tarmi Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 myslím, že celkem využívaný e-shop tady na fóru. Topic tu však ještě nemá. Zatím jsem objednával řemeny dvakrát. Poprvé vše OK. Podruhé ze strany WBC zdá se taky, ale zaúřadovala pošta a chtěl bych se podělit o zkušenost a poradit se. Objednal jsem, před více jak měsícem řemínky a nějaké to harampádí k hodinkám. 21.10. zásilku odeslali, nicméně já doteď nic nemám. Zásilku zřejmě ztratila pošta. Já, coby objednatel, v tom toho moc nezmůžu a tak jsem dal podnět, aby dopravu reklamovali ve WBC s německou poštou. To udělali, jenže mi napsali, že vyřešení reklamace ze strany pošty může trvat 4 - 8 týdnů, tzn. v nejhorším případě mi zboží dojde až příští rok. Chtěl jsem se zeptat, zda si tohle musím nechat líbit a čekat, až pošta problém vyřeší, nebo můžu u prodávajícího uplatnit např. strono objednávky a znovu objednat to samé s tím, že původní zásilku a vícenáklady už by si prodejce pak dořešil s poštou. Vím, že prodávající za toto nemůže, ale vzhledem k tomu, že ručí za dopravu a já po více než měsíci po zaplacení stále nemám zboží, bych mohl něco uplatnit za neuskutečněný obchod, ne? Díky za jakoukoliv radu
vlastik Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 myslím, že celkem využívaný e-shop tady na fóru. Topic tu však ještě nemá. Zatím jsem objednával řemeny dvakrát. Poprvé vše OK. Podruhé ze strany WBC zdá se taky, ale zaúřadovala pošta a chtěl bych se podělit o zkušenost a poradit se. Objednal jsem, před více jak měsícem řemínky a nějaké to harampádí k hodinkám. 21.10. zásilku odeslali, nicméně já doteď nic nemám. Zásilku zřejmě ztratila pošta. Já, coby objednatel, v tom toho moc nezmůžu a tak jsem dal podnět, aby dopravu reklamovali ve WBC s německou poštou. To udělali, jenže mi napsali, že vyřešení reklamace ze strany pošty může trvat 4 - 8 týdnů, tzn. v nejhorším případě mi zboží dojde až příští rok. Chtěl jsem se zeptat, zda si tohle musím nechat líbit a čekat, až pošta problém vyřeší, nebo můžu u prodávajícího uplatnit např. strono objednávky a znovu objednat to samé s tím, že původní zásilku a vícenáklady už by si prodejce pak dořešil s poštou. Vím, že prodávající za toto nemůže, ale vzhledem k tomu, že ručí za dopravu a já po více než měsíci po zaplacení stále nemám zboží, bych mohl něco uplatnit za neuskutečněný obchod, ne? Díky za jakoukoliv radu Ahoj, pokud jsi si nedal dopravu s pojištěním, tak máš asi smůlu, protože standartně nabízejí klasickou poštu bez pojistky, z tohohle důvodu a kvůli rychlosti naší pošty si to od nich nechám posílat jen FEDEXem, i když ho nenabízejí. Asi bys mohl uplatnit nějakou EU legislativu, ale jako všechno co se stvořilo v EU to smrdí jen byrokratickým kolečkem bez výsledku. Držím ti palce, jinak ty dvě baby mají moc príma obchod. Vlastik
tarmi Odesláno 29. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 (upraveno) no mají tam standard a express, přičemž v popisu je standard=german post a express=fedex. Já volil default, což je standard. O pojištění tam zmínka nikde není a tuším ani v potvrzení objednávky tato volba není. Takže pokud pošta balík ztratila, tak jsem bez zboží a bez peněz? To je super. Upraveno 29. listopadu 2009 uživatelem tarmi
KOTLIK Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2009 Objednal jsem řemen a zaplatil hned po uzavření objednávky na webu, pak mi došel mail, že to mám platit až po obdržení čísla objednávky mailem. Nejdřív jsem se zhrozil, ale pak jsem jen poslal mailem vypis z účtu aby se jim platba lépe hledala a za týden jsem měl řemen doma. Super stránky doporučuju. Dave
tarmi Odesláno 31. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 Držím ti palce, jinak ty dvě baby mají moc príma obchod. Vlastik takže německá pošta zatím bez odezvy, nicméně balíček poslali znovu, super.
