Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno

Po delší době další příspěvek. Vřele doporučuji. V pátek objednáno, zaplaceno Pay Palem, ve středu jsem rozbaloval zásilku, vše v naprostém pořádku, komunikace perfektní.

• po měsících...
Odesláno

Také mám s tímto prodejcem výborné zkušenosti. Perfektní komunikace, rychlé dodání. Jednou jsem u nich i reklamace a vše proběhlo ke spokojenosti obou stran.    

• po měsících...
  • Po roku...
Odesláno

Při mé první objednávce jsem měl řemen doma do 4 pracovních dní. 17.2.2015 jsem učinil další objednávku a dodnes řemen nemám. Tracking mi nedají, protože nemají, šlo to normální poštou. Čekali jste někdo tak dlouho? Mám už počítat s tím, že to nedojde?

Odesláno

Při mé první objednávce jsem měl řemen doma do 4 pracovních dní. 17.2.2015 jsem učinil další objednávku a dodnes řemen nemám. Tracking mi nedají, protože nemají, šlo to normální poštou. Čekali jste někdo tak dlouho? Mám už počítat s tím, že to nedojde?

Dojde... Když jim zavoláš, tak ti tracking dají a řeknou i kdy přesně a jak bylo odesláno.
Odesláno

Dojde... Když jim zavoláš, tak ti tracking dají a řeknou i kdy přesně a jak bylo odesláno.

No mi právě dáma napsala, že mi tracking nedá, protože to šlo obyčejnou poštou, jelikož byla objednávka pod 40EUR. Tak nevím, zkusím tam napsat ještě jednou.

Odesláno

No mi právě dáma napsala, že mi tracking nedá, protože to šlo obyčejnou poštou, jelikož byla objednávka pod 40EUR. Tak nevím, zkusím tam napsat ještě jednou.

Jestli umíš německy, tak tam zkus raději zavolat. Moje objednávka byla okolo 50? a šlo to taky poštou. Pak jsem zjistil, že to trčelo na vyclívací poště Praha...
  • po měsících...
Odesláno

Taky se přidávám s pozitivní zkušeností dvou objednávek - velký výběr, rychle odeslání, tracking number na požádání. Akorát poště to zase trvalo.....

• Po letech...
Odesláno

Ve stredu rano zadana objednavka, v patek zasilka doma (Praha). Peclive zabaleno. Za me naprosta spokojenost.

Jeste doplnim, ze jsem platil kartou bez priplatku. Driv tam nejake % mivali.

• po měsíci...
Odesláno

Objednáno 28.2., doručeno 5.3., poštovné jen 3,45 eur

řemen nemá chybu, nahrazuje Hirsch Liberty, cena méně než poloviční, ale nevypadá na to

Easy-click stěžejky jako příjemný bonus

Celkový dojem 1*

• Po roku...
Odesláno

Také doporučuji, velký výběr, platba přes PAYPAL rychlé doručení za rozumné poštovné.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...