Přejít na obsah

PLAGIÁTY A NAPODOBENINY OD DRUHOVÝROBCŮ

Návštěvník YPO?

PLAGIÁTY A NAPODOBENINY OD DRUHOVÝROBCŮ  

71 hlasů

1. 1. PLAGIÁTY A NAPODOBENINY OD DRUHOVÝROBC?

• zajímá m? to, chci v?d?t ?emu se mám vyhnout - sta?í mi na to ov?em pouze jedno vyhrazené vlákno
      40
    • zajímá m? to, jsou to plnohodnotné hodinky a uvítám diskuze na toto téma
      8
    • nic z toho m? nezajímá a nechci tu prostor pro tyto hodinky a to ani v prodejních vláknech
      23

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Edit: A nezastavam se MM+Parnis, ale toho aby se veci nazyvaly pravymi jmeny a nebyli tady vsichni odvareni ze polofejku Steinhart, Precista a dalsich jenom kvuli tomu ze nejsou z ciny = chtel jsem rict, ze Parnis a MM je pouze levnejsi alternativa hodinek ktery by chronomagor vazne nenosil = velmi inspirovane hodinky stylu OP, Submariner atd..

• Odpovědi 64
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
BooBee dobře - anketa je tedy podle tebe špatně postavená - nemám s tím problém, možná je skutečně špatně formulovaná tak jí buď uprav nebo vlákno smaž - potažmo ho můžu zamknout sám.

výsledek se zatím přiklání k diskuzi o fejcích a ty budeš rozhodovat o hranici kam až to může zajít - nechápu, že nemáš chuť ani čas tomu dát nějaká pravidla, když tu chceš moderovat

Moderovat a vymyslet / formulovat pravidla je sakra rozdil ;)

Jsem rad, ze to druhe nedelam. A delat to nebudu.

Moderovani pro me donedavna bylo primarne o tom, ze jsem se snazil odchytavat nabidky Viagry. Potom, az v dalsi rade, o nejaky snaze "usmernovat atmosferu." Ted, priznam se, nevim, co mam delat, protoze at moderator udela cokoliv, je to blbe.

Nicmene - jako moderator jsem tu od toho, abych daval pozor na dodrzovani pravidel, ktera nastavi Chronomag nebo demokraticke hlasovani. To klidne delat budu, ale nebudu ta pravidla za Chronomaga nebo "hlas lidu" sam nastavovat.

Proto jsem Ti nabidl, abys tu anketu formuloval jako diskuzi o pravidlech s tim, ze Ti ji budu hlidat a udrzovat. Ale ja sam nic iniciovat nebudu.

Odesláno

spiderer: Hele, ano, já je vyzkoušel, tak toho nechej, jako každej, 90% lidí si KOUPILO MM PŘED OP A BUĎ POTOM CHTĚLI OP A NEBO NE!!!

ALE NENOSILI TYHLE PRACHSPROSTÉ NAPODOBENINY, KTERÉ KRADOU ZISKY NORMÁLNÍM FIRMÁM, KTERÉ SE ASPOŇ DAJÍ ŽALOVAT, KDYŽ UŽ NIC...

NIC, NECHME TOHO... JÁ TI NEPOTŘEBUJU ŘÍKAT A NĚCO DOKAZOVAT, COS ŘEKL A NEBO NAPSAL.. MĚ STAČÍ, S JAKÝM TONEM TADY PÍŠEŠ JAKO MODERÁTOR A TO MĚ ŠTVE A DOUFÁM, ŽE UŽ BRZY JIM NEBUDEŠ...

A ŽE V 99% CPE YPO SVŮJ NÁZOR, NO A CO??? SERE TĚ, ŽE MÁ PRAVDU? MÁ, ON SE AKORÁT NEBOJÍ NAZVAT VĚCI PRAVÝMI JMÉNY...A ŽE TO TADY NAPÍŠE NA PLNOU HUBU JE AKORÁT DOBŘE!!!

Návštěvník YPO?
Odesláno
pouze me sere kdyz tady YPO neustale nekomu cpe svuj nazor, to ze je vicemene v poradku (podle me na tom nic nemeni)

:thumbsup_anim: tak já nevím :thumbsup_anim: ty seš střelec - he he

Odesláno
spiderer: Hele, ano, já je vyzkoušel, tak toho nechej, jako každej, 90% lidí si KOUPILO MM PŘED OP A BUĎ POTOM CHTĚLI OP A NEBO NE!!!

