Přejít na obsah

Hasičské hodinky

Doporučené příspěvky

Návštěvník salamio
Odesláno

Nevíte, jestli existují nějaké ?normální? hodinky, které by měly něco společného s hasičskou tématikou? Na webu jsem našel jen samé blbosti typu nějaké quartzky s plamenem na ciferníku, nějaké quartzky s idiotskými nápisy na ciferníku nebo nějaké quartzky s hasičkým odznakem na ciferníku.

Nedělá nějaká solidní firma něco trochu více vkusného?

Návštěvník salamio
Odesláno
pak jsou ještě jedny digošky s parádní sekerou na podsvitu displeje (G-Shock Gulfman MIRO) - viz zde mnohé fotky a vlákna

Díky za tip, ty jsou krásně brutální!

Návštěvník salamio
Odesláno

U toho Ballu se mi nějak nedaří najít spojitost s hasiči :guiltysmiley:, kromě názvu teda.

Odesláno
U toho Ballu se mi nějak nedaří najít spojitost s hasiči :guiltysmiley:, kromě názvu teda.

No jo, no. U některých modelů ale uvádějí teplotní odolnost ... B)

Návštěvník salamio
Odesláno
obecně to bude asi problém, marketingově je zajímavějsí dělat výbavu do akce než do uniformy - např. viz žlutě fluorescenční V-nox rescue tool v rudém pouzdru

Souhlas - to jsem taky měl pravděpodobně na mysli, že by měly být spíš na zásah než na schůzi.

Asi nejsou pro výrobce hodinek hasiči tak atraktivní jako potápěči nebo piloti a navigátoři :crying_anim:.

Návštěvník salamio
Odesláno (upraveno)
No jo, no. U některých modelů ale uvádějí teplotní odolnost ... B)

Pravda, ta je dobrá i u obyčejných G-Shocků.

Trochu mě u Ball překvapilo jen 100 m WR. To nevím, jestli by přežily pokropení hadicí...

Upraveno uživatelem salamio
Návštěvník salamio
Odesláno
salamio - jsou super, já je měl a prodávaj je i v čr na e-shopu - akorát se mi pak obměnilo portfolio a můj vkus se posunul k míň výstředním modelům

Taky by se mi líbilo něco o dost míň výstředního, ale ty G-Shocky asi jediné zatím splňují ?zadání?.

Odesláno

Dobrý nápad. Až potkám souseda, zeptám se. Ovšem neni to "akční" hasič. Zajišťuje komunikace, počítače...

Jenže teď chvilku do hospody nepůjdem... jsem jaksi "na indexu" a nemám dostatek "pomocných bodů".

Odesláno
Souhlas - to jsem taky měl pravděpodobně na mysli, že by měly být spíš na zásah než na schůzi.

Asi nejsou pro výrobce hodinek hasiči tak atraktivní jako potápěči nebo piloti a navigátoři :crying_anim:.

Nebude to tím, že hasiči (dle mého skromného názoru) během akce moc nekoukají, kolik je?

Návštěvník salamio
Odesláno
Nebude to tím, že hasiči (dle mého skromného názoru) během akce moc nekoukají, kolik je?

Koukají ? ne všichni, ale někteří i velmi intenzivně.

Odesláno

Takže včera jsem se ptal olomouckého profi hasiče.

1) Jsou hodinky součástí fasované výstroje? NE

2) Nosí hasiči po domluvě "stejné" hodinky (něco jako LE)? V Olomouci + pokud ví, tak NE

3) Existují nějaké hodinky speciálně pro hasiče? NEVÍ...a pochybuje

prostě hasiči nosí co se komu líbí, na co má, co se líbí jeho ženě, co našel v šuplíku nebo na spáleništi...možnosti si doplňte sami :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...