Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jak jsem tak procházel eBay, tak jsem narazil na moje oblíbené divery. Zarazil jsem si ovšem při pohledu na ručky a možná i jinou povrchovou úpravu pouzdra (to se mi ale může jen zdát). Tuhle variantu jsem nikdy neviděl. Jsou to podle vás další hnusný fejky nebo jen nějaká jiná edice Legend Diver, případně úprava majitele (nezmiňuje se o ní)? Na druhou stranu, doklady a balení se zdají OK. Kupovat je stejně teď nechci, ale zajímá mě to...díky za každý názor ;)

http://cgi.ebay.com/Longines-Legend-Diver-...=item3ca7526dcf

Lo-d8f.JPG

Posted

Vypadají jako fake - ty ručky jsou divné. Na živo jsme ale tento model nikdy neviděl, ale myslím si, že takhle hnusně určitě nevypadají.

Posted (edited)

Hajek:

Taky bych to tak viděl.

Ještě jsem zapomněl upozornit na indexy 10 a 11 - zdá se mi, že nejsou moc přesné.

EDIT

Ricous: Jo, tenhle odkaz jsem tam dával já. Právě že tyhle ručky jsou pro LD naprosto typický...proto mě to tak zarazilo.

Edited by Heky
Posted (edited)

A taky u originálu je jedna korunka větší

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

edit: a nebo možná jsou stejné, už tak pozdě špatně vidím :rolleyes:

Edited by Hajek
Posted

Hajek:

To bude spíš optický klam, ne? Žiju v domnění, že korunky jsou naprosto stejný.

Posted

korunky jsou stejné, optický klam, každopádně i kdyby to nebyl fejk, tak je to nějaký bastl, všechny ručky včetně vteřinové jsou nepůvodní.

Posted

Jestli je to opravdu domácí bastl, tak mi uniká důvod, proč někdo ty krásný originální ručky nahradí touhle hnusnou tuctovkou... :thumbsdown_anim:

Posted
Jestli je to opravdu domácí bastl, tak mi uniká důvod, proč někdo ty krásný originální ručky nahradí touhle hnusnou tuctovkou... :thumbsdown_anim:

Prvni duvod co me napada - nebyly? Ty co tam jsou se daji sehnat kdekoliv zcela bez problemu, originalni co tam patri sehnat jednoduche nebude..

Posted (edited)

Jo - korunky jsou stejné, ten obrázek mě zmátl :D a taky jsem teď zjistil, že Longines dělá vlastně dvě verze - s datumem a bez.

Edited by Hajek
Posted
Prvni duvod co me napada - nebyly? Ty co tam jsou se daji sehnat kdekoliv zcela bez problemu, originalni co tam patri sehnat jednoduche nebude..

To nechápu... :) Jestli je to nejsou fejky a měl tam originál ručky, tak proč je měnil za tohle? Jedině, že by originální měl nějak poškozený (?) a nechtěl to dát do oficiálního servisu. Ale to mi přijde taky jako nehorázná blbost, vzhledem k ceně hodinek a jejich historii. Takže jediný vysvětlení je, že majitel ztratil soudnost... :lol:

Posted

Ac se k fejkum-nefejkum nevyjadruju, pac na to nemam oko, tenhle model v puvodnim provedeni mam rad. Pokud to neni nejaka neznama serie ci indivindi uprava, rekl bych ze origos to neni. Alespon za ty hodiny co jsem je vsudemozne na fotkach okukoval mi utkveli jinak.

Posted

kdoví co s tím vymamlasil a origo nesehnal nebo nechtěl kupovat? jak píše spajdy... divné je ale i modelové číslo na štítku na fotce, verze bez datumovky má na konci 63, borec tam má 60...to má zas na konci Admiral, tne ale zas nemá L633, ale L686, a je vodotěsný do 100m, zatímco divery do 300m... celé je to divné, zkus mu napsat, zajímala by mě odpověď.

Posted

Tak jsem mu pro zajímavost poslal zprávu...uvidíme, co přijde zpátky za pohádky ;)

Posted

To piskovany? pouzdro je divny, ale treba si ho nechal nejaky puvodni majitel vytunit.. rucky jsou divny, ale pokud mel prodejce hodinky v nejakem ne uplne dobrem stavu a rucky byly spatny tak je jednodussi varianta tam dat nejake jine a doufat ze si toho nekdo treba nevsimne.. Kazdopadne je to zvlastni, zajimalo by me co ma prodejce vyplneno na te garancni karte :) Kazdopadne pokud se clovek podiva na aukro tak tam uvidi dobastlenych Primek mraky, jen treba jinde ve svete misto Primek bastlej Longines a dalsi ;)

Posted

Takže jsem dostal odpověď. V podstatě mě utvrdila v tom, že bych je od něj nekoupil ani za sto dolarů :)

Dear XXX,

The watch is authentic. I have box & papers with the watch.

Hands are original. Case is not polished steel. I will not ship the

watch out to anyone unless I receive the money in my account.

Thanks for asking

TFU

- toysforus

Ještě jsem mu odepsal a zeptal se na další informace, tak uvidíme co vymyslí... :rolleyes:

Posted
že by verze pro júesej???

Spíš pro People's Republic of China :weird:

Posted

Přišla mi další odpověď - tentokrát trochu inteligentnější:

You are correct. the watch has been modified. I emailed my

friend about the things you asking me. here is what he wrote to

me

It has been upgraded by Jack Alexyon at IWW for a cost of

300.00. The case has been blasted and the hands have been

upgraded. . He can corraborate with him . IT IS AN ORIGINAL.

Sam

I hope that answers your questions. I will relist this watch and

add information about hands & case.

TFU

- toysforus

Aukci už sám ukončil. Nevím, jestli je pravda co píše, ale víc už se mi po tom pátrat ani nechce :) Každopádně nedoporučuju kupovat :)