Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  mengelis napsal:
a kdy budou?

Dobrá otázka. Sám nevím - už teď mám seznam témat na další rok, která vytíží mojí kapacitu na 100%. A to jsem musel hodně drasticky škrtat, Ale Primky bych zrecenzoval rád......

Odesláno

Ještě bych rád dodal k těm cenám jednu věc, protože jsem se díky svýmu povolání dostal ke kompletnímu ceníku: těšte se, pánové, těšte se - máte opravdu na co! A to myslím v tom nejlepším slova smyslu.

Odesláno
  PepaSFI napsal:
já si nemůžu pomoct, mě se prostě původní cal.66/68 líbí víc. Tahle plotna přes celý stroj místo oddělených můstků nevypadá hezky. Ještě že je aspoň setrvačka zvlášť. Když jsem to poprvé uviděl tak se mi vybavil Ruhla 24.

Také sdílím ten názor,že nejlepší kalibry byly 66/68.Elton by mohl udělat nějaký nový model s kal.66/68.

Odesláno (upraveno)
  ¨safi napsal:
Jinak důležitá zpráva o cenách nových modelů - Linea 36mm s manufakturním kalibrem s ručním nátahem a datem bude stát necelých 30 000 CZK - jedná se tedy o podobné ceny, jako má např. Nomos...

Tak to je pro me prijemne prekvapeni :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Nejlepsi chrono zprava mesice. Nevylucuju, ze po nejakejch echt peknej nezacnu slintat. Zatim me brali sv. Vaclavske. Pokud se cena opravdu udrzi na urovni Ety pak by me zajimalo jak to dopadne, az Swatch prestane prodavat kalibry mimo skupinu. Ze bychom je mi cesi nahradili? Ja bych si to velice pral.

Upraveno uživatelem cody

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...