak se stopne vteřinovka - to mají jen Astronauty a Railroad cal. 214

Upraveno uživatelem Tada
Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

Snow: Jak říkám, je zaplacený, měl by být na cestě, ale prodejce je nějak zaseklý, ale je to jeden z mála prodejců věcí na Accutrony a špatnou referenci jsem na něj nenašel... Určitě je přivezu, snad se jim nic zlého nestane v mém vlastnictví :(

Ypo: Můžu si tam přilepit korunku ze Sportů II :D Ty mám do zásoby :)

Snad poběží přesně, nerad bych je opět posílal za velkou louži... :(

Upraveno uživatelem Tada
Návštěvník Tada
Odesláno

Tak zatím se to jeví, že Accutrony se zpožďují o cca 30vteřin denně...

V návodu sice píšou - "přesnost měřte měsíčně, ne denně" - ale to bych fakt chodil všude pozdě :D

Návštěvník Tada
Odesláno
jsou pekny. ach jo, ja bych chtel taky moct nosit takhle maly hodinky, to uz bych mel furu jaegeru breitlingu breguetu rolexu atd... lec nebylo mi z hury dano

Do 20cm obvodu zápěstí to bude naprosto ok :)

Návštěvník Tada
Odesláno
sila zvyku. 17,5cm a ani tuk :)

Já začínal se 44mm Steinharty Chrono, pak 38mm Igeny, 34mm Vulcain Cricket, 38mm Lemania MVS a teď 38mm Accutron astronaut.

Kolem zápěstí mám 18cm, ale ten vršek na kteérm hodinky sedí mám úzký...

Návštěvník Tada
Odesláno

Tak podle všeho moje Astronauty čeká výlet do USA :(

Zpožďují se jako prase :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...