Jiřina Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Ahoj, chtěl jsem optat, jaké máte možnosti se SOLAREM u geček. Mám výše zmiňované, koupené tady na foru. Nošení většinou přes den na poličce, odpoledne až do ránja na ruce. Mylsel jsem že se solarem to bude v pohodě, ale poslední dobou byly pořád na středním nabití a teď dokonce dnes hlasí LOW batery. Jakou máte výkonost u solaru nebo máte někdo podobné zkušenosti? Docela mne to nemile překvapilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Ahoj, chtěl jsem optat, jaké máte možnosti se SOLAREM u geček. Mám výše zmiňované, koupené tady na foru. Nošení většinou přes den na poličce, odpoledne až do ránja na ruce. Mylsel jsem že se solarem to bude v pohodě, ale poslední dobou byly pořád na středním nabití a teď dokonce dnes hlasí LOW batery. Jakou máte výkonost u solaru nebo máte někdo podobné zkušenosti? Docela mne to nemile překvapilo No vsechny co jsem mel se nabily za den na FULL a potom uz neklesly. Ani po tydnu ve tme, nebo pri castem pouzivani osvetleni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Levit Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Jak jsem začal nosit dlouhý rukáv tak mám stejný problém, i když na Low jsem se zatim nedostal.Mám zapnutou úsporu baterie, takže na noc se vypínají.A když přijdu odpoledne z práce tak je dám na balkon aby se trochu nacucaly.Ale co jsem pochopil tak ty je nosíš převážně přes noc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 29. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Jak jsem začal nosit dlouhý rukáv tak mám stejný problém, i když na Low jsem se zatim nedostal.Mám zapnutou úsporu baterie, takže na noc se vypínají.A když přijdu odpoledne z práce tak je dám na balkon aby se trochu nacucaly.Ale co jsem pochopil tak ty je nosíš převážně přes noc? Přesně tak, nosín je hlavně večer a v noci. Asi jim budu muset dát plné světlo, takže už jsou na balkoně. A v noci vypínat autolight, nebo se méně vrtět . Je pravda, že jsem je měl jednou asi den ve tmě v kufru a od té doby se moc nenabily. Asi je i velký rozdíl, pokud jsou na slunci, nebo když nesvítí, nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Může jít i o životnost akumulátoru, která není neomezená, obvykle se udává něco kolem 7 let (ale někteří uživatelé udávají i déle než 10 let) a úplné vybití (ten kufr) lithiovým akumulátorům (který tam předpokládám je) moc nesvědčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Pokud je běžně nenosíš na denním světle, ale v noci, zkus je přes den nechávat u okna, vypni A-light a zapni šetření. Pak by to mělo být OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 29. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Může jít i o životnost akumulátoru, která není neomezená, obvykle se udává něco kolem 7 let (ale někteří uživatelé udávají i déle než 10 let) a úplné vybití (ten kufr) lithiovým akumulátorům (který tam předpokládám je) moc nesvědčí. Mám je páru měsíců, takže to by mělo být OK Pokud je běžně nenosíš na denním světle, ale v noci, zkus je přes den nechávat u okna, vypni A-light a zapni šetření. Pak by to mělo být OK. Zkusím to. Myslím že šetření mám zapnuté, aqle zzkusím je nechat u okna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 napadlo mě, jestli nemáš spuštěno něco "na pozadí" (stopky,odpočítávaní) ? to co napsal dantechno platí - ty hodinky by měly vydržet minimálně půl roku funkční i v naprosté tmě (při plném dobití) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 29. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 napadlo mě, jestli nemáš spuštěno něco "na pozadí" (stopky,odpočítávaní) ? to co napsal dantechno platí - ty hodinky by měly vydržet minimálně půl roku funkční i v naprosté tmě (při plném dobití) Pravě že nemám. A od doby co byly den v kufru se už na max nedobily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 29. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 mam 056 a mel jsem 5600 se solarem... je to divny, ja je obvykle nijak zvlast nenasvecuju, bud jsou v kapse nebo v poloseru v praci, doma taky svetlo nic moc... kdyz si vzpomenu, necham je pres den nastouchat - par hodin na balkone nebo v praci v atriu - tak jednou - dvakrat mesicne... a maji stale "H"... nekde v manualu jsem videl, ze "M" neznamena 1/3 pryc, ze je to hodne nelinearni... doprej jim den nekde na slunci, to musi stacit...? Zítro, teda dnes to zkusím. Ale s tím sluníčkšm to asi nebude nic moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 Tak me jeste napadlo vypnout auto synchronizaci. Pokud nemas signal, hodinky to zkousi cca 3x za noc. Tam by jsi trochu stavy mohl usetrit. Taky jsem byl furt na minimu, jeden den jsem je nechal dobit na okne a od te doby furt plne nabite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 Mám je páru měsíců, takže to by mělo být OK A víš jak jsou ve skutečnosti staré? Některé značky jsou podle sériového čísla schopné zjistit, kdy hodinky opustily továrnu. A jak jsem psal, záleží na tom, jak s nimi bylo do doby prodeje zacházeno, jestli ležely dlouho zabalené v krabici a došlo až k skoro úplnému vybití akumulátoru, mohlo ho to poškodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 30. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 A víš jak jsou ve skutečnosti staré? Některé značky jsou podle sériového čísla schopné zjistit, kdy hodinky opustily továrnu. A jak jsem psal, záleží na tom, jak s nimi bylo do doby prodeje zacházeno, jestli ležely dlouho zabalené v krabici a došlo až k skoro úplnému vybití akumulátoru, mohlo ho to poškodit. To samozřejmě nevím. Když jsem je ale dostal, byly dlouhodobě na maximu, až po výletu a dvoudením provozu v kufru se dotaly dolu a od té doby ne a ne nahoru. Dnes celý den an okně a pořád střed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 To samozřejmě nevím. Když jsem je ale dostal, byly dlouhodobě na maximu, až po výletu a dvoudením provozu v kufru se dotaly dolu a od té doby ne a ne nahoru. Dnes celý den an okně a pořád střed To je v poriadku. Prikladam tabulku doby nabitia, pricom leve 1 je plne nabitie. Ak boli hodinky za oknom, tak na nabitie z L na H potrebujes 186 hodin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se