A10 Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Odesláno 8. července 2010 objednal jsem už tam několik řemenů, platba přes PayPal. dodání do 7dní super mohu jen doporučit.
gerhard Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Odesláno 8. července 2010 Mam s nimi len dobre skusenosti. Posielaju mi zasielky na Slovensko,do Irska,vzdy max spokojnost. Kontakt cez maily pruzny.
arnie2000 Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 Tiez som s nimi absolutne spokojny,objednaval som uz asi 6 remenov,vzdy do 3-4 dni boli doma.Raz sa mi stalo,ze nemali ten remen co som chcel,pisali nech si vyberiem iny a rozdiel mi vratili na kartu spat.Mozem len odporucit.
eskimak Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Odesláno 30. července 2010 Tiez sa pridam k pozitivnemu hodnoteniu, kupovane zatial 3 remene, dorazili vzdy do 3-4 dni. O riziku s normalnou postou viem, a stale mam tak trochu stres kym remen dorazi
BlackSteel Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2010 Taky se přidávám k pozitivnímu hodnocení. Objednával jsem tam 2x RIOSy echt Juchten a přišly za 4 pracovní dny.
jankoxxx Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2010 Taky se přidávám k pozitivnímu hodnocení. Objednával jsem tam 2x RIOSy echt Juchten a přišly za 4 pracovní dny. ktore su to tie juchten??
BlackSteel Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 Kůže echt Juchten je speciální heavy duty úprava kůže. Řemínek dýl vydrží. http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p3567h262s266-Watch-band-24-24mm-d.html http://de.wikipedia.org/wiki/Juchtenleder
relativ Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Neuveriteľné! Objednávka vo štvrtok o 19.51 a poštár mi ju doručil v pondelok o 9.30. Na Slovensko.
pato31681 Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Odesláno 19. července 2011 (upraveno) V piatok 15.7. rano som si objednaval remienok, dnes naobed mi postarka priniesla obalku. Objednaval som u nich prvykrat, platba cez paypal. Zatial hodnotim velmi dobre Edit: ejha, 500-ty prispevok Upraveno 19. července 2011 uživatelem pato31681
JiříR Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Odesláno 20. července 2011 Už jsem u nich objednával několikrát a vždy bezproblému a velmi rychle dodáno.
paolous Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Odesláno 20. července 2011 Taky pridavam pozitivni zkusenost, platba paypalem a briskni dodani do CR
patrikw Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 Objednával jsem 3.8.2011 odpoledne a dnes (9.8.2011) na mě čekal řemínek ve schránce :-) absolutní spokojensot!... a hned je na hodinkách :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
emba Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 Tak 24.12.2011 jsem objednal Mesh tah a dnes 9.1.2012 mi přišel do schránky, takže super. Akorát jsem platil převodem na účet a poplatek za převod do zahraničí byl 250 CZK ( mám účet u ČSOB ). Příště asi budu volit jiný způsob platby.
Kreuzdorf Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 myslím, že celkem využívaný e-shop tady na fóru. Topic tu však ještě nemá. Zatím jsem objednával řemeny dvakrát. Poprvé vše OK. Podruhé ze strany WBC zdá se taky, ale zaúřadovala pošta a chtěl bych se podělit o zkušenost a poradit se. Objednal jsem, před více jak měsícem řemínky a nějaké to harampádí k hodinkám. 21.10. zásilku odeslali, nicméně já doteď nic nemám. Zásilku zřejmě ztratila pošta. Já, coby objednatel, v tom toho moc nezmůžu a tak jsem dal podnět, aby dopravu reklamovali ve WBC s německou poštou. To udělali, jenže mi napsali, že vyřešení reklamace ze strany pošty může trvat 4 - 8 týdnů, tzn. v nejhorším případě mi zboží dojde až příští rok. Chtěl jsem se zeptat, zda si tohle musím nechat líbit a čekat, až pošta problém vyřeší, nebo můžu u prodávajícího uplatnit např. strono objednávky a znovu objednat to samé s tím, že původní zásilku a vícenáklady už by si prodejce pak dořešil s poštou. Vím, že prodávající za toto nemůže, ale vzhledem k tomu, že ručí za dopravu a já po více než měsíci po zaplacení stále nemám zboží, bych mohl něco uplatnit za neuskutečněný obchod, ne? Díky za jakoukoliv radu Při asi páté objednávce první problém. Zboží nedorazilo ani po 3 týdnech, přisuzoval jsem to "svátkům klidu". Na mojí urgenci jsem dostal tracking number Deutche Post a zjistil, že dodávka šla do Izraele Balíček po mojí urgenci dorazil do 3 dnů, ale radši jsem ho otevíral v natažených rukách a s odvrácenou tváří. Jo Deutche Post už není co bývala... :-)
A10 Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 já jsem objednával několikrát a bez sebemenších problémů, ale chápu že se zásilka může zatoulat je to nepříjemný ale nedá se s tim nic dělat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se