ALE NENOSILI TYHLE PRACHSPROSTÉ NAPODOBENINY, KTERÉ KRADOU ZISKY NORMÁLNÍM FIRMÁM, KTERÉ SE ASPOŇ DAJÍ ŽALOVAT, KDYŽ UŽ NIC...

NIC, NECHME TOHO... JÁ TI NEPOTŘEBUJU ŘÍKAT A NĚCO DOKAZOVAT, COS ŘEKL A NEBO NAPSAL.. MĚ STAČÍ, S JAKÝM TONEM TADY PÍŠEŠ JAKO MODERÁTOR A TO MĚ ŠTVE A DOUFÁM, ŽE UŽ BRZY JIM NEBUDEŠ...

Tvuj problem je ze ti ani ta demagogie moc nejde, takze to co pises je picovina na entou :) Kazdopadne kdyz tohle od tebe ctu tak mi unika smysl proc sis je teda koupil :lol2:

Nepotrebujes dokazovat protoze nemas co, tyhlety kecy ma spousta lidi, ale kdyz je maji necim podlozit tak drzi hubu a pouze rikaji ze dokazovat nic nemusi, proto je tady u nas takovej bordel.. Je to presne kvuli lidem jako jsi ty.. Moderator uz nejsem i kdyz to porad sviti :)

Odesláno

spide:Tobě toho uniká mnohem víc, když Tě, co by moderátora zajímá ankteta, " co je fejk a co ne " Po skoro 3 letech, kdy tady jsi... Jsi dost velký na to, abys to sám rozpoznal a nemusel se tady na to ptát a zasírat tohle fórum těmahle hnusama ještě více...

Odesláno
:thumbsup_anim: tak já nevím :thumbsup_anim: ty seš střelec - he he

Strelec ne, beran :) Ja s tim co rikas problem nemam, narozdil od Bikera to co rikas dava smysl i kdyz ho tam clovek musi obcas pres ten balast dlouho hledat, ale vadi mi ze tady posledni dny kurvis peknou atmosferu.. Ber to tak, ze lidi kteri si fejky a polofejky budou chtit koupit nepresvedcis a ti ostatni presvedcit nepotrebujou.. ;)

Návštěvník YPO?
Odesláno
Tobě toho uniká mnohem víc, když Tě, co by moderátora zajímá ankteta, " co je fejk a co ne " Po skoro 3 letech, kdy tady jsi... Jsi dost velký na to,m abys to sám rozpoznal a nemusel se tady na to ptát.

nech mi ho - spiderer je můj :thumbsup_anim:

Odesláno
spide:Tobě toho uniká mnohem víc, když Tě, co by moderátora zajímá ankteta, " co je fejk a co ne " Po skoro 3 letech, kdy tady jsi... Jsi dost velký na to, abys to sám rozpoznal a nemusel se tady na to ptát a zasírat tohle fórum těmahle hnusama ještě více...

To byla anketa abych zjistil kam az jsou lide zde na foru ochotni zajit = to ze jsi to nepochopil je tvuj problem, ne muj, ja za to, ze nechapes prosty text nemuzu (nastesti) :)

Ja vim co je fejk, vim co jsou to inspirovane hodinky a vim co bych nosil a nosim a uz vim i co by nosilo cca 100 lidi z tohoto fora a co uz ne :) Narozdil od tebe se jich na to radsi zeptam nez abych to o nich potom rozhlasoval jako zarucene prave informace ;)

nech mi ho - spiderer je můj :thumbsup_anim:

:wub: No proto, uz jsem mel trosku strach..!

Návštěvník YPO?
Odesláno
Ber to tak, ze lidi kteri si fejky a polofejky budou chtit koupit nepresvedcis a ti ostatni presvedcit nepotrebujou.. ;)

To já vím taky, ale nebaví mě číst o tom jak je to fantastický,úžasný a šmrncovní produkt a ještě k tomu za pár kaček - to se mi chce fakt blít - za 80 dolarů se dají koupit seika akorát že asi nejsou moc nóbl a nejsou tak atraktivní

Odesláno

spiderer: Jo, tak, takže Tě zajímaly názory od všech, kteří uměj číst :) To je od Tebe moc milé, takže, když by to ostatní nosili, ty si to stejné hovno dáš na ruku taky :)

Já jen, že ta anketa nevytočila jen mě, třeba Bakerovi se taky moc nelíbila a spoustě dalším, ale kritika se vždycky špatně poslouchá...

Hlavně, že Ti ale pomohla, udělal jsi si pak pořádnej názor a závěr... To my, idioti, kteří se nezeptaj ostatních, neumíme... Ale jedno vím, nejsem cvičená opice jako Ty...

Odesláno
To já vím taky, ale nebaví mě číst o tom jak je to fantastický,úžasný a šmrncovní produkt a ještě k tomu za pár kaček - to se mi chce fakt blít - za 80 dolarů se dají koupit seika akorát že asi nejsou moc nóbl a nejsou tak atraktivní

Jojo, ale na to si ty lidi tady musi prijit sami, co jsem v cinske sekci videl tak jsou tu i taci co maji skoro celou kolekci a na ty muzes mit natlak sebevetsi a stejne si koupi dalsi ;) No a tem nerozhodnym to staci napsat jednou, dvakrat, ale nemusis to do nich mlatit do bezvedomi :)

Odesláno
spiderer: Jo, tak, takže Tě zajímaly názory od všech, kteří uměj číst :) To je od Tebe moc milé, takže, když by to ostatní nosili, ty si to stejné hovno dáš na ruku taky :)

Já jen, že ta anketa nevytočila jen mě, třeba Bakerovi se taky moc nelíbila a spoustě dalším, ale kritika se vždycky špatně poslouchá...

Zajimaly me nazory co zde lide nosi, nikde jsem nepsal ze to co nosi ostatni lide budu nosit taky, to jsou pouze tve chore dedukce, jimz by si se od sve puberty mohl vyhybat..

To ze se tobe ta anketa nelibila mi je u ****** (budu slusny), tvuj nazor ma pro me po tom co jsi predvedl hodnotu nizsi nez nazor Su Yang, PR reditelky Parnisu.. :)

Odesláno

spiderer: TAK SI TAM MODERUJ ČÍNSKOU SEKCI, V TÉ SE TI BUDE TUZE LÍBIT :) PLÁCEJ SE PĚKNĚ PO RAMENOUA MĚJ KRÁSNÝ, HŘEJIVÝ POCIT U SRDÍČKA, CO ŽE TO ZA KLENOT MÁŠ NA RUCE... :)

NO, MĚ BUDE STAČIT, KDYŽ UŽ TY NORMÁLNÍ SEKCE, KDE SE MLUVÍ O HODINKÁCH A NE O FEJCÍCH, NEBUDEŠ ZASÍRAT SVÝMA ANKETAMA.. ;)

Odesláno
TAK SI TAM MODERUJ ČÍNSKOU SEKCI, V TÉ SE TI BUDE TUZE LÍBIT :) PLÁCEJ SE PĚKNĚ PO RAMENOUA MĚJ KRÁSNÝ, HŘEJIVÝ POCIT U SRDÍČKA, CO ŽE TO ZA KLENOT MÁŠ NA RUCE... :)

Klenot na ruce mam celkem solidni, mela ho na ruce spousta chronomagoru predemnou, rozhodne se za nej nestydim :) A moderovat cinskou sekci? Proc prosimte :lol2:

Odesláno
Hlavně, že Ti ale pomohla, udělal jsi si pak pořádnej názor a závěr... To my, idioti, kteří se nezeptaj ostatních, neumíme... Ale jedno vím, nejsem cvičená opice jako Ty...

Kdepak to TY idiot neumis :) Ale napsal si to vyjimecne spravne, pokud se nezeptas, tak se nic nedozvis = sice te za to pochvalim, ale tohle uz vi spousta lidi, kteri jeste nemaji ani obcanku, takze tak vyjimecny tim nejsi..

Odesláno

Hranica, co fejk je, alebo nie je sa uz davnejsie medzinarodne urcila a potvrdila mnohymi sudnymi rozhodnutiami. Ale "bozim bojovnikom" tieto hranice nestacia, vytvaraju si nove prisnejsie (avsak s dvojakym metrom) a tento nazor sa snazia nanutit aj ostatnym...

Návštěvník YPO?
Odesláno
Vyborne, koukam, ze konstruktivni snaha zmizela...

Dam tomu jeste chvili, treba se to jeste otoci, pokud ne, tak to tu zamknu.

jen to nech otevřené - anketa se zajímavě vyvíjí

Odesláno
jen to nech otevřené - anketa se zajímavě vyvíjí

Anketa toho nicmene moc neresi, protoze se znacky jako Parnis a MM resi v sekci Cinske hodinky.

Fotogalerie jsou fotogalerie, tudiz jakykoliv vetsi objem fotek patri sem, nehlede na brand.

Stejne tak je to s prodejnim vlaknem - mimo prodejni vlakna se nebude prodavat NIC.